bugun sınırlerım çok bozuldu

benzerini bi arkadaşım yaşamış geçen günlerde..otobüse binmiş oğlu kucağında bi de bebek çantası varmış yanında.otobüs boşmuş.kendi bi koltuğa oturmuş oğlunuda yanına oturtmuş.neyse bi durakta otobüs dolmaya başlayınca oğlunu tam kucağına alacakken bi kadın gelmiş ne öyle yayılmışsın çek çocuğu demiş..arkadaşım da tam kucağıma alıyordum buyrun oturun demiş.kadın birden bağırarak bir de kapalısın utan utan deyip çıkışmış.arkadaşım şok olmuş.baya tartışmışlar falan.

densizler çok.

Ayyy bu kendini beğenmiş görgüsüzlerden illallah geldi artık ya...

canım arabasız bebek tasımak cok zor gercekten cok agır oluyor bellı bı zaman sonra .. sen takılma yahuuu agzı olan konusuyor kendılerınınde valızlerı varmıs ha bebek arabası ha valız cok bılıyolar

Şimdi ben burdan öyle güzel şeyler yazrdımya neyse..

Maalesef Kurban olduğum herkesi insan sıfatında yaratsada bazıları sadece in...san...
vicdan merhamet yoksunu zavallılar.
acıyorum bu tip insanlara...

Bir sandal atasözü dr ki "
Onun arabaı var güzel mi güzel....maalesef ruhu yok onun için hiç şansı yok

Boşver sen onları belediye otobüslerini aşşağılayan ve aşşağılatan zihniyetler utansın,bir ülkenin gelişmişliği en fakirin bile arba alması değil en zenginin otobüsle seyahat etmesinden anlaşılır.bebek arabası yasak değil ayrıca boş boş konuşgasınlar "peynir gemisi biniyosa bebeğimin arabası da binebilir deseydin keşke.

selam yasemin,

yerden göğe kadar haklısın. yaşadığın durum ancak sonradan görme, aynı zamanda vicdansız insanların yapabileceği bir hareket. bizim avrupa'da yaşamış ve 2 çocuk büyütmüş bir aile dostumuz hep der ki "çocuğunuz var diye tatile, gezmeye gitmekten vazgeçmeyin, özellikle avrupa şehirlerinde yanından bebeği olan annelere saygı var, yardımseverlik var. sizin bebek arabanızı indirip kaldırmanıza yardım ederler, hele ki toplu taşıma araçlarında hiç zorluk çekmezsiniz."
aynı yaklaşımın ülkemizde de kısa sürede yerleşmesini umut ediyorum...özellikle toplu taşıma araçlarında, kafasını akıllı telefonuna gömüp yakınındaki yaşlı, hamile, engelli, bebekli/çocuklu gibi insanlarımıza yer vermeyen bencil insanlarımızı kınıyorum...

rahatsız olan binmesin...
naapsın insanlar yani..
herkesin arabası olmuyo..
heryerede taksiyle gidilmezki...
takma kafana boşver..
boş konuşmuşlar..

Boşver canım kafana takma hem bebek arabası yasak değil ayrıca kendileride yanlarında valiz getirmişler o zaman valizlerde yer kaplıyor.

bunu yapan kadınsa ben kadın değilim kardeşimmm ayyy çok sinirlendim şimdii,tutsaydın yavrunu suratlarına tükür bakim kadına benzeyen şu yaratıklara deseydin töbeeee

Konya'dan mısınız?
Eğer öyleyse toplu taşıma araçlarında bebek arabası ve valiz taşımak yasak değil.
Pazar arabası taşımak yasak, onda da hem kalabalık oluyor hem de bazen alınan yiyecekler kokuyor.
Balık gibi mesela.

aman tatlım kafaya taktığın şeye bak sonradan görmeler belli madem o kadar durumu iyi arabasını almamış taksiye binseymiş hanımefendiler ..salla gitsin sinirini bozmaya bile değmez böyle kişiliksiz kibirli insanlar için

