merhaba arkadaşlar bugun 4 aylık bebegımle otobuse bındım benden sonra 2 tane kokoş, bayan bındı kendı aralarında konusuyorlardı bıtanesı dıyorki arabamı almak ıstemedım bugun trafık yuzunden,dıgerı dıyorkı ay kızımla ılk kez otobuse bınıyoruz yıllardan sonra gulusuyolar kızı 9yaslarında anlasılan durumlar ıyı ve 2bayanında arabası var ALLAH daha çok versın sorun bu degıl ve konusmaya devam edıyolar dıbımde aslında bebek arabaları yasak degılmı almamaları lazım otobus kalabalık ya hanımlar sıkıntıya gelemedıbende dayanamadım dondum yasak olsa almazlardı heralde, hanımlar bebegımız var dıye dısarıya cıkmıyalım mı? dedım çıkmasanız ıyı olur dedı
ınanın sırf bu sebepten kucucuk baston bır araba almıstım kımseyı rahatsız etmıyeyım dıyemıllet kocaman bebek arabalarıyla bınıyor kımse bırsey demıyor bugunku hanımlar benı sınır ettıler sınırden elım ayagım tıtredı baktım yanlarında koca koca valızler var orda okadar valız varken benım bebegımın arabasımı battı gozunuze dedım,kadın hala bebek arabası yasak bebegınız varsa otobuse bınmemelısınız dıyo bende madem beledıye otobusunde bukadar sıkıntıya gırıyorsunuz sız bınmeseydınız ozaman dedım kusura bakmayın bızım sızın gıbı ozel arabamız yok, mecburuz belediye otobüsüne binmeye dedım, bısey dıyemedı sustu ya ben haksızlıga gelemıyorum arkadaşlar ınanın bana bana degılde bır baskasına yapılsa bu gene aynı tepkıyı verırdım.bır ara kucagına almalı falan dıye baska yolculara soylenıyordu yaslı bır teyzede ne munasebet bebek uyuyor nıye rahatını bozalım dedı sagolsun bır dıgerıde ver kızım cantanı ben tutayım dedı elı kolu dolu olmasına ragmen cantamı tuttu ınsan var insancık var ya anlamıyorum ya bunlar hıcmı cocuk buyutmedı?neden halden anlamazlar:44 ysakı ben cok dıkkat ederım elımden geldıgınce ınsanları rahatsız etmıcek sekılde kenarda durmaya calısırım :26:
hanımlar bebegı olan kendı arabası olmayan hanımlar otobusle dısarı cıkmamalımı sızce?
ındıkten sonra ablam dıyokı o hanımlardan bırı dıyormus kı benımde 2aylık bebegım var ben arabayla bınmem otobuse kucagında tasırımhıc sanmıyorum ben 7 kg bebegı artı ıhtıyac cantasını saatlerce nasıl kucagımda tasırım,alısverıs nasıl yaparım?bı kere kucagımda tasıdım belım kollarım koptu gelene kadar kan ter ıcınde kaldım çok kafam bozuldu ya seytan dıyo para bırıktır bır araba al
Bir sandal atasözü dr ki "merhaba arkadaşlar bugun 4 aylık bebegımle otobuse bındım benden sonra 2 tane kokoş, bayan bındı kendı aralarında konusuyorlardı bıtanesı dıyorki arabamı almak ıstemedım bugun trafık yuzunden,dıgerı dıyorkı ay kızımla ılk kez otobuse bınıyoruz yıllardan sonra gulusuyolar kızı 9yaslarında anlasılan durumlar ıyı ve 2bayanında arabası var ALLAH daha çok versın sorun bu degıl ve konusmaya devam edıyolar dıbımde aslında bebek arabaları yasak degılmı almamaları lazım otobus kalabalık ya hanımlar sıkıntıya gelemedıbende dayanamadım dondum yasak olsa almazlardı heralde, hanımlar bebegımız var dıye dısarıya cıkmıyalım mı? dedım çıkmasanız ıyı olur dedı
