Kız İsteme bugün tanışmaya geliyorlar :)

sinsiprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
26
0
36
Antalya
konuya şöyle gireyim tam bir senedir gelmek için haber yolluyorlardı babam sonunda kabul etti bugün tanışmaya geliyorlar çokpanik oldum bn ailesiyle önceden tanıştım ama yinede heyecanlandım bugeceyi bi atlatalım neler olduğunu tekrar paylaşırım :))

Gözün aydın canım, inşallah herşey istediğin gibi geçer. Bizimkiler de bir kaç hafta sonra gelecekler, şimdiden heyecanlıyım çok:1:

aynı heycanı bende yaşadım kasım ayında çok güzeldi hala her anı aklımda :) hayal ettiğinden güzel geçsin inşallah

gözün aydın canımm senin durum da aynı benim gibi :) nasıl geçti anlatmanı dört gözle bekliyoruumm

cnm ay başında geldiler tanışmaya ve ben mutfaktan çıkamadım...bütün ikramıda nerdeyse tek başıma yaptım.. o yüzden nasıl geçtini anlayamadım.. bende heycanlıydım ama emin ol çay ikram derken geçiyo vakit..

öncelikle gözün aydın,genellikle ilk tanışmaya geldiklerinde neler ikram edilir merak ettim,yarın bir gün bizimde başımıza gelecek.....

cnm ay başında geldiler tanışmaya ve ben mutfaktan çıkamadım...bütün ikramıda nerdeyse tek başıma yaptım.. o yüzden nasıl geçtini anlayamadım.. bende heycanlıydım ama emin ol çay ikram derken geçiyo vakit..

ben kuzenimi çağırdım yardım etmesi içinn ben mutfakta durmak istemem ya merak ederm ne konuştuklarınıı :21:

:92::92::92:kızlar geldiler bizimkiler onlar gelmeden önce sıcak bakmıolardı bu işe ama şimdi birbirlerini çok sevdiler güya tanışmak için gelmişlerdi kendisi annesi anneannesi teyzesi ve eniştesi hepbirlikte geldiler her akşam yemeğe aldık onları çünkü aynı şehirde yaşamıyoruz uzaktan geliolardı :))) ilk gece tanıştılar ikinci gece istediler üçüncü gece yüzükleri takıp aile arasında nişan yaptık bitti gitti ama çok çabuk geçti ilk gece ve ikinci gece mutfaktan çıkamadım çok heyecanlandım ama kuzenim çok yardımcı oldu...kızlar bn çok heyecanlıydım çok paniktim herkesin dediği gibi kesinlikle tadını çıkartın doya doya yaşayın müthiş bir duygu tarifi yok. inşallah herkesinki bizimki kadar güzel geçer bn doyamadım desem yeri var hala nişanlıma bni bidaha gelip isteyin doyamadım diyorum :D herşey eksiksiz istediğim gibi oldu onun aileside benim ailemde nişanlımda beni en ufak konuda kırmadılar hiçbir olumsuzluk olmadan atlattık çok mutluyuz darısı sizlerin başına :))))))))) şimdi sıra düğün hazırlıklarında...kötü olan tekşey biz budefa ayrılırken çok üzüldük ama buda tatlıydı herşeye rağmen :):92::92::92:

gizemg'ye katılıyorum tatlım yaa.. okurken ben bile heyecanlandım ...
inşallah bizlerinki de böyle çabuk geçer,benim ailem de pek sıcak bakmıyorlar da :14:

Kızlar bizimkilerde bu hafta gelecekler. Canım sizinkiler uzak yerden geldiler demişsin, peki o süreçte nerde kaldılar? bir tanıdıklarında felanmı:26:
Bizimkiler geri gidecekler. İsteme , nışan olduğunda kalacaklar.Hayırlı olsun, darısı başım canım:29:

Kızlar bizimkilerde bu hafta gelecekler. Canım sizinkiler uzak yerden geldiler demişsin, peki o süreçte nerde kaldılar? bir tanıdıklarında felanmı:26:
Bizimkiler geri gidecekler. İsteme , nışan olduğunda kalacaklar.Hayırlı olsun, darısı başım canım:29:

canım bizim yazlıkta kaldılar ama yazlık dediğsem uzak değil başka bir semtteydi nişanlım ve ailesi orda kaldılar biz ilk 3 günde herşeyi halletmiştik ama 1 hafta kaldılar yer sorunu olmadığı için :)))

Back