Kastettigim buhar makinesi nemlendirici olanBuhar makinesi aldık eve 3 gündür kullanıyorum çünkü çok kuruluk var evde kalorifer üzerine koydugumuz sular yetmiyor.
Bu makine yüzünden evde üç gündür eşimle kavga ediyoruz. O diyor ki kapat şunu evi soğutuyor soğuk üflüyor öksürmeyen çocuk öksürmeye başladı. Ki evet bu kısım doğru. Ama sebebi buhar makinesi mi emin değilim.
Ama çok sağlıklı olduğunu okuyorum her yerde. Eşime anlatmaya çalışıyorum. Ki zaten sabaha kadar açık değil ben uyumadan önce iki saat çalıştırıp kapatiyorum. Ha sabaha kadar çalıştırdığım da oldu ama çocuk öksürük krizi geçirince kapattım artık.
Resmen birnirimize giriyoruz.
Acaba gereksiz mi ısrar ediyorum sanki ben de bir fayda pek hissedemedim sabah kalkınca yine boğazım kuru.
Ama heryerde faydasını okuyorum.
Anlamadım gitti ya biz mi yanlış kullanıyoruz
Hava nemlendirici değil mi kastettiginizİçine okiliptus yağı nane yağı katıyorum,5 dk içinde çocukların öksürüğü
kesiliyor.Burunları açılıyor.Ben yıllardır kullanıyorum bu şekilde.Faydasini görüyorum
Ama emin değiliz ki hava nemlendirici sebebiyle mi girdiÇocuk öksürük krizine girdiyse eşiniz haklı tabi ki
Su buhar makinası işte.Hava nemlendirici değil mi kastettiginiz
Nemi ölçmüyor malesef bilmiyorum dereceyi de bilmiyorum merkezi sistem evimizEvin derecesi ve nem oranı nedir? Makineyle kaç oluyor?
Bir tane cihaz alın bakın ideal nemdeyse tekrar millet iyi dedi diye odaya buhar basmaya gerek yok ki...Nemi ölçmüyor malesef bilmiyorum dereceyi de bilmiyorum merkezi sistem evimiz
Bazı insanlar nemli havaya ihtiyaç hissederken bazı insanlar kuru. evinizde bir nem ölçer var ise ortalama neme gelince kapatabilirsiniz. Çok basit nem ölçer termometreler var. Çok uk olan her evde olması gerektiğini düşünüyorum.
Kendi adıma hastalık dönemlerinde bir süre açıyorum sonra kapatıyorum. Balgam vs söktürürken kolay oluyor. Dediğim gibi denemek görmek lazım ısrarcı olmadan önce.
Hangi bölgede yaşıyorsunuz? Rize ise mesela gerek yok.
İnfuenserlar dedi diye değil tabiki burada bile sağlıkla ilgili çocukla ilgili başlıklarda hep önerilir.İnfluencerler bu iyi dedi diye bu şekilde davranıyorsanız daha bilinçli hareket edin. Eşinizle ara bozmaya gerek var mı? Hele ki de çocuğunuz öksürük krizine girmiş.
Küf olsa görürüz heralde ya o kadar da değilAlerji ve göğüs hastalıkları doktoruna sordum, nemi ayarlayamazsınız küf olursa ona da alerjin olur dedi. Almayın dedi.
Kuru mu öksürüyor yoksa balgamlı kı?İnfuenserlar dedi diye değil tabiki burada bile sağlıkla ilgili çocukla ilgili başlıklarda hep önerilir.
Ayrıca çocuğun öksürüğü acaba balgam söktürüyor bu yüzden mi emin de değilim ki. Nem ölçer alayım en iyisi