- Konu Sahibi yedimsenikpsss
-
Teşekkür ederim canım.3 saat kadar ÖYT çalıştım.Yüz ifadeleri yazı yazarken aşağıda çıkıyor istediğin birinin üzerine tıklıyorsun,o kadar.Eğitim bilimlerinden hangi yayının özet kitaplarını kullanıyorsun canım? Salı günü ÖYT bitiyor inş.Hepimize kolay gelsin
kızlar nerdsiniz?
ben bugün matematik problemlere bakıcam.
özellikle hareket ve karışım prolemlerine.
ardından türkçe dilbilgisi konusuna ve sorularına bakarım.
Ben bugün çok karamsarım kızlar.Lütfen beni motive edici ve ümit verici bir şeyler söyleyin.[/QUO
Her gün güneş yeniden doğar...Yarın güne gözlerini açtığında umut dolu olarak uyanman dileğiyle :) Bak ne yapalım yarın için güzel bir program hazırla kendine yarın ben bunu bitiricem gibi mesela ben de takip edebilirim seni istersen çok fenayımdır yalnız rehberlikte keske kendimde de işe yarasam
Ben bugün çok karamsarım kızlar.Lütfen beni motive edici ve ümit verici bir şeyler söyleyin.[/QUO
Her gün güneş yeniden doğar...Yarın güne gözlerini açtığında umut dolu olarak uyanman dileğiyle :) Bak ne yapalım yarın için güzel bir program hazırla kendine yarın ben bunu bitiricem gibi mesela ben de takip edebilirim seni istersen çok fenayımdır yalnız rehberlikte keske kendimde de işe yarasam
Çok sağol canım umarım yarın daha iyi olurum. Sanki boşuna uğraşıyormuşum hissine kapıldım.Zaten iki gündür istediğim gibi çalışamadım.
Çok sağol canım umarım yarın daha iyi olurum. Sanki boşuna uğraşıyormuşum hissine kapıldım.Zaten iki gündür istediğim gibi çalışamadım.
Hayır asla öle düşünme hiç bilemezsin sınavda belki de hep bildiğin yerlerden çıkacak niye o ihtimali yok edesin ki öyle düşünerek yarın güzel bir başlangıç yap canım alıcıların hep açık olsun inşALLAH yarın itibariyle :)
Yarın inş iyi bir şekilde çalışıcam canım iyi haberler vermek istiyorum.Hepimize kolay kelsinİyi geceler canım.
23 nisan benim için türkçe günü:)
inşallah konuları gözden geçirip, soruları geçicem.
ardından da denemeler çözücem sadece türkçeden.
artık türkçeyi rafa kaldırmak istiyorum.
sadece denemelerle takip edicem inşallah:)
zaman kalırsa da tarih tekrarımı yapıp soru çözerim.
Veeeeee ÖYT'yi nihayet bitirdim kızlar çoooook mutluyum
kızlar yarın matematik günüm.
çarpanlara ayırma ve problemlere bakıcam tekrar.
türkçe den kalan konuları tamamlayıp sorularını çözücem.
bir de coğrafya bölgeler tekrarı yapıcam.
kolay gelsin kızlar
Veeeeee ÖYT'yi nihayet bitirdim kızlar çoooook mutluyum
ben ihtiyaç akademideyim.
çözüyoruz biz.
ama yapamadıklarını paylaşırsan tartışırız hem.[/QUO
Çok iyiymiş sevindim belki aynı seti çözmüyorsunuzdur ama benzerdir sorular sanırım yapamadıklarım olursa paylaşırım saolasın cnm :) Benim bugün de okul 5 e kadar yaklaşık stajım var 1 saat ders calısıp gidicem akşam oturabilirm ancak size kolay gelsin kızlar aksam uğrarım mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?