• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buhar makinesi kulanımı alerjide etkilimi

fatma034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
275
2
96
İstanbul
benim ev tozuna ve polenlere karşı alerjim var baharın da gelmesiyle beraber şu an çok kötü durumdayım ve hamile olduğum içinde ilaç kullanamıyorum buhar makinası alsam işe yararmı acaba lütfen yardımcı olun arkadaşlar

benim ev tozuna ve polenlere karşı alerjim var baharın da gelmesiyle beraber şu an çok kötü durumdayım ve hamile olduğum içinde ilaç kullanamıyorum buhar makinası alsam işe yararmı acaba lütfen yardımcı olun arkadaşlar

Soğuk ve iyonlu buhar makinelerinin bu tür durumlarda çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Benim de polen allerjim var. Kesinlikle nemsiz ortamlarda mahfoluyorum.

Ayrıca tecrübeyle sabittir, eşi horlayan bir arkadaşım, eşinin buhar makinesini aldıklarından beri horlamadığını söylüyor. :))

ya canim bilmiyorum,ama denemekde fayda var,bendede polen ve ev tozu alerjim var bahar oldumu mahvoluyorum o derece yani,ancak ilaclarla hafifletebiliyorum,ama sen hamileymissin,en iyisi disari cikmamaya calis heleki sabah saatlerinde cok yogun polen oluyormus birde pencerelerine tel takdir.bende bu sene hamileligi dusunuyorum o zaman seneye bende ilac kullanamiyacagim simdiden o durumu dusunmek bile isdemiyorum,cunki ilacsiz hic dayanamiyorum Allah yardimcin olsun canim eger faydasi olursa yazarsanda sevinirim ayni dertden muzdaribim...

ya canim bilmiyorum,ama denemekde fayda var,bendede polen ve ev tozu alerjim var bahar oldumu mahvoluyorum o derece yani,ancak ilaclarla hafifletebiliyorum,ama sen hamileymissin,en iyisi disari cikmamaya calis heleki sabah saatlerinde cok yogun polen oluyormus birde pencerelerine tel takdir.bende bu sene hamileligi dusunuyorum o zaman seneye bende ilac kullanamiyacagim simdiden o durumu dusunmek bile isdemiyorum,cunki ilacsiz hic dayanamiyorum Allah yardimcin olsun canim eger faydasi olursa yazarsanda sevinirim ayni dertden muzdaribim...

Sağol canım :) Bu sıra pek polen olmadı buralarda, Sürekli yağmur yağıyor, henüz allerjimi coşturacak bir durum yaşamadım. Evden çıkmamam imkansız, üniversitede ders veriyorum.

Ama kışın grip salgınları zamanında yaptığım gibi polenli günlere karşı yanımda hep bir kaç tane medikal maske bulunduruyorum. İşe yarıyor. Evde tıkandığım zamanlarda kaynar suya okaliptus yağı damlatıyorum ve 4-5 dakika o buharı soluyorum eğilerek.Gece de mışıl mışıl uyuyorum. Denemelisin :)

Bu arada dilerim hayırlısıyla senin de dileklerin gerçek olur, hamilelik konusunda.

Rahat ve huzurlu günler diliyorum sana. a.s.

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim ama ben yalnış anlattım galiba sıcak buharlı makinalar varya temizlik için olanlar onlardan kullansam maytları öldürdüğü için faydası olurmu diye sormak istemiştim bu konuda bilginiz varmı acaba

merhaba yaklaşık 1 yıl öncebuharlı temizleyicimi aldım çok memnunum evde halı koltuk yerler ve hatta duvarları sildim 130 metrekare evi 2-3 saatte temizledim . firmadan da ürünümden de çok memnun kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
bu bahsettiğim ürün 180 derece de suyu ısıtıp 8 bar basınçla veriyor mayt falan kalmaz diye düşünüyorum

Back