Gerçek seçimlerde de buna göre mi oy kullanıyorsunuz?
valla kızlar fikir üretmeyin bence sonra kazen'in hışmından kurtulamazsınız..
sizin nicinizle girme hakkı olduğundan sizin yazmadığınız mesajları sizin adınıza yazabilir..dikkat edin..sabah ben nasibimi aldım da..
burda oyumu kullandım sağolun tarzı,yorum ve zeka belirtisi olmayan cümleler kurarsak ne ala!!
oy kullanıyosam yorumda yapıcam..ozman ver bana geri oyumu?bu benim özelim sanane ozman?niye merak ediyosun oyumu?fikrimi merak etmiyorsunuz ama????
hanımefendiyi şikayet edicem ama edilmiyo...demokrasi demokrasii
diye kandırıyoruz kendimizi..
valla kızlar fikir üretmeyin bence sonra kazen'in hışmından kurtulamazsınız..
sizin nicinizle girme hakkı olduğundan sizin yazmadığınız mesajları sizin adınıza yazabilir..dikkat edin..sabah ben nasibimi aldım da..
burda oyumu kullandım sağolun tarzı,yorum ve zeka belirtisi olmayan cümleler kurarsak ne ala!!
oy kullanıyosam yorumda yapıcam..ozman ver bana geri oyumu?bu benim özelim sanane ozman?niye merak ediyosun oyumu?fikrimi merak etmiyorsunuz ama????
hanımefendiyi şikayet edicem ama edilmiyo...demokrasi demokrasii
diye kandırıyoruz kendimizi..
kazen hanımefendi değil canım
canım hem bu topikte hem diğerlerinde kazen'e en çok saldıran benimdir heralde ama benim mesajlarım hiç silinmiyor nedenseayrıca geçmişi okursan sadece sağolun demedende yorumlarım mevcut ama onlarda olduğu gibi duruyor.neden acaba
demokrasiye inanan biri olarak özgürce konusmak herkesin hakkıdır..!! küfür olmadıgı sürece herkes fikrini beyan etmeli ve fiki alışverişlerinde bulunulmalıdır..
hani parti yazılmıyodu burda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?