• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler Buharlı temizleyici kullanan var mı?

senmakas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
55
43
288
35
İstanbul
Arkadaslar merhaba Buharlı temizleyici almak istiyorum ama kararsizin internette araştırdım olumsuz fikirler çoğunlukta ama yorumların tarihleri eski belki yeni ürünlerde memnun kalan vardır diye sormak istiyorum...bana yardımcı olabilir misiniz

Ben kullanıyorum
Fakir 2 in 1 proffesional steam mop

Eger ki az aparat yeter yerleri silicem dersen professional almaya gerek yok

Ben cok seviyorum
Temizlik hijyenik olduğunu düşünüyorum

Ben sevemedim, yerleri silmek için kullanıyorum ama ıslak bırakıyor birde arkadan kurulamak gerekiyor.

Bende arçelik var birde fakirin yerler icin olani arceigi ilk aldigimda kullanmistim daha da oyle duruyor.bana pek kullanisli gelmedi.fakirin yerler icin olani iyi ama .

bir ara ben de heves etmiştim

o dönem moda idi herkes övüyordu

6 ay sonra o övenlerin hepsi bir yere atmıştı

evin yeri de önemli bence

hani tüm ev ya da çoğunluğu karo ise güzle olur da çoğunluğu parke ise gerek yok gibi

bir ara yine depreşmişti alma aşkım

sonra şimdiki yardımcımı buldum gerek kalmadı

Bizim evde hep o kullanılır daha hijyenik.. Vileda ordan alıp oraya taşıyor bence kiri

Ben de hep ara ara almak için araştırıyorum. Benim en çok istediğim şey duşakabin ya da lavabo gibi yerlere buhar püskürte püskürte temizleme. Ama çok çabuk bozuluyor diyorlar bazı markalar için.

Pratik mii? Benimde zaman zaman markajıma giren bir ürün ama henüz ciddi alıcı değilim.

Bende karcher sv7 var. Hem buhar veriyor hem vakumluyor. Yani ıslak bırakmıyor. Artık vileda kullanmıyorum. Her yeri tertemiz yapıyor.

annem almis gorunce hevesle kullandim ama gereksiz. biraktigim yerde duruyor

Kızlar benimde esim meraklıdır.ilk çıktığında gitti Beko'dan aldı. 1-2 kere kullandı banyoda. Gerçekten o ders aralarını dayansalarmış vs tertemiz yaptı. Sonra bebeğimiz olunca hiç elini sürmedi. Almak isterseniz yardımcı olurum.

Back
X