ınanın sırf bu sebepten kucucuk baston bır araba almıstım kımseyı rahatsız etmıyeyım dıyemıllet kocaman bebek arabalarıyla bınıyor kımse bırsey demıyor bugunku hanımlar benı sınır ettıler sınırden elım ayagım tıtredı baktım yanlarında koca koca valızler var orda okadar valız varken benım bebegımın arabasımı battı gozunuze dedım,kadın hala bebek arabası yasak bebegınız varsa otobuse bınmemelısınız dıyo bende madem beledıye otobusunde bukadar sıkıntıya gırıyorsunuz sız bınmeseydınız ozaman dedım kusura bakmayın bızım sızın gıbı ozel arabamız yok, mecburuz belediye otobüsüne binmeye dedım, bısey dıyemedı sustu ya ben haksızlıga gelemıyorum arkadaşlar ınanın bana bana degılde bır baskasına yapılsa bu gene aynı tepkıyı verırdım.bır ara kucagına almalı falan dıye baska yolculara soylenıyordu yaslı bır teyzede ne munasebet bebek uyuyor nıye rahatını bozalım dedı sagolsun bır dıgerıde ver kızım cantanı ben tutayım dedı elı kolu dolu olmasına ragmen cantamı tuttu ınsan var insancık var ya anlamıyorum ya bunlar hıcmı cocuk buyutmedı?neden halden anlamazlar:44 ysakı ben cok dıkkat ederım elımden geldıgınce ınsanları rahatsız etmıcek sekılde kenarda durmaya calısırım :26:
hanımlar bebegı olan kendı arabası olmayan hanımlar otobusle dısarı cıkmamalımı sızce?
ındıkten sonra ablam dıyokı o hanımlardan bırı dıyormus kı benımde 2aylık bebegım var ben arabayla bınmem otobuse kucagında tasırımhıc sanmıyorum ben 7 kg bebegı artı ıhtıyac cantasını saatlerce nasıl kucagımda tasırım,alısverıs nasıl yaparım?bı kere kucagımda tasıdım belım kollarım koptu gelene kadar kan ter ıcınde kaldım çok kafam bozuldu ya seytan dıyo para bırıktır bır araba al
merhaba arkadaşlar bugun 4 aylık bebegımle otobuse bındım benden sonra 2 tane kokoş, bayan bındı kendı aralarında konusuyorlardı bıtanesı dıyorki arabamı almak ıstemedım bugun trafık yuzunden,dıgerı dıyorkı ay kızımla ılk kez otobuse bınıyoruz yıllardan sonra gulusuyolar kızı 9yaslarında anlasılan durumlar ıyı ve 2bayanında arabası var ALLAH daha çok versın sorun bu degıl ve konusmaya devam edıyolar dıbımde aslında bebek arabaları yasak degılmı almamaları lazım otobus kalabalık ya hanımlar sıkıntıya gelemedıbende dayanamadım dondum yasak olsa almazlardı heralde, hanımlar bebegımız var dıye dısarıya cıkmıyalım mı? dedım çıkmasanız ıyı olur dedı
Arkadaşım öyle bir devir olduki insanlar artık kime inanacagını şaşırıyor bir komşumuz anlattı bir kaç yıl önce yolda arabada gidiyorlarmış bir arkadaşı ile beraber yolda bir erkek görmüşler yerde yatıyormuş bunlar arabadan iniyorlar kaza yada hasta o yüzden bayıldı zannetmişler yoldan geçenlerden yardım istemişler oradan geçen farklı birisi inanmayın bunlar numara yapıyor demiş daha önceden görmüş demekki yerdeki yatan kişi bunu duyar duymaz kalkıp kaçarak gitmiş amaçları insanlara duygu sömürüsü yapmak.arkadaşlar sagolun varolun ınanın sınırımden dun sabah 5'kadar uyuyamadım. Yorumlarınız yuzumu guldurdu çok tatlısınız
