• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buharlı paspas

ANNONA

13.08.2012/30.04.2018
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
5.684
5.548
198
kızlar aranızda buharlı paspas kullananlar illaki vardır bende almayı düşünüyorum gerçekten mayt ve alerjenlere karşı ektkilimidir?
memnun olanlar yada olmayanlar fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim..

bana da annem almış gerçekten de çok güzel temizliyor ben memnunum..

bana da annem almış gerçekten de çok güzel temizliyor ben memnunum..[/ QUOTE]

halı yatak koltuk vs.de de kullanılıyormu sadece parkeler içinmi acaba

yok bu annemin aldığı sadece paspas yerler için ama çok güzel temizliyor diğer buharlı robattan ben kendim almıştım ondan mesela memnun değilim o koltuk halı heryer için kullanabiliyorsun ama hoşuma gitmedi

bende merak ediyorum o ürünleri gerçekten temizliyor mu yani düşününce mite ve bakteriler için falan harika bir temizleyici ama mesela buhardan rutubet falan yapmaz mı ki diye düşündüm?

bende merak ediyorum o ürünleri gerçekten temizliyor mu yani düşününce mite ve bakteriler için falan harika bir temizleyici ama mesela buhardan rutubet falan yapmaz mı ki diye düşündüm?

bende düşündüm açıkçası ama oğlumiçin istiyorum bronşiti varda o yüzden danışmak istedim sizlere

kaynanam ve halam cok memnun bı sekılde kullanıyorlar..
ıkısıde temızlık hastasıdır..halı,perde,koltuk gıbı seylerde de kullanılıyor..

bende almak ıstıyorum ama nıye deterjansız oluyo bunlar..
sankı oyle kuru kuruya sılıyomus gıbı geliyor bana..

deterjana gerek kalmıyoki canım hele varya fayans olan yerlerde çok daha güzel oluıyor insanın içi açılıyor:1::1:

deterjana gerek kalmıyoki canım hele varya fayans olan yerlerde çok daha güzel oluıyor insanın içi açılıyor:1::1:

yaa ben sartlanmısım deterjan kullanılmayınca temizlemez sanıyorum..
halbukı o buharın gucu anasını ağlatıyor mıkropların bılıyorum ama...

deterjansız olması benim için daha iyi eşimin alerjisi var parfümlü her şeye oğlum içinde çok iyi olur diye düşünüyorum bünyesi hassas çünkü

kızlar aranızda buharlı paspas kullananlar illaki vardır bende almayı düşünüyorum gerçekten mayt ve alerjenlere karşı ektkilimidir?
memnun olanlar yada olmayanlar fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim..

Sadece paspas olanından alma derim. Bide onların daha kapsamlıları var 200-250 lira civarında sanırım. Daha uygunda olabilir emin değilim.
Yer paspaslamanın, halı-koltuk temizlemenin yanı sıra banyoda mutfakta camlardada çok etkili.
Fayans aralarındaki kiri özel ucuyla çok pratik bi şekilde temizleyebiliyorsun.

Buharlı paspasın bu özelliklei yoktu sanıyorum. Bence bi araştır derim.

Eklentiler

• $Ýçerik.jpg
    $Ýçerik.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 81
Sadece paspas olanından alma derim. Bide onların daha kapsamlıları var 200-250 lira civarında sanırım. Daha uygunda olabilir emin değilim.
Yer paspaslamanın, halı-koltuk temizlemenin yanı sıra banyoda mutfakta camlardada çok etkili.
Fayans aralarındaki kiri özel ucuyla çok pratik bi şekilde temizleyebiliyorsun.

Buharlı paspasın bu özelliklei yoktu sanıyorum. Bence bi araştır derim.

teşekkür ederim zaten kapsamlı bişey düşünüyorum sadece paspas iş görmez bu yüzden sormuştum sizlere saol tekrar..

Çok güzel temizliyor .
Birlzim ki halida perdede kullanilir yaziuordu da perde bir garip olmuştum kullanınca .
Tabi biz alkali 5 sene oldu .
Simdi nerde bilmiyorum.

Millan bu yazını gördüm merak ettim hangi marka kullanıyorlar?

Millan bu yazını gördüm merak ettim hangi marka kullanıyorlar?
arceliğin ki..evin her yerinde kullanılıyormuş.cam tul perde ocak temizliği duşakabin falan heryerde..ayrıca kardeşim bana alf inkinden hedıye getırdı..bende onu kullanıyorum artık..benim kız 2 yasında viledanın ıslaklıgı onu çok cezbedıyor..oyuzden bu makıne çok ısıme yaradı..ama sen alf alma..başlıgı çok kaba..bazı yerlere sokamıyorsun sılmek ıcın

arceliğin ki..evin her yerinde kullanılıyormuş.cam tul perde ocak temizliği duşakabin falan heryerde..ayrıca kardeşim bana alf inkinden hedıye getırdı..bende onu kullanıyorum artık..benim kız 2 yasında viledanın ıslaklıgı onu çok cezbedıyor..oyuzden bu makıne çok ısıme yaradı..ama sen alf alma..başlıgı çok kaba..bazı yerlere sokamıyorsun sılmek ıcın
Ben de alf mi alsam diyordum.arçelik mi öneriyorsun sen?o_O

Back