Bugünden İtibaren Kpss Yolunda Sağlam Adımlarla İlerleyeceğim İnşallah :)))

Dershaneye gidiyor musunuz bilmiyorum.Benim Tarih,Coğrafya ve Vatandaşlık hocalarım çok iyiydi.Onların anlatma yöntemleri sayesinde iyi öğrendim.Her gün eve gelince de soru çözdüm bu kadar. :)

Yok ben dershaneye gitmiyorum ama ders ders videolar var elimde onlardan dinlesem not alsam işe yarar mı bilemiyorum sayısalcıydım ben hiç sevemedim bu dersleri

Ay çok tesekkür ederim ne güzel kazanmışsınız :) Darısı bizim başımıza olsun inş. :) hemen sorayım bari tarih coğ vat. 3 lüsüyle ne yapmam gerekiyor nasıl halldedebilirim acaba?

Yok ben dershaneye gitmiyorum ama ders ders videolar var elimde onlardan dinlesem not alsam işe yarar mı bilemiyorum sayısalcıydım ben hiç sevemedim bu dersleri
Yani ben kendi kendine çalışan bir tip değilim.İlla biri anlatacak bana.Mantığıma uygun hale getirip sunacak.Benim hocalarım çok iyiydi.Ben sadece soru çözdüm.Bir de ben ezber filan yapamıyorum.Herşeyi kodlamayla hallettim.Mesela PİDE(Pekiştirme,İpucu,Dönüt,Etkin katılım)Tarihi de bu şekilde kodla filan hallettim.Ben 3.senemde atanabildim.Ama sağlam çalıştım.Sürekli soru çözmen lazım.Sınava 3 ay kaldı.Konu çalışması bitti mi senin?

Konu yüzelsel bitirdim sayılır bir kere ama hepsini unuttum gitti bile işte bu saatten sonra yaptıgım yanima kar diye düsünüyorum

Konu yüzelsel bitirdim sayılır bir kere ama hepsini unuttum gitti bile işte bu saatten sonra yaptıgım yanima kar diye düsünüyorum

O zaman bu saatten sonra yapılacak en doğru iş her gün 1 deneme çözmek.Yanlış yaptığın konuları da kontrol edersin konu anlatım kitabından.Ahh bende ne kaynaklar vardı.Kendimi paraladım vereyim diye kimse istemedi.Ben de sağa sola dağıttım.Olsa gönderirdim sana.

şimdiden müthiş bir heves geldi.
bahardan dolayı baya sermiştim herşeyi.
ama burası sayesinde artık yaparım.

hergün gelip yazıcam neler yaptığımı.
birbirimizi motive edelim.

Ben kaynak olayını abartmışım baya.Bitirdiğim kitaplar ayrı.Bunlar bitiremediklerim.Tertemiz hepsi.Fazla almışım hevesten kaldılar öyle.Sonra dağıttımÇok kasmayın sınav zor filan değil.Biz ona 'aman tanrım yapabilecek miyim çok zor' diyerek fazla anlam kuruyoruz.Bu da üzerimizde baskı oluşturuyor.O çözdüğünüz denemelerden bile kolay sorular var sınavda.Ben sınav heyecanı yüzünden 2 sene kaybettim.Rahat olun.Bu sınavı çok bilen değil çok rahat olan kazanır derdi tarih hocamız.Aynen katılıyorum.Çok kolay bir sınav.Bahar geldi serpilme dönemi şimdi.Rehavete kapılmayın açın camları içeri oksijen girsin öyle çalışın.Renkli kalemler alın.Ben böyle motive oldum.Herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olurum.Derslerle ilgili de olabilir.Malum 3 sene çalışınca bilgiler silinmiyor hafızadan.Başarılar.

ÖYT'den 2 ünite daha bitirdim kızlar Sizlerde ne var ne yok?

