• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz ?

"Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm.

• Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)

OY: 263 36,7%
  • Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)

OY: 1 0,1%
  • Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)

OY: 3 0,4%
  • Büyük Birlik Partisi (BBP)

OY: 7 1,0%
  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

OY: 326 45,5%
  • Demokrat Parti (DP)

OY: 4 0,6%
  • Demokratik Sol Parti (DSP)

• Emek Partisi (EMEP)

OY: 0 0,0%
  • Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP)

• Genç Parti

• Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)

OY: 8 1,1%
  • Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR)

• Halkın Yükselişi Partisi (HYP)

• Halkın Sesi Partisi (HAS Parti)

• İşçi Partisi (İP)

• Liberal Demokrat Parti (LDP)

• Millet Partisi (MP)

• Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

OY: 45 6,3%
  • Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP)

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP)

• Saadet Partisi (SP)

OY: 6 0,8%
  • Türkiye Komünist Partisi (TKP)

OY: 7 1,0%
  • Türkiye Partisi (TP)

• Yurt Partisi(YURT-P)

• Kullanmayacağım / Kararsız !

OY: 40 5,6%

• Ankete Katılan
    717
  • Anket Kapalı .
ne kadar güzel bir konu...
öncelikle teşekkür ederim..

Oyumu verdim..

Sevgiler

şaka şaka :76:
konmuza dönelim. seçimlerden bahsediyoduk demi. eferim eferim güzel bi konu olmuş. hadi hayırlısı bakalım:10:

çok teşekkür ederim,iyi niyetle yazmışsınız da neye istinaden bunları yazdığınızı bile bilmiyorsunuz?
siz benim hangi mesajıma kazenin tepki verdiğini biliyormusunuz??valla ben biile zarzor hatırlıyorum...
okadar büyük bir atıfta bulunmamıştım,gerçek bir lider özlemimden bahsettiğimi hatırlıyorum ve evet sabah sabah öylesine yazdığım,yazarken bunlrın olacağını bile tahmin edemediğim birşeydi..
ve burdan inanın çok sıkıldım...fazlada eski değilim burda ama bana çok şey kattığını düşündüğüm bir anda herşey tepetaklak oldu..bir yandan çocuğunu döven insanlara destek çıkanlar,ben kızıncada tefe koyanlar...en hayırlısı uzak durmak....

alevdenizcim seninde malumundur ki siyaset çok hassas bir konu. bilerek yada bilmeyerek kullanılacak tek bir harf bile burayı karıştırmaya yeterde artar.sen sabah fırsat bulup girebilmiş ve gelip mesajını değiştirmeye kalkmışsın. fakat bir hafta boyunca giremeyebilirdin de. böyle bir durumda iyi niyetle dahi olsa kullandığın bir kelime bile çok büyük sorunlara yol açabilirdi.ayrıca kimsenin avukatlğını falan yapmıyorum böyle bir şey sakın olaki aklınızdan geçemesin.zaten kimseninde kimsenin savunmasına ihtiyaç duyduğu falanda yok. fakat bu topiği açıldığı andan itibaren takip eden biri olarak bilinçli yapılan şeyleride görüyorum yani burda yönetime kızmak yerine biraz olsun empaty yapmamız lazım.çünkü kimsenin gerçek niyetini bilemezler ve sabırda bir yere kadardır. sen belki çok farklı amaçla hatta belkide düşünmeden öylesine bile kullanmış olabilirsin ama bilinçli olarak üsteleyenlerde oldu !!!
buda onları yönetimi dara sokuyor çünkü bu kezde diğer görüşleri savunanlar saldıraya geçiyor haklı olarak.lütfen yönetimi suçlamak üstlerine gitmek yerine ilk mesajı dikkatle okuyarak hareket edelim ki istenmeyen sonuçlar olmasın.

