buharlı paspas

Ben de pek titiz biri değilim alırım da kullanmam diye korkuyorum. Ama bugün bunun merakı sardı beni. Videolarını falan izliyorum nasıl temizliyor diye.

İşte benimki bu kalorıfer altlarına gırmıyor kafası..bundan almayın..dıgerı ıyıymıs

Ben de pek titiz biri değilim alırım da kullanmam diye korkuyorum. Ama bugün bunun merakı sardı beni. Videolarını falan izliyorum nasıl temizliyor diye.
Kullanırsın ben hıc tıtız degılım
Sadece fıse takıp sılıyorsun..vıleda daha zor suyunu hazırla deterjan dok..sık sıl..sık sıl..
Bu valla kolaylık..hemde daha temiz yapıyor..alırsan hevesinden kullanırsın zaten

Digeri dediğin hangisi canim? Ben halı, yer, fayans, perde, banyo yani hep s ind e kullanabileceğim bir ürün almak 8stiyorum.
Bi önceki sayfaya arkadaş başka bı alf koymuş..onda benımkının sorunu olmaz diyorum..
Çok fonksıyonel bısey aranıyorsa da arceliği onerıyorum..
Alf alıncaksa arkadasınkınden alınsın diyorum:)

Bi önceki sayfaya arkadaş başka bı alf koymuş..onda benımkının sorunu olmaz diyorum..
Çok fonksıyonel bısey aranıyorsa da arceliği onerıyorum..
Alf alıncaksa arkadasınkınden alınsın diyorum:)
Çok teşekkürler canımmm

Ya o kadar iyi mi cidden? Eğer bu kadar iyiyse ve her seydr kullanilabiliyorsa ben de alirim. Vileda mantigindan nefret ediyorum. Sürekli su degistirmek falan hic bana göre degil. Zotlaniyorum.

Arçeliğin sırtta taşınması iyi diye yazmış bir arkadaş ama az önce doğer sitelerdeki yorumlara baktığımda makinenin sıcak olmasından dolayı sırtının biraz ısındığını söylemis yorumcular.ağır ve sıcak denmiş.ben de arçelik düßünmüştüm.

Bosch'un böyle bir ürünü varsa ben Bosch alirim. Alman markasi ve her ürünü ayri bir kaliteli ve guzel.

Bosch'un böyle bir ürünü varsa ben Bosch alirim. Alman markasi ve her ürünü ayri bir kaliteli ve guzel.
Boshu bilmiyorum ama fakirde var.hatta çok da beğeniliyor ürün.bilmiyorum kararsız kaldım.alıp da kullanamamak durumu olur mu diyorum.yani beklentilerimi karşılar mi yoksa yer mi kaplar?

Boshu bilmiyorum ama fakirde var.hatta çok da beğeniliyor ürün.bilmiyorum kararsız kaldım.alıp da kullanamamak durumu olur mu diyorum.yani beklentilerimi karşılar mi yoksa yer mi kaplar?

Ya valla benim aklima yatti. Ama bi tane gordum harika da cok cok pahali. her seye birebirmis. Alman mali Karcher'in.
O kadar para vermem çünkü elektrikli supurgem var yani. Ama bu moplardan bi tane almak istiyorum. Vileda evi temiz yapmiyor gibi geliyor.
Egilerek de silemiyorum.

O ürünün videosunu izledim az evvel.diğerlerini de.hepsi mükemmel görünüyor tabi.ama öyle mii?
Viledayı ben de hiç begenmiyorum.ama yapcak bir şey yok.dediğin gibi eğilme de olmuyor silmek iç i n.fakir hepsiburadada 269 tl.alınabilir aslında ama kullanamazsam diye endişeliyimm

Ben gidip yerinden incelemeyi dusunuyorum. Bauhausta Karcher'in ürünleri var. Gosteriyorlar falan. Ilk once oraya giderim sonra Medi markta falan bakar bi karsilastiririm.
Evde azicik bile toz olsun istemiyorum. Rahatsizlaniyorum çünkü.

Hımmm anladım.ben senin kadar titiz değilim.ama tabi s e n rahatsızlanıyorum demişsin .o zaman kesin al.durduğun kabahat.hatta burdan bana da bilgi ver.bence kendin dene.duruşu, tutuşu, ağırlığı, buhar gücü falan...temizliği belki anlayamazsın tanıtım yerinde ama diğerlerini çözersin.Fiyatı neydi senin beğendigin makinenin?

Ben bu dedigime vermem o parayi canim ehehej. Bu dedigimin 1500 fiyati ama dedigim markanin daha ucuz urunleri de var. En fazla 400 veririm yani böyle bir seye.
Eger gidip bakarsam , alip kullanirsam buraya muhakkak yazarim merak etme.

Ben bu dedigime vermem o parayi canim ehehej. Bu dedigimin 1500 fiyati ama dedigim markanin daha ucuz urunleri de var. En fazla 400 veririm yani böyle bir seye.
Eger gidip bakarsam , alip kullanirsam buraya muhakkak yazarim merak etme.
Valla ben de 300 den fazla vermem.zaten eski süpürge, yeni süpürge bir de bu olursa odanın adını süpürge odası koycam
Ben de alırsam birdan paylaşırım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…