- Konu Sahibi yedimsenikpsss
-
Dershaneye gidiyor musunuz bilmiyorum.Benim Tarih,Coğrafya ve Vatandaşlık hocalarım çok iyiydi.Onların anlatma yöntemleri sayesinde iyi öğrendim.Her gün eve gelince de soru çözdüm bu kadar. :)
Ay çok tesekkür ederim ne güzel kazanmışsınız :) Darısı bizim başımıza olsun inş. :) hemen sorayım bari tarih coğ vat. 3 lüsüyle ne yapmam gerekiyor nasıl halldedebilirim acaba?
Yani ben kendi kendine çalışan bir tip değilim.İlla biri anlatacak bana.Mantığıma uygun hale getirip sunacak.Benim hocalarım çok iyiydi.Ben sadece soru çözdüm.Bir de ben ezber filan yapamıyorum.Herşeyi kodlamayla hallettim.Mesela PİDE(Pekiştirme,İpucu,Dönüt,Etkin katılım)Tarihi de bu şekilde kodla filan hallettim.Ben 3.senemde atanabildim.Ama sağlam çalıştım.Sürekli soru çözmen lazım.Sınava 3 ay kaldı.Konu çalışması bitti mi senin?Yok ben dershaneye gitmiyorum ama ders ders videolar var elimde onlardan dinlesem not alsam işe yarar mı bilemiyorum sayısalcıydım ben hiç sevemedim bu dersleri
Yani ben kendi kendine çalışan bir tip değilim.İlla biri anlatacak bana.Mantığıma uygun hale getirip sunacak.Benim hocalarım çok iyiydi.Ben sadece soru çözdüm.Bir de ben ezber filan yapamıyorum.Herşeyi kodlamayla hallettim.Mesela PİDE(Pekiştirme,İpucu,Dönüt,Etkin katılım)Tarihi de bu şekilde kodla filan hallettim.Ben 3.senemde atanabildim.Ama sağlam çalıştım.Sürekli soru çözmen lazım.Sınava 3 ay kaldı.Konu çalışması bitti mi senin?
Konu yüzelsel bitirdim sayılır bir kere ama hepsini unuttum gitti bile işte bu saatten sonra yaptıgım yanima kar diye düsünüyorum
Bunlar benim sınav yardımcılarımdı. :)
Bunlar benim sınav yardımcılarımdı. :)
ÖYT'den 2 ünite daha bitirdim kızlarSizlerde ne var ne yok?
süpersin yedimsenikpss :) tebrikler :)Süpersin dersane :) ben dün ilk defa bir foruma üye olmanın verdiği heyecan ile istediğim gibi bitiremedim günü bi de aksam da karın ağrısından clsamadım(hasta olmsm da brsck) gelişim psikolojisinin hepsini okuyup bitirdim çıkmış soruların da ancak yarısını bitirdim bugün de diğer yarısını bitircem biraz da tarih konusu bitirmeyi düsünüyorum inş. tabi :) konu olarak hedefim ise : Milli mücadeleden kitabın sonuna kadar diye hedefiliyorum.Çünkü mayısı itibariyle iyi de olsa kötü de olsa denemelere baslamam gerekiyor.Artık olduğu kadar umudu da kaybetmememk lazm dimi ama :) ya benim yüz ifadelerim neredeler kullanamıyorum
kızlar ben de dün konu eksikliklerimin listesini yaptım.
yavaş yavaş tamamlıcam.
buna ek olarak tamamladığım konuların küçük özetlerini çıkarıcam.
tekrarlamak için güzel olur.
denemelere başlıcam.
yarın dershane de var zaten bir tane.
konu analizi yapıcam.
dün coğrafya- öğrenme ve program çözdüm.
Ben bugün hiç çalışmadım,dışarı çıktımAz sonra öyt devam.
Olsun üzülme sen cnm benim en azından gezip stres atmıssındır ay ben tüm gün uyudum resmen yaNeyse ben artık ders başına marş marş.Ve yarın itibari ile ciddi tempo yakalamalıyım desteğimizi esirgemeyelim kızlar birbirimizden hatta o gün ne yapacaksak başlamadan yazalım en son da yapmış mıyız birbirimizi takip edelim daha verimli ve istekli olmamızı sağlar dimi ama :) Öyt çok önemli en çok soru oradan çıkacakmış kolay gelsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?