• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz ?

"Kadın Seçmen" olarak bugün seçim olsa oyumu ....... partisine veririm.

• Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)

OY: 263 36,7%
  • Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)

OY: 1 0,1%
  • Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)

OY: 3 0,4%
  • Büyük Birlik Partisi (BBP)

OY: 7 1,0%
  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

OY: 326 45,5%
  • Demokrat Parti (DP)

OY: 4 0,6%
  • Demokratik Sol Parti (DSP)

• Emek Partisi (EMEP)

OY: 0 0,0%
  • Eşitlik ve Demokrasi Partisi (EDP)

• Genç Parti

• Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR)

OY: 8 1,1%
  • Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR)

• Halkın Yükselişi Partisi (HYP)

• Halkın Sesi Partisi (HAS Parti)

• İşçi Partisi (İP)

• Liberal Demokrat Parti (LDP)

• Millet Partisi (MP)

• Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

OY: 45 6,3%
  • Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP)

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP)

• Saadet Partisi (SP)

OY: 6 0,8%
  • Türkiye Komünist Partisi (TKP)

OY: 7 1,0%
  • Türkiye Partisi (TP)

• Yurt Partisi(YURT-P)

• Kullanmayacağım / Kararsız !

OY: 40 5,6%

• Ankete Katılan
    717
  • Anket Kapalı .
Slm arkadaslar...oyunuzu verikren..sürekli vaad edene deyil,birde arka perdeleri izleyerek,simdiye kadar neler yapti bu Partiler,amaclari neydi,onu arastirarak oyunuzu vermenizi tavsiye ederim!!

hayırlı olsun,kazenin yazdığını okumamıştım valla özür

Son düzenleme:
oylara bakınca düşünüyorum da ülkenin bu duruma düşmesine sebep bayanlar sanırım... sürünüyorlar hesap sorucaklarına aynı şeyi yapıyorlar maarifetmiş gibi, halbuki acınacak haldeler.. Allah tan ümit kesilmez kesmeyeceğimde.. umarım herkes aklını başına alır...

valla kızlar fikir üretmeyin bence sonra kazen'in hışmından kurtulamazsınız..
sizin nicinizle girme hakkı olduğundan sizin yazmadığınız mesajları sizin adınıza yazabilir..dikkat edin..sabah ben nasibimi aldım da..
burda oyumu kullandım sağolun tarzı,yorum ve zeka belirtisi olmayan cümleler kurarsak ne ala!!
oy kullanıyosam yorumda yapıcam..ozman ver bana geri oyumu?bu benim özelim sanane ozman?niye merak ediyosun oyumu?fikrimi merak etmiyorsunuz ama????
hanımefendiyi şikayet edicem ama edilmiyo...demokrasi demokrasii
diye kandırıyoruz kendimizi..

sizin nicinizle girme hakkı olduğundan sizin yazmadığınız mesajları sizin adınıza yazabilir..dikkat edin..sabah ben nasibimi aldım da..
burda oyumu kullandım sağolun tarzı,yorum ve zeka belirtisi olmayan cümleler kurarsak ne ala!!
oy kullanıyosam yorumda yapıcam..ozman ver bana geri oyumu?bu benim özelim sanane ozman?niye merak ediyosun oyumu?fikrimi merak etmiyorsunuz ama????

kazen hanımefendi değil canım :9:

canım hem bu topikte hem diğerlerinde kazen'e en çok saldıran benimdir heralde ama benim mesajlarım hiç silinmiyor nedense :20: ayrıca geçmişi okursan sadece sağolun demedende yorumlarım mevcut ama onlarda olduğu gibi duruyor.neden acaba :34:

bana öyle hissettirmiş olması benim suçum değil:))

kazen beyyy...niye mesajlarımı değiştiriyosunuz?bu nickle yazmayıı seviyosanız
veriyim nickim sizin olsun ...:43:

bey dedim ama kızlar komploo kurmadınız inşallahh bana:60::60:

kazen hanımefendi değil canım :9:

ne bileyim neden?bişeyde yazmadımki...
bana özel msj atmış sabahki yazımla alakalı..uyarısını okuyup okumadığımı falan sormuş..
bende görmedim uyarı falan dedim..tam yazımı değiştirmeye geldim ki ne göreyim..
benim adıma kendisi düzelltmiş..ben buna kızıyorum..madem bi halt ettik bırakda biz toparlayalım..

canım hem bu topikte hem diğerlerinde kazen'e en çok saldıran benimdir heralde ama benim mesajlarım hiç silinmiyor nedense :20: ayrıca geçmişi okursan sadece sağolun demedende yorumlarım mevcut ama onlarda olduğu gibi duruyor.neden acaba :34:

demokrasiye inanan biri olarak özgürce konusmak herkesin hakkıdır..!! küfür olmadıgı sürece herkes fikrini beyan etmeli ve fiki alışverişlerinde bulunulmalıdır..

alevdenizcim seninde malumundur ki siyaset çok hassas bir konu. bilerek yada bilmeyerek kullanılacak tek bir harf bile burayı karıştırmaya yeterde artar.sen sabah fırsat bulup girebilmiş ve gelip mesajını değiştirmeye kalkmışsın. fakat bir hafta boyunca giremeyebilirdin de. böyle bir durumda iyi niyetle dahi olsa kullandığın bir kelime bile çok büyük sorunlara yol açabilirdi.ayrıca kimsenin avukatlğını falan yapmıyorum böyle bir şey sakın olaki aklınızdan geçemesin.zaten kimseninde kimsenin savunmasına ihtiyaç duyduğu falanda yok. fakat bu topiği açıldığı andan itibaren takip eden biri olarak bilinçli yapılan şeyleride görüyorum yani burda yönetime kızmak yerine biraz olsun empaty yapmamız lazım.çünkü kimsenin gerçek niyetini bilemezler ve sabırda bir yere kadardır. sen belki çok farklı amaçla hatta belkide düşünmeden öylesine bile kullanmış olabilirsin ama bilinçli olarak üsteleyenlerde oldu !!!
buda onları yönetimi dara sokuyor çünkü bu kezde diğer görüşleri savunanlar saldıraya geçiyor haklı olarak.lütfen yönetimi suçlamak üstlerine gitmek yerine ilk mesajı dikkatle okuyarak hareket edelim ki istenmeyen sonuçlar olmasın.

:kkk: :kkk: :kkk:

demokrasiye inanan biri olarak özgürce konusmak herkesin hakkıdır..!! küfür olmadıgı sürece herkes fikrini beyan etmeli ve fiki alışverişlerinde bulunulmalıdır..

ayrıca bilgi edinmede demokrasiye göre herkesin hakkıdır ama kısa süre öncesine kadar DNS ayarlarını değiştirmeden youtube a bile giremiyorduk !!!

hani parti yazılmıyodu burda??
:72:

Yeni geldim gordum ve degistirdim. Parti yazan arkadaslarin ilk sayfadaki aciklamayi okumadigini UMUYORUM. Yoksa anlasilir bir dilde yazmadim mi diye uzulurum....

KK de hep firfirli konular mi var diye merak etmistim. Anketin varligi bile hosuma gitti hemen kullandim oyumu ::D

Back