- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.079
- 36
Hayır görmezsiniz küf öyle görebileceğiniz bir şey değil :) hiç anlamadan hasta eder.Küf olsa görürüz heralde ya o kadar da değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır görmezsiniz küf öyle görebileceğiniz bir şey değil :) hiç anlamadan hasta eder.Küf olsa görürüz heralde ya o kadar da değil
Ev tozuna alerjim bak hava temizleyici alacaktım bu yorumu gördüm e biz ne alalımmm ne yapalım....Alerji ve göğüs hastalıkları doktoruna sordum, nemi ayarlayamazsınız küf olursa ona da alerjin olur dedi. Almayın dedi.
Alerji ve göğüs hastalıkları doktoruna sordum, nemi ayarlayamazsınız küf olursa ona da alerjin olur dedi. Almayın dedi.
Hava temizleyici ile buhar makinesi farklı. Hava temizleyiciyi iyice araştırın.Ev tozuna alerjim bak hava temizleyici alacaktım bu yorumu gördüm e biz ne alalımmm ne yapalım....
İlk başlarken görünmez ki. Doktorun bahsettiği şey evin nem dengesini ayarlayamazsınızdıKüf olsa görürüz heralde ya o kadar da değil
Hangi makina kullaniyorsunuzİçine okiliptus yağı nane yağı katıyorum,5 dk içinde çocukların öksürüğü
kesiliyor.Burunları açılıyor.Ben yıllardır kullanıyorum bu şekilde.Faydasini görüyorum
KiviHangi makina kullaniyorsunuz
Hava temizleyici ve nem makinesi farklı şeylerEv tozuna alerjim bak hava temizleyici alacaktım bu yorumu gördüm e biz ne alalımmm ne yapalım....