getir gaza getirSende ne cevherler varmışta haberimiz yokmuş
Ellerine sağlık canımYarışmada başarılar
Gaza getirmiyorum canım benim, ortada işte yaptıklarıngetir gaza getir
Asıl sizlere başarılar bebeğim
ne demek katılmam offlu coştu bak ,kalk ve kemerini geri al şefGaza getirmiyorum canım benim, ortada işte yaptıklarınBen katılmam belki henüz karar vermedim
Herkes beni mumla aradığını söylesin katılırımne demek katılmam offlu coştu bak ,kalk ve kemerini geri al şef
Aaaa...ne demek kemerini almicakmısın geriii..haydi kaldır totonu...sende ne cevherler vardır yavruu..Gaza getirmiyorum canım benim, ortada işte yaptıklarınBen katılmam belki henüz karar vermedim
off anılmakla beraber çat diye geldi hatunHerkes beni mumla aradığını söylesin katılırım
Çok kızdırdılar beni, fena beddua ettim, saldımKakao ve Ben u üstlerine
çöktüm karabasan gibi üstlerine topiklerini basıyorum hizmet ettiriyorumm ....şefim diyorum haydin diyorumm..gına ettiler bendenn..Herkes beni mumla aradığını söylesin katılırım
Herkes beni mumla aradığını söylesin katılırım
teşekkür ederim canım sponsorum ortada benimki biraz hareket,depresyonuma atar olsun maksat... önünüzü açıyorum iştebende resimlerin devamı nerde diye bakıyorum bu kadarmış meğereline sağlık canım başarılar
Aynen devamçöktüm karabasan gibi üstlerine topiklerini basıyorum hizmet ettiriyorumm ....şefim diyorum haydin diyorumm..gına ettiler bendenn..
hahaha ama ne güldüm ya hani diyorum sunum nerdeteşekkür ederim canım sponsorum ortada benimki biraz hareket,depresyonuma atar olsun maksat... önünüzü açıyorum işte
Hepsi kapıma gelecek, benden özür dileyecek
ya offluum yaaaaaaa şımardım len
depresyonda olmayaydım görürdünüz gününüzü ,o kemer buraya gelecek hesabı eser gürlerdim ya neysehhahaha ama ne güldüm ya hani diyorum sunum nerdeaçtın açtın
Hepsi kapıma gelecek, benden özür dileyecek