• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugünden İtibaren Kpss Yolunda Sağlam Adımlarla İlerleyeceğim İnşallah :)))

Burada ama depresyonda umutsuz vaka :(

hahahahaha:52::52::52:

kaldır kendini biraz.
sende kendimi gördüm.
tabii geçen yıl ki halimi.şöyle ki;

geçen yıl sürekli 4+4+4 sisteminden dolayı yalan yanlış haberler geliyordu.
yok okul öncesi alımı yok, yok artık kapatılıyormuş vs. vs.
tabii ben depresyona girdim.
elimi eteğimi çektim herşeyden.

özellikle kpss den. bazı olaylar da oldu dershanede bu da tabii tuz biber oldu.
neyse ben kendimi toparlamakla uğraşırken koşar adım kpss çalışan arkadaşlarım kulaklarını tıkadı, kendilerini toparladılar.
hatta bir arkadaşım ne olursa olsun dedi ben elimden geleni yapayım da almayanlar utansın.
dershaneye de gitmedi evde hazırlandı.
veee ne oldu biliyor musunuz?
o atandı hem de istanbul a.

kızlar kendinizi toparlayınç.
çoğu girenin okulu var, onlar da çalışıyor.
seneye rahat etmek için bu yıl hiç birşeye takılmıyorlar.

kızlar bu arada tarih inkilaplardan bir kaç ipucu anlatım vardı.
ben çıkarmıştım burada paylaşayım.

faydalı olur.
ayrıca bu yıl azalmakla birlikte inkılaplar+ilkeler 8 soru çıkıyor.

bende ölçme ile uğraşıyorum.
inşallah olack.
son 2 ay bizim için maraton olacak.
asıl dershane şimdi başlıyor.

aramızda gruplar oluşturduk.
bir grup istikrar gk-gy ve yargı eğitim bilimleri ile aralarında deneme yapıyor.
diğer bir grup ise yediiklim gk-gy ve eğitim bilimleri ile.

bugün ilk gk-gy denememizi olduk.
tarih ve vatandaşlık basbas bağırıyor artık çalışmalarına daha da yoğunlaş.
bizi aradan çıkar, biz gidelim diye.

coğ- mat ve türkçe iyi.

kızlar bugün aşırı bir hırs geldi.
denemeler o kadar faydalı ki.

kendiniz görmeniz açısından.

ben ilk başladığımda 55 ile başladım şu an 74 ü gördüm.
tabii konu eksiklerim olduğu için daha da yükseltmeyi umuyorum eksikleri hallederek.

Dedeciğim canımş dedeciğim benim sana söz vermiştim kazanacağım diye boynunuzu eğmeyecektim göğsünüzü kabartacaktım demin annemle konuştum ve sen daha da çok hastalanmışsın yürüyemiyormuşsun bilincin bile gidip geliyormuş şu an telefonu açıp seninle konuşabilmeyi çok isterdim yarın geliyorum dedem yanına söz dedeciğim 2 ayım da kalmış olsa söz kazanıcam boynunuzu eğmeyeceğim dedemmm seni çok seviyorum :( ağlamaktan dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor dedemm :( Gözlerimi ilk defa bugün kararttım senin için dedem kendim için bişey basaramadım ama sen her şeye degersin dedem senin için ölürüm ben dedem dayan dedeciğim dayan seni çok seviyorum dedeciğimmm çoook :(((((((((

Dedeciğim canımş dedeciğim benim sana söz vermiştim kazanacağım diye boynunuzu eğmeyecektim göğsünüzü kabartacaktım demin annemle konuştum ve sen daha da çok hastalanmışsın yürüyemiyormuşsun bilincin bile gidip geliyormuş şu an telefonu açıp seninle konuşabilmeyi çok isterdim yarın geliyorum dedem yanına söz dedeciğim 2 ayım da kalmış olsa söz kazanıcam boynunuzu eğmeyeceğim dedemmm seni çok seviyorum :( ağlamaktan dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor dedemm :( Gözlerimi ilk defa bugün kararttım senin için dedem kendim için bişey basaramadım ama sen her şeye degersin dedem senin için ölürüm ben dedem dayan dedeciğim dayan seni çok seviyorum dedeciğimmm çoook :(((((((((

Allah acil şifalar versin:26::26::26:

tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah:nazar:

Allah acil şifalar versin:26::26::26:

tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah:nazar:

Canım çok saolasın ama çok yaşlı dedem iyileşmez biliyorum ama bu kadar acı çekiyor olmasına dayanamıyorum bir de hep kazanmamı istiyordu söz vermiştim.Şu an kendime çok kızıyorum hem de çok valla gözlerimi kararttım üzerime düşen görevimi yerine getireceğim yok artık tembellik !!!

Geçmiş olsun canım:(

kızlar geçen sürede neler yaptım anlatayım;
yediiklim ilk denememi çözdüm. durum iyi ama yetersiz.
yani daha yapılacak şeyler var.

bugün tarihten; dış ve iç politikayı bitirdim. sorularını çözdüm.
matematik ve geometri çözdüm.
coğrafya bölgelere tekrar bakıcam.

ayrıca bugün tarihten video izleyecğim.
ardından sorular.
türkçeden de tekrar yapıp, sorulara bakıcam.

20yy. Osmanlı bitti.
şimdi sorular.

yarın da erken uyanıp doğru dershaneye.
az hareket şart.
evden çıkayım.

kızlar tekrar şart.
yoksa geride bıraktıkların gerçekten gidiyor.
offff bir tanesi bitti diyorsun sonra bir bakıyorsun unutmuşsun:25::25::25:

Dedemi kaybettik... :( Allahım mekanını cennet eylesin dedeciğim...Seni çok özleyeceğiz...Sana verdiğim söz artık vasiyetindir artık bana!Umarım üzerime düşen görevimi yerine getirebilirim..

Dedemi kaybettik... :( Allahım mekanını cennet eylesin dedeciğim...Seni çok özleyeceğiz...Sana verdiğim söz artık vasiyetindir artık bana!Umarım üzerime düşen görevimi yerine getirebilirim..

basin sagolsun:50:
uzun zamandir bakamadim buraya.
uzuldum adina insallah sozunu tutar hayirli bir yere yerlesirsin

Back