Süpersin dersane :) ben dün ilk defa bir foruma üye olmanın verdiği heyecan ile istediğim gibi bitiremedim günü bi de aksam da karın ağrısından clsamadım(hasta olmsm da brsck ) gelişim psikolojisinin hepsini okuyup bitirdim çıkmış soruların da ancak yarısını bitirdim bugün de diğer yarısını bitircem biraz da tarih konusu bitirmeyi düsünüyorum inş. tabi :) konu olarak hedefim ise : Milli mücadeleden kitabın sonuna kadar diye hedefiliyorum.Çünkü mayısı itibariyle iyi de olsa kötü de olsa denemelere baslamam gerekiyor.Artık olduğu kadar umudu da kaybetmememk lazm dimi ama :) ya benim yüz ifadelerim neredeler kullanamıyorum

süpersin yedimsenikpss :) tebrikler :)

kızlar ben de dün konu eksikliklerimin listesini yaptım.

yavaş yavaş tamamlıcam.

buna ek olarak tamamladığım konuların küçük özetlerini çıkarıcam.
tekrarlamak için güzel olur.

denemelere başlıcam.
yarın dershane de var zaten bir tane.

konu analizi yapıcam.

dün coğrafya- öğrenme ve program çözdüm.

Çok güzel planlamanı çok beğendim :) Ay ben bugün tüm gün uyudum neredeyse hastalığımın canı saolsun ne yapalım yüz ifadelerim yok ya bnm koyamıyorum olmuyoo böylee güzel Neyse uyandım artk gece 12 ye kadar tarih inşALLAH bnm de denemelere baslamam gerekiyo bugünden sonra 9 günüm var konu çalışma adına iyi değerlendirmeliyim biliyorum ama ah aksilikler olmasa ah ahh...neyse ben simdi dersimin basına geçiyorum sana da kolay gelsin canm bnm :)

Ben bugün hiç çalışmadım,dışarı çıktım Az sonra öyt devam.

Olsun üzülme sen cnm benim en azından gezip stres atmıssındır ay ben tüm gün uyudum resmen ya Neyse ben artık ders başına marş marş.Ve yarın itibari ile ciddi tempo yakalamalıyım desteğimizi esirgemeyelim kızlar birbirimizden hatta o gün ne yapacaksak başlamadan yazalım en son da yapmış mıyız birbirimizi takip edelim daha verimli ve istekli olmamızı sağlar dimi ama :) Öyt çok önemli en çok soru oradan çıkacakmış kolay gelsin canım...

Teşekkür ederim canım.3 saat kadar ÖYT çalıştım.Yüz ifadeleri yazı yazarken aşağıda çıkıyor istediğin birinin üzerine tıklıyorsun,o kadar.Eğitim bilimlerinden hangi yayının özet kitaplarını kullanıyorsun canım? Salı günü ÖYT bitiyor inş.Hepimize kolay gelsin

PROGRAMIMIN SON HALİ:

21-22-23-24-25 TARİH (çünkü doğru dürüst bir şey bilmiyorum.) Tarih konularını bitirdikten sonra uzmankariyer ya da ihtiyaç soru bankası bitirilmeli.
26-27-28 COĞRAFYA (Konularını bitirdikten sonra birkaç test çözülmeli en azından pekişmesi için)
29-30 VATANDAŞLIK (En çok çıkan ünitelerini bitirmem lazım en azından )
2 günde bir de eğitim bilimlerin bir dersini tekrar edip(önemli yerlerin özetini çıkartarak tabi) çıkmış sorularını çözmek.
kalan 9 günlük programım bu Mayıs-Haziran döneminde ise çözebildiğim kadar deneme ve çıkmış soruları tekrar tekrar bitirmek.Ve bir yandan da eksik kalan konular veya anlaşılmamış konular tekrar baştan çalışıp soru bankalarından pekiştirmek.Ve bunun yanında düzenli olarak genel konu tekrarları yapmak.

Dip not:Bu sayfalar hiç silinmiyomuş sanırım buraya kayıt olduktan sonra çalışmak biraz da farz oldu bana( açıkçası ileride atanamazsam çocuklarım bu sayfaları okudugunda ay tabi kazanamazmıssın anne çalısmamışsın ki demelerini hiç istemiyorum valla ) Ama olsun tabi ki biz de oturup çalışırız dimi daha iyi :).Ortamı çok beğendim sayfama katılıp beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…