Test yapsan bi canımBugünle birlikte 6 gündür gecikmedeyim. Kasık, bel , göğüs ağrım var ama adet görmüyorum . Gebe olabilirmiyim bilmiyorum.?
Testi 3 gün önce yaptım. Negatifti . Erken gebelik testi aldım bu defa yarın ilk idrarla yeniden denicem . Şuan denememek için zor duruyorum yerimde .Test yapsan bi canım
Aslında baya gecikmen olmuş şimdi de yapsan çıkarTesti 3 gün önce yaptım. Negatifti . Erken gebelik testi aldım bu defa yarın ilk idrarla yeniden denicem . Şuan denememek için zor duruyorum yerimde .
Ben bi deniyimAslında baya gecikmen olmuş şimdi de yapsan çıkar
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar çıkarBen bi deniyim
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Fotoğraf gözükmüyor canım boyutu büyükse kabul etmemiş olabilir yanından kırparsan koyabilirsinSilik çizgisi ama görünüyor
Merhaba ben yeni üye bu konu ilgimi çekti bende gebelik düşünüyorum benimde 6 gün gecikti ama hamilelikle ilgili hiç bir belirti dün evde test yaptim negatif çıktı acaba ilerleyen günlerde pozitif olur muBugünle birlikte 6 gündür gecikmedeyim. Kasık, bel , göğüs ağrım var ama adet görmüyorum . Gebe olabilirmiyim bilmiyorum.?
Fotoğraf gözükmüyor canım boyutu büyükse kabul etmemiş olabilir yanından kırparsan koyabilirsin
Ama silik yalnız belli yani ikinci cizgisiYok olmamıs yine canım
Hadi gözün aydın ozaman Hayırlısıyla sağlıklla ilerlesin inşallahAma silik yalnız belli yani ikinci cizgisi
Ayyy resmini atıver yaaAma silik yalnız belli yani ikinci cizgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?