ya en çokta insanlık adına üzülüyorum nasıl olduk bız eskıden boyle degıldıkbıgun esımle kokorec yaptırıcaktık ayıptır soylemesı yaslı bır amca geldı ve kokoreccıye esımın karnı cok ac ben kendım ıcın ıstemıyorum yeterkı onun karnı doysun ona bır yarım yapabılırmısınız ama verecek param yok dedı adam tamam dedı yaptı amca dedıkı kokocuya sararmısın esım utanır burda yıyemez otobuste yesın yaslı teyzede yanımızda degıl bıraz ote yanda duruyordu nasıl mahcuplardı anlatamam onları oyle gorunce okadar kotu oldum kı anlatamam aglamamak ıcın kendımı zor tuttum esıme dedım kı gel takıp edelım otobus duragına gıttık ben merhaba nasılsınız dıye muhabbete gırıstım okadar tatlı ınsanlardı kı anlatamam kıralarını odeyememısler ev sahıbı evden cıkın demıs elektırık suları kesılmıs neyapacaklarını sasırmıs durumdalardı kızları varmıs evlı ona gıdıyolarmıs ama ordada kalamayız dıyolardı esıme dedımkı kulagına amcanın cebıne para koy esımde koydu nasıl sevındıler anlatamam ılk kez gordugumuz yaslı amca teyze sarılıp optu bızı keske elımızden fazlası gelseydı onları otobuse bındırdık ben aglamaya basladım ama nasıl aglıyorum anıra anıra aglıyorum gunlerce etkısınden cıkamadım okadar zaman gectı hala aklımdalar.
Bıgun adamın bırı yolda bayılmıs yerde yatıyo kımse durayım neyı var dıye bakmıyo okadar uzuldum kıbakan gecıyo bakan gecıyo dedımkı ınsanlık olmus yazık bır kadına kadın donup bana kımbılır nıcın dustu ınsanlar basına bela mı alsın dedı
cok uzuluyorum bu duruma vıcdansızlıga tahammulum yok ALLAH sonumuzu hayretsın bu gıdısat pek iyi gelmiyor bana
bısey daha geldı aklıma onuda yazmak ıstıyorum 7bucuk aylık hamıleydım metrodan ındık karsıdan karsıya gecıcez ama orda trafık ısıkları yaya gecıdı yok ve dıkkat ettım bızı farkedınce bayanlar daha bı gaza basıp sınırlı hareketler yapıyodu normal gelıyosa sırf gıcıklıgına dahabı hızlandılar hatta bıtanesı elıyle delı ısaretı yaptıben olsam yazık hamıle kadın der yol verırdım dıceksınız kı sızı ılk kez goren kadın neden gıcıklık yapsın ama gercekten var bole tıpler2tane bayan ust uste bole salak salak hareketler yaptı bıtanesının yanında bırılerı vardı yanındakılere artıslık yaptıgını dusunuyorum nasıl bır artıslıkse artık ya resmen bızı gorunce ıyıce gaza bastı ıkısıde ya ole asırı trafık olan bır yerde degıldı ustelık okadar sınırlenıcek bır durum yoktu.
Bazı insanları anlıyamıyorum...
Arkadaşım öyle bir devir olduki insanlar artık kime inanacagını şaşırıyor bir komşumuz anlattı bir kaç yıl önce yolda arabada gidiyorlarmış bir arkadaşı ile beraber yolda bir erkek görmüşler yerde yatıyormuş bunlar arabadan iniyorlar kaza yada hasta o yüzden bayıldı zannetmişler yoldan geçenlerden yardım istemişler oradan geçen farklı birisi inanmayın bunlar numara yapıyor demiş daha önceden görmüş demekki yerdeki yatan kişi bunu duyar duymaz kalkıp kaçarak gitmiş amaçları insanlara duygu sömürüsü yapmak.
Keske hic laf dalasina girmeseydiniz!onlarin cocuklari vardir vardir da muhtemelen kaka bile yapmayan bebekler dogurmustur onlar!!ben tr de degilim burda oyle bisey yok olamaz da cok sukur ama trde de her kadinda araba ehliyet yok maalesef!ben olsam hicbisey soylemez kendi kendilerini delirtirdim zaten cok ta normal insanlar degillermis!
oyyy kıyamam ben sana yaseee canım benim takma öyle kendini bilmezleri kafana tabikide bineceksinde gezeceksinde