- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
Hangi s i alf mi??Benim annem kullanıyor çok memnun, halıları parlatıyor, camları da siliyorBilemedim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi s i alf mi??Benim annem kullanıyor çok memnun, halıları parlatıyor, camları da siliyorBilemedim...
arceliğin ki..evin her yerinde kullanılıyormuş.cam tul perde ocak temizliği duşakabin falan heryerde..ayrıca kardeşim bana alf inkinden hedıye getırdı..bende onu kullanıyorum artık..benim kız 2 yasında viledanın ıslaklıgı onu çok cezbedıyor..oyuzden bu makıne çok ısıme yaradı..ama sen alf alma..başlıgı çok kaba..bazı yerlere sokamıyorsun sılmek ıcın
Al benden de o kadar! Beni anlattın her cümlenleBen de pek titiz biri değilim alırım da kullanmam diye korkuyorum. Ama bugün bunun merakı sardı beni. Videolarını falan izliyorum nasıl temizliyor diye.
Benımkı bu değil bu başlık heryere gırer..bunda sıkıntı yok..dur buliim benımkıni.Benim annem Alf kullanıyor çok memnun, halıları parlatıyor, camları da siliyorBilemedim...
Bizdeki bundan...
Eki Görüntüle 1393084
Kullanırsın ben hıc tıtız degılımBen de pek titiz biri değilim alırım da kullanmam diye korkuyorum. Ama bugün bunun merakı sardı beni. Videolarını falan izliyorum nasıl temizliyor diye.
Digeri dediğin hangisi canim? Ben halı, yer, fayans, perde, banyo yani hep s ind e kullanabileceğim bir ürün almak 8stiyorum.İşte benimki bu kalorıfer altlarına gırmıyor kafası..bundan almayın..dıgerı ıyıymısEki Görüntüle 1393103
Bi önceki sayfaya arkadaş başka bı alf koymuş..onda benımkının sorunu olmaz diyorum..Digeri dediğin hangisi canim? Ben halı, yer, fayans, perde, banyo yani hep s ind e kullanabileceğim bir ürün almak 8stiyorum.![]()
Çok teşekkürler canımmmBi önceki sayfaya arkadaş başka bı alf koymuş..onda benımkının sorunu olmaz diyorum..
Çok fonksıyonel bısey aranıyorsa da arceliği onerıyorum..
Alf alıncaksa arkadasınkınden alınsın diyorum:)
Evet Alf bir onceki sayfada resmini koydum.Hangi s i alf mi??
Arçeliğin sırtta taşınması iyi diye yazmış bir arkadaş ama az önce doğer sitelerdeki yorumlara baktığımda makinenin sıcak olmasından dolayı sırtının biraz ısındığını söylemis yorumcular.ağır ve sıcak denmiş.ben de arçelik düßünmüştüm.![]()
Boshu bilmiyorum ama fakirde var.hatta çok da beğeniliyor ürün.bilmiyorum kararsız kaldım.alıp da kullanamamak durumu olur mu diyorum.yani beklentilerimi karşılar mi yoksa yer mi kaplar?Bosch'un böyle bir ürünü varsa ben Bosch alirim. Alman markasi ve her ürünü ayri bir kaliteli ve guzel.
Boshu bilmiyorum ama fakirde var.hatta çok da beğeniliyor ürün.bilmiyorum kararsız kaldım.alıp da kullanamamak durumu olur mu diyorum.yani beklentilerimi karşılar mi yoksa yer mi kaplar?![]()
O ürünün videosunu izledim az evvel.diğerlerini de.hepsi mükemmel görünüyor tabi.ama öyle mii?Ya valla benim aklima yatti. Ama bi tane gordum harika da cok cok pahali. her seye birebirmis. Alman mali Karcher'in.
O kadar para vermem çünkü elektrikli supurgem var yani. Ama bu moplardan bi tane almak istiyorum. Vileda evi temiz yapmiyor gibi geliyor.
Egilerek de silemiyorum.
O ürünün videosunu izledim az evvel.diğerlerini de.hepsi mükemmel görünüyor tabi.ama öyle mii?
Viledayı ben de hiç begenmiyorum.ama yapcak bir şey yok.dediğin gibi eğilme de olmuyor silmek iç i n.fakir hepsiburadada 269 tl.alınabilir aslında ama kullanamazsam diye endişeliyimm![]()
Hımmm anladım.ben senin kadar titiz değilim.ama tabi s e n rahatsızlanıyorum demişsin .o zaman kesin al.durduğun kabahat.hatta burdan bana da bilgi ver.bence kendin dene.duruşu, tutuşu, ağırlığı, buhar gücü falan...temizliği belki anlayamazsın tanıtım yerinde ama diğerlerini çözersin.Ben gidip yerinden incelemeyi dusunuyorum. Bauhausta Karcher'in ürünleri var. Gosteriyorlar falan. Ilk once oraya giderim sonra Medi markta falan bakar bi karsilastiririm.
Evde azicik bile toz olsun istemiyorum. Rahatsizlaniyorum çünkü.
Hımmm anladım.ben senin kadar titiz değilim.ama tabi s e n rahatsızlanıyorum demişsin .o zaman kesin al.durduğun kabahat.hatta burdan bana da bilgi ver.bence kendin dene.duruşu, tutuşu, ağırlığı, buhar gücü falan...temizliği belki anlayamazsın tanıtım yerinde ama diğerlerini çözersin.Fiyatı neydi senin beğendigin makinenin?
Valla ben de 300 den fazla vermem.zaten eski süpürge, yeni süpürge bir de bu olursa odanın adını süpürge odası koycamBen bu dedigime vermem o parayi canim ehehej. Bu dedigimin 1500 fiyati ama dedigim markanin daha ucuz urunleri de var. En fazla 400 veririm yani böyle bir seye.
Eger gidip bakarsam , alip kullanirsam buraya muhakkak yazarim merak etme.