buharli mop kullananlar bakarmisiniz

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
İyi aksamlar
kizlar fakirin buharli mopunu aldim
fakat cevremde hic kullanan yok'
siz kullaniyormusunuz memnunmusunuz

birde kullanma sikliginiz nasil
yani surekli onunlami silersiniz evinizi

yoksa ayda 1-2 kezmi kullanirsiniz

sizce gereksizmi:26:

Ben de alf in var..fakir kullanan arkadasim var memnun o da.ben 10gunde bir falan kullaniyorum..

ben haftada temizlk yapiyorum bazen 10gunu buluyor ozmn yapiyorum ama biraz yuzeysel yani koltuk dolap cekmeden.ama 4gun falan ideal.ayda bir de hali yolluk falan kaldirip koltuk dolap arkalari olabilir.yani temizlik duzeninle alakali.bir de cocuk varsa cok dezenfekte edersen bu kez toz ve bazi bakterilere falan bagisiklik kazanmaz alerji olabilir.oyle duymustum.cunku baya toz kir birakmiyor:)

ben haftada temizlk yapiyorum bazen 10gunu buluyor ozmn yapiyorum ama biraz yuzeysel yani koltuk dolap cekmeden.ama 4gun falan ideal.ayda bir de hali yolluk falan kaldirip koltuk dolap arkalari olabilir.yani temizlik duzeninle alakali.bir de cocuk varsa cok dezenfekte edersen bu kez toz ve bazi bakterilere falan bagisiklik kazanmaz alerji olabilir.oyle duymustum.cunku baya toz kir birakmiyor:)

hmm anladim cok sagolun:-)

yokmu baska kullanan artisi eksisi nedir bayanlar

kaça aldınız.ben de bayagı bı arastırmıstım da alamadım bıraz pahalı geldı ama kullananlar genelde memnunlarmış, aldıgınız makınenın bır çok aparatı vardı heralde

Ben temizlerken tum pencereleri aciyorum havalandiriyorum falan..yapmaz galiba rutubet:)ben cok arastirmistim alf i onerdiler genelde bir cok aparati var ki camlari silmek icin bile alinir sadece:)magazalarda 350-400falandi ama internette 250ye buldum hatta bu kadar fiyat farkindan sknti olur mu bozuk mu ki diye tereddut ederek aldim ama gayet saglam ve kullanisli:)

Back