Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugünle birlikte 6 gündür gecikmedeyim.
- Konu Sahibi tubaizm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe belirtisi gebe hamile
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hadi gözün aydın ozaman Hayırlısıyla sağlıklla ilerlesin inşallah yarın da sağlık ocağı kapalı özelde kan verebilirsin merak ediyorsan yoksa mecbur pazartesiyi bekleyeceksin
Bi türlü yükleme yapmayı ogrenemedimAyyy resmini atıver yaa
Canım birşey olmaz ama mesaj yazarken altta dosya ekle çıkıyor ya oraya bas fotoğrafı ekleBı türlü yükleme yapmayı öğrenemedim buraya
- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
- 18
Gecikmen kaç günBenim gibi olan varmi iki defa test yaptim negatif ama adette olmadim
- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
- 18
Sizin pozitif darisi benim başıma
Ayy hadi hayırlısıyla inşallahSizin pozitif darisi benim başıma
- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
- 18
Sizin pozitif
6 günGecikmen kaç gün
- 30 Mart 2009
- 14.469
- 1
- 64.939
- 1.123
Bu test pozitif
İnşallahBu test pozitif
- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
- 18
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
- 18
Bende hic belirti yok sadece kasiklarimda agri varBi 10 gün diyolar . Benim şuan ağrım var göğüslerim de ağrıyo . Buna rağmen hâlâ şüphe deyim. Biraz daha bekle.
Yaa benimkilerde normal adet belirtisi . Ben testten sonra kafam karıştı.Bende hic belirti yok sadece kasiklarimda agri var
- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
- 18
Seninki pozitif inşallah bende de böyle olur
- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
- 18
Mide bulantisi var miYaa benimkilerde normal adet belirtisi . Ben testten sonra kafam karıştı.
İkinci çizgi görünüyor.kan tahlili yaptırın