- 16 Temmuz 2015
- 2
- 1
- 32
-
- Konu Sahibi paranormalX
güneşten nasıl korunuyorsunuz ben eylül de başlamayı düşünüyorum.ama kararsız kaldım bazı hastanelerde sadece ütüleme yöntemi var bazıları iğneli.nasıl karar verdiniz hangisini yaptıracağınıza?
Konu sahibi değilim ama benim fikrim, buna doktorun karar vermesi.. Hastanede yada doktor bulunan kliniklerde yaptırın kesinlikle. Doktorsuz güzellik merkezlerine aman diyim kanmayın. Doktor zaten cilt tipinize ve kıl durumuna göre makinayı belirler. Ben yüz için gidiyorum, her gün güneş kremi sürüyorum. Bioderma akn mat önermişti bana doktorum, cildim sivilceye elverişli olduğundan ve güneş kremleri yağlı olduğundan. Cidden fena kokular geliyor yanık yanık buaradagüneşten ilk 1 hafta daha da dikkatli korunmalısınız. Ve asla bronzlaşmamalısınız. Bronz tene de yapmıyorlar..
kıllardan kurtulalım derken ay bir de leke çıkmasın başıma
esteworld den randevu aldım salı günü için..bakalım ne diyecekler.beyaz tenliyim tatile çıkmadım epilasyon yaptırmak için yaptırıp kurtulsam artık bıktım makinayla almaktan.
Bence tatilden önce kesinlikle gitme. Lazerli deri daha da hassas oluyor. Güneş kremi kullansan bile kapatabiliyosan o bölgeyi kapatman gerek. Ben yüze gittiğimden ilk bikaç hafta saçlarımı hiç toplamazdım mesela. Deri kanseri riskin daha da artıyor diyorlar.. Bence tatilini yap , lazere gideceğin bölgeni bronzlaştırmadan, sonra git derim. İlk randevun da boşa gitmez, makina belirlerler, tüylerine bakarlar, gerekirse tahlil isterler falan.. Bilgilendirirler. Zaten ilk randevuda lazer olup dönen yok, beğenirsen mekanı falan da devam edersin..
evet mantıklı öyle yapayım.zaten cildim güneşe hassas baya.benlerim çoğalıyor devamlı bu yüzden.belki de tatile gitmem.artık evden fazla çıkmam güneşten korunmak için.ya da kremler falan idare ederim bir şekilde.
Buarada benlerine lazer attırma sakın.. Bazen gözden kaçabiliyor, sen yapan hemşireye söylersin gösterirsin yerlerini. Beyaz kalemle boyuyolar üstünü yada dikkatli atıyorlar bildiğim. Bi güneş kremi edin, lazere gideceğin bölgelerine sür dışarı çıkarken.. Yüzüne gideceksen ve cildin yağlı karma sivilceye meilli ise bioderma akn matı öneririm yüz için. Küçük ama biraz pahalı, onu sadece yüze kullanında 5 ay gidiyor mesela. Ama vücut için daha ekonomik ve büyük boy kremler alırsın..
bunu söylediğin çok iyi oldu hiç bilgim yoktu ben konusunda.kollarımda çok var çünkü.devamlıda çoğalıyor.yüz için de gitmek istiyorum bıyık bölgesi için.bakalım neler olacak.bıyıkları almadan mı gidiyoruz onu hiç bilmiyorum.
Benlerin çoğalıyorsa dermatoloğa danış bi bence.. Bazen zararlı durumlar olabiliyormuş.. Gittiğin bölgene ağda yapmayacaksın, cımbız kullanmayacaksın asla.. Kökten almak yok.. Başlamadan tam hatırlamıyorum da bi süre önce bırakmak lazımmış kökten almayı.. Lazere giderken jiletle yada makasla, tırnak makasıyla kısaltabilirsin.. Ben favoriler öyle yapıyorum, kökten almadan kesiyorum kısaca gitmeden, yada çıkmaya başladıklarında.. Kökten alınca her şey başa dönüyormuş, yasak yani.
bıyıklı bıyıklı nasıl dışarı çıkarım:)) kısaltamam ki belli olur ama
Kökten alırsan, boşa gitmiş olursun ama.. Biliyorum zor ama ağdaya gittiğinde başa sarmış olacaksın..
evden çıkmadığım bir zamanda başlarım artık bıyık için.diğer yerleri kamufle ederim artık.
Aynen.. Makasla kısaltırsın, noktalar kalır bi tek.. Amaan büyüteçle inceliyecek değiller ya.. Dökülüyolar zaten bikaç güne.. Bıyık kılı gür olmadığından noktalar da küçük olur.
ay iyi o zaman o kadar belli olmuyorsa.güneş vurunca hemen belli oluyor ya bir tane bile çıksa.bıktım şu kıldan tüyden öf