arkadaşlar sagolun varolun ınanın sınırımden dun sabah 5'kadar uyuyamadım. Yorumlarınız yuzumu guldurdu çok tatlısınız
ya en çokta insanlık adına üzülüyorum nasıl olduk bız eskıden boyle degıldıkbıgun esımle kokorec yaptırıcaktık ayıptır soylemesı yaslı bır amca geldı ve kokoreccıye esımın karnı cok ac ben kendım ıcın ıstemıyorum yeterkı onun karnı doysun ona bır yarım yapabılırmısınız ama verecek param yok dedı adam tamam dedı yaptı amca dedıkı kokocuya sararmısın esım utanır burda yıyemez otobuste yesınyaslı teyzede yanımızda degıl bıraz ote yanda duruyordu nasıl mahcuplardı anlatamam onları oyle gorunce okadar kotu oldum kı anlatamam aglamamak ıcın kendımı zor tuttum esıme dedım kı gel takıp edelım otobus duragına gıttık ben merhaba nasılsınız dıye muhabbete gırıstım okadar tatlı ınsanlardı kı anlatamam kıralarını odeyememısler ev sahıbı evden cıkın demıs elektırık suları kesılmıs neyapacaklarını sasırmıs durumdalardı kızları varmıs evlı ona gıdıyolarmıs ama ordada kalamayız dıyolardıesıme dedımkı kulagına amcanın cebıne para koy esımde koydu nasıl sevındıler anlatamam ılk kez gordugumuz yaslı amca teyze sarılıp optu bızıkeske elımızden fazlası gelseydıonları otobuse bındırdık ben aglamaya basladım ama nasıl aglıyorum anıra anıra aglıyorum gunlerce etkısınden cıkamadım okadar zaman gectı hala aklımdalar.
Bıgun adamın bırı yolda bayılmıs yerde yatıyo kımse durayım neyı var dıye bakmıyo okadar uzuldum kı bakan gecıyo bakan gecıyo dedımkı ınsanlık olmus yazık bır kadına kadın donup bana kımbılır nıcın dustu ınsanlar basına bela mı alsın dedı
cok uzuluyorum bu duruma vıcdansızlıga tahammulum yok ALLAH sonumuzu hayretsın bu gıdısat pek iyi gelmiyor bana
bısey daha geldı aklıma onuda yazmak ıstıyorum 7bucuk aylık hamıleydım metrodan ındık karsıdan karsıya gecıcez ama orda trafık ısıkları yaya gecıdı yok ve dıkkat ettım bızı farkedınce bayanlar daha bı gaza basıp sınırlı hareketler yapıyodu normal gelıyosa sırf gıcıklıgına dahabı hızlandılar hatta bıtanesı elıyle delı ısaretı yaptıben olsam yazık hamıle kadın der yol verırdım dıceksınız kı sızı ılk kez goren kadın neden gıcıklık yapsın ama gercekten var bole tıpler2tane bayan ust uste bole salak salak hareketler yaptı bıtanesının yanında bırılerı vardı yanındakılere artıslık yaptıgını dusunuyorum nasıl bır artıslıkse artıkya resmen bızı gorunce ıyıce gaza bastı ıkısıde yaole asırı trafık olan bır yerde degıldı ustelık okadar sınırlenıcek bır durum yoktu.
Bazı insanları anlıyamıyorum...

Beğenmeyen küçük oğluna almasın demişler. Madem o kadar sosyetikler ne işleri var otobüste?

Taksi diye bir şey var.

Güya kendilerini yüceltiyor haspamlar hiç tınlamam valla

Arkadaşım öyle bir devir olduki insanlar artık kime inanacagını şaşırıyor bir komşumuz anlattı bir kaç yıl önce yolda arabada gidiyorlarmış bir arkadaşı ile beraber yolda bir erkek görmüşler yerde yatıyormuş bunlar arabadan iniyorlar kaza yada hasta o yüzden bayıldı zannetmişler yoldan geçenlerden yardım istemişler oradan geçen farklı birisi inanmayın bunlar numara yapıyor demiş daha önceden görmüş demekki yerdeki yatan kişi bunu duyar duymaz kalkıp kaçarak gitmiş amaçları insanlara duygu sömürüsü yapmak.

offfffff offff ama adam gercekten hastalanmıstı sara nobetı gecırdıgını soylemıslerdı o numara yapanlar kendılerını bellı edıyolar bılmıyorum benım 6.hısım kuvetlı hıssedıyorum somuru yapanları
bıkere arkadaslarla pızzacıda oturuyoruz arkamızda bır kız sureklı tlfnda konusuyor guzelce monu yemıs tlfnda geyık muhabbetı yapıp duruyor neyse bu cıktı gıttı cam tarafında oturuyoduk ve kopruyu goruyor o taraf bı baktık koprude dılenmeye baslamıs

Keske hic laf dalasina girmeseydiniz!onlarin cocuklari vardir vardir da muhtemelen kaka bile yapmayan bebekler dogurmustur onlar!!ben tr de degilim burda oyle bisey yok olamaz da cok sukur ama trde de her kadinda araba ehliyet yok maalesef!ben olsam hicbisey soylemez kendi kendilerini delirtirdim zaten cok ta normal insanlar degillermis!

oyyy kıyamam ben sana yaseee canım benim takma öyle kendini bilmezleri kafana tabikide bineceksinde gezeceksinde

kaka bıle yapmayan cocuklar dogurmustur onlar bu lafa bıttım
ınsan kendını tutamıyorkı sınırlerı zıplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…