Eline saglikbasarilar canim
Canım ellerine sağlıkBize katıldığın için çok teşekkür ederim
Yarışmada bol şans diliyorum.
Parkbyull yarsmada basarilar canm .
Ellerine sağlık canım :) Yarışmada başarılar:)
su dolu tenceren olayım karnabaharın brokolin olayım...heheehhe noluuo bana hep o şey testlerinden Başarılar leeyynn bırak dağınık kalsın entelyelerde toparlarsin
Ellerine sağlık başarılar
Ellerine sağlık.Yarışmada başarılar.
he bende arıyorum pc den mi resimler açılmıyor diyorum :)))))) bol şans..ama güzel bir sunum yapabilirdinizbende resimlerin devamı nerde diye bakıyorum bu kadarmış meğereline sağlık canım başarılar
kardelen güzelim canım valla uğraşmasına uğraşırdım ama sırf yalnız bırakmamak ve kalmamak adına zorladım kendime zıkıntılı zamanlardayım bu aralar depresyon dibime dibime vurdu havalardan mıdır nedir artık bir dahakine gerçek bir katkıda bulun urum inşallahhe bende arıyorum pc den mi resimler açılmıyor diyorum :)))))) bol şans..ama güzel bir sunum yapabilirdiniz
tamam o zaman anlaştık :))) sorun ne ise inşallah en kısa zamanda çözülürkardelen güzelim canım valla uğraşmasına uğraşırdım ama sırf yalnız bırakmamak ve kalmamak adına zorladım kendime zıkıntılı zamanlardayım bu aralar depresyon dibime dibime vurdu havalardan mıdır nedir artık bir dahakine gerçek bir katkıda bulun urum inşallah