Mezeler - Ordövrler Buharda Zeytinyağlı Brokoli ve Karnabahar salatası (Portakal sıkılmış ,Depresyonumun Sponsorluğunda)

Eline saglik basarilar canim

Canım ellerine sağlıkBize katıldığın için çok teşekkür ederim
Yarışmada bol şans diliyorum.

Parkbyull yarsmada basarilar canm .

Ellerine sağlık canım :) Yarışmada başarılar:)

su dolu tenceren olayım karnabaharın brokolin olayım... heheehhe noluuo bana hep o şey testlerinden Başarılar leeyynn bırak dağınık kalsın entelyelerde toparlarsin

laaaaaaaaaaaaayn su dolu tencerem ol içine vicks atar her gün içime çekerim laaaaaaayn

Ellerine sağlık başarılar

Ellerine sağlık.Yarışmada başarılar.

off acayip duygulandım teşekkür ederim hanımlaar

he bende arıyorum pc den mi resimler açılmıyor diyorum :)))))) bol şans..ama güzel bir sunum yapabilirdiniz
kardelen güzelim canım valla uğraşmasına uğraşırdım ama sırf yalnız bırakmamak ve kalmamak adına zorladım kendime zıkıntılı zamanlardayım bu aralar depresyon dibime dibime vurdu havalardan mıdır nedir artık bir dahakine gerçek bir katkıda bulun urum inşallah

tamam o zaman anlaştık :))) sorun ne ise inşallah en kısa zamanda çözülür
top misali ne kadar hızlı yere vurursa
o kadar çok yükseğe çıkarmış.sizinde öyle olur inşallah

Park noldu sana yaa?

Yazdıkların kotu şeyler oluyormuş gıbı..

Yarışmada başarılar uzuldum yaa

Çok zorlu bir yemek olmuş. Bunların üstüne sarımsaklı yoğurt süper olur.Böyle hiç yemedim.Yiyemem de galiba.Ama çok sağlıklı olduğu kesin.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.

Ellerıne saglık cnm tam dıyet yemegı:)
Yalnız adranın dedıgı gıbı sarımsaklı yogurtlada super oluyor benım kızlar cok sever:)
Basarılar

hanımlar çok teşekkür ederim çok sağolun sarımsaklı yoğurtla da üff miss olur ama bu portakal sıkmalı soğuk meze gibi...
millan aşkım bi ara sıkıntılıydım da kafayı dağıtıyorum şimdi az biraz terapi alıyorum ,rahatlayayım diye

vay vay vay. kurabiyeden sonra şimdi de meze yarışmasına mı katıldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…