• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugünden İtibaren Kpss Yolunda Sağlam Adımlarla İlerleyeceğim İnşallah :)))

yedimsenikpsss

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
39
0
6
Gaziantep
Kpssye yalnız çok da çalışamıyorum.Bugün itibariyle buradayım İnşallah yaptıklarımı bir bir yazacağım :) Hayırlı uğurlu gelsin inşALLAH bana :)
evet programımı ayarlamalıyım öncelikle
10 günde tarih coğrafya vatandaşlık ve eğitim bilimlerini özet de olsa bitirmeliyim.
Bugün 1. gün: Eğitim Bilimlerinden Gelişim Psikolojisi Öğrenme Psikolojisini özet kitaptan bitirip çıkmış sorularını bitirmeyi hedefliyorum.Tekrar etmem gereken kavramları da buraya yazacagım inşALLAH :)

Son düzenleme:
Kpssye yalnız çok da çalışamıyorum.Bugün itibariyle buradayım İnşallah yaptıklarımı bir bir yazacağım :) Hayırlı uğurlu gelsin inşALLAH bana :)
evet programımı ayarlamalıyım öncelikle
10 günde tarih coğrafya vatandaşlık ve eğitim bilimlerini özet de olsa bitirmeliyim.
Bugün 1. gün: Eğitim Bilimlerinden Gelişim Psikolojisi Öğrenme Psikolojisini özet kitaptan bitirip çıkmış sorularını bitirmeyi hedefliyorum.Tekrar etmem gereken kavramları da buraya yazacagım inşALLAH :)

tesekkürler masalcım :)

Aynı şekilde ben de eğitim bilimlerini mayıstan önce bitirme telaşındayım.İki gün içinde ÖYT yi bitiricem inş.Şimdi ortasındayım.Zaten önemli olan bol soru çözmek.Yalnız ben özet kitaplardan değil yediiklim kpss kitaplarından çalışıyorum.Haftada bir kitap bitecek şekilde çalışıyorum.Gelişim,rehberlik ve öğrenme(sadece öğrenmeyi 1.dönem bitirmiştim) bitirdim.Öğrenmeyi unuttum diyebilirim.Özet kitaplara bakmam gerek.Sizleri takipte olucam canım,gelişmelerimizi yazalım.Ben az sonra Öytden kaldığım yerden devam edicem.Bu arada bölüm ün ne?

yaaaa kendimi çok kötü hissediyorum başlığı görünce sandmki bgunden itibaren koşar adımlarla çalışmaya başlıcaksn bnde yeni karar verdm çünkü çok geç biliyorum ama :( siz bnim gbi değilsiniz zatn çalışmışlssınz bu zamana kadar bna yardım edin kızlar hangi kitapları alayım bu saatten sora? sürekli soru çözerek sadece eksiklerime çalışarak ilerlemeyi planlıyorum..

Merhaba Zeydivan bence eğitim bilimlerinden X yayıncılığın KPSS defterlerini edinmeni tavsiye ederim.Soru bankası olarak yediiklim veya yargı alabilirsin.Bol soru çözmeni öneririm.Ben çok soru çözemiyorum.Çünkü eğitim konularımı bitirmeye çalışıyorum.Konular bitince soru bankalarıma başlarım.X in kpss defterlerine de bakıcam.Son iki ay diğer dersler hallolucak inş.Kolay gelsin hemen başla.

PİAGETnin BİLİŞSEL GELİŞİM DÖNEMLERİ
Duyusal-motor dönem(0-2 yaş) : Nesne kalıcılığı taklit döngüsel tepkiler amaca yönelik davranışlar doğadan ayrışma ertelenmiş taklit ses bulaşması
İşlem ömcesi dönem(2-7 yaş) : sembolik oyunlar benmerkezci düşünce tekli monolog toplu monolog paralel oyunlar kişi sürekliliği canlandırmacılık yapaycılık devresel tepkiler odaklanma tek yönlü düşünme tek yönlü sınıflama ve sıralama
Somut işlemler dönemi (7-11 yaş) : tersine çevirebilme odaktan uzaklaşma korunum ilkesi çok yönlü sınıflama dönüşebilme
Soyut işlemler dönemi :ergen benmerkezciliği zaman kavram
piaget de yaşantı kültür dengeleme önemli

kızlar aranıza katılmak istiyorum:)

bu bölümü gördüm ve koşa koşa geldim:10:
benim de yarım ve eksik olan bazı derslerim var.

burada paylaşım yaparak kendimi motive edebilirim diye dşünüyorum.

bundan sonra hergün yazarım.

kolay gelsin kızlar komşu topikten geldim :6:
kpss için konuları bitirmiş deneme çözüyor olmak ya da yeni başlamak önemsiz bence
çünkü son 2 ayda çalışıp kazananlar var
ilginç işte nasip bu işler yani tabi çalışmakla gelecek olan nasip.

sizlere eğitimin yediiklim sorubankasını öneririm
ben de 2012 var. eğitimi şubat mart arası bitirmiş biri olarak bilmediğim kavramları o soru bankasından öğrendim.
bunun dışında hazirana kadar konuları bitirp pekiştirmenizi tavsiye ederim.
haziranda da denemelere agırlık veririsiniz.

benim de çok iyi olduğum söylenemez ama belki bu tavsiyeler işinize yarar
şu kalan son zamanlarda uykudan, gezmelerden, belki de her şeyden ödün vermek gerekiyor
kolay gelsinnn :10:

yaaaa kendimi çok kötü hissediyorum başlığı görünce sandmki bgunden itibaren koşar adımlarla çalışmaya başlıcaksn bnde yeni karar verdm çünkü çok geç biliyorum ama :( siz bnim gbi değilsiniz zatn çalışmışlssınz bu zamana kadar bna yardım edin kızlar hangi kitapları alayım bu saatten sora? sürekli soru çözerek sadece eksiklerime çalışarak ilerlemeyi planlıyorum..

Yoo hayır asla zeydivan ben de bir şey bilmiyoru canım tarih coğ vat tamamen duruyor eğitim bilimlerinden de ahım şahım bir şey bilmiyorum acıkçası ama zaman çok daaldı düşündüm tasındım plan yaptım bölümün ne mezun musun alan sınavı fln var mı birbirimize destek olabiliriz canım benim :) üzülme ben de aynı durumdayım tamam mı cnm

KPSS illetinden yeni kurtulmuş biri olarak size başarılar diliyorum.Sınav cidden zor değil.Sadece inanmak ve çalışmak gerekiyor.Soracağınız bir şey olursa yardımcı olurum.Allah yardımcınız olsun.

KPSS illetinden yeni kurtulmuş biri olarak size başarılar diliyorum.Sınav cidden zor değil.Sadece inanmak ve çalışmak gerekiyor.Soracağınız bir şey olursa yardımcı olurum.Allah yardımcınız olsun.

Ay çok tesekkür ederim ne güzel kazanmışsınız :) Darısı bizim başımıza olsun inş. :) hemen sorayım bari tarih coğ vat. 3 lüsüyle ne yapmam gerekiyor nasıl halldedebilirim acaba?

Ay çok tesekkür ederim ne güzel kazanmışsınız :) Darısı bizim başımıza olsun inş. :) hemen sorayım bari tarih coğ vat. 3 lüsüyle ne yapmam gerekiyor nasıl halldedebilirim acaba?

Dershaneye gidiyor musunuz bilmiyorum.Benim Tarih,Coğrafya ve Vatandaşlık hocalarım çok iyiydi.Onların anlatma yöntemleri sayesinde iyi öğrendim.Her gün eve gelince de soru çözdüm bu kadar. :)

Back