:kkk: :kkk: :kkk:

çok teşekkür ederim,iyi niyetle yazmışsınız da neye istinaden bunları yazdığınızı bile bilmiyorsunuz?
siz benim hangi mesajıma kazenin tepki verdiğini biliyormusunuz??valla ben biile zarzor hatırlıyorum...
okadar büyük bir atıfta bulunmamıştım,gerçek bir lider özlemimden bahsettiğimi hatırlıyorum ve evet sabah sabah öylesine yazdığım,yazarken bunlrın olacağını bile tahmin edemediğim birşeydi..
ve burdan inanın çok sıkıldım...fazlada eski değilim burda ama bana çok şey kattığını düşündüğüm bir anda herşey tepetaklak oldu..bir yandan çocuğunu döven insanlara destek çıkanlar,ben kızıncada tefe koyanlar...en hayırlısı uzak durmak....

size garip gelebilir ama mesajları anlık ileti olarak mailime aldığımdan burda mesajlar silinse bile o mesajları tamamen okuyabiliyorum doğal olarak neye karşı tepki aldığınıza biliyorum. zaten bilmeseydim mesajımda bu kadar ılımlı olmazdım. diğer konununsa yeri burası değil.

artık ne nerenin konusu açıkçası çok umrumda da değil..

size garip gelebilir ama mesajları anlık ileti olarak mailime aldığımdan burda mesajlar silinse bile o mesajları tamamen okuyabiliyorum doğal olarak neye karşı tepki aldığınıza biliyorum. zaten bilmeseydim mesajımda bu kadar ılımlı olmazdım. diğer konununsa yeri burası değil.

Oyumu kullandım çıkan sonucada şaşırdım

Bugün seçim yapılsa aslında ortamdaki partilerin hiçbirine oy vermem ama mecburiyet karşısında birini seçtim bu partilerden hiçbirinin kadınlara yetirince haklarını savunduklarını düşünmüyorum kadın kotalarını bakınca erkek egemenliğinin olduğu görülüyor. mecliste olan bayan vekil veya bakanlarında (tüm partilerdeki) benim sorunlarımı yeterince savunacaklarına inanmıyorum

Bugün seçim yapılsa aslında ortamdaki partilerin hiçbirine oy vermem ama mecburiyet karşısında birini seçtim bu partilerden hiçbirinin kadınlara yetirince haklarını savunduklarını düşünmüyorum kadın kotalarını bakınca erkek egemenliğinin olduğu görülüyor. mecliste olan bayan vekil veya bakanlarında (tüm partilerdeki) benim sorunlarımı yeterince savunacaklarına inanmıyorum

çok haklısın söylediklerinde de bu durumu bu hale getiren yine bizleriz malesef.daha bebeklerinden kızlarımız eline oyuncak bebekleri tutuşturup onları kalıba sokuyoruz kır dizini evinde çocuk bak dercesine.tabi akıllıca yetiştirilenlerde var aralarında ama onlarında çoğunda oraya yükselebilecek maddiyat mevcut değil. :50: tutki ikiside oldu onlarında sorunu görmüş bir hayatı olmadığı için akıllarına bile gelmiyor. (merak edenlere dip not : bire bir gördüklerimden, yaşadıklarımdan dolayı yazıyorum bunları )

Mecburen oy kullanıyorum, mevcut durumu değiştirebilmek adına bir adım atabilmek için. Yoksa tüm partilerin amacı tek, iktidar olup ceplerini doldurmak. Gerçekten halkı düşünen parti yok.

Kadın-erkek meselesi apayrı zaten. Her inançta, siyasi görüşte, hayat tarzında olursa olsun; maalesef çoğu erkek kendilerini kadınlardan üstün görüyor. Bazıları açık açık söylüyor, bazıları rol yapıyor. Mecliste, belediyelerde, iş alanlarında hep erkekler hakim. Daha "kadın" kelimesini bile kullanamıyoruz, inanılmaz rahatsız olduğum "bayan" kelimesini kullanan o kadar çok kadın var ki...

benim merak ettiğim konu şu;
bu anketi kendiniz için mi düzenliyorsunuz
yoksa bir anket şirketi ile anlaşma falan mı oldu?

Back