Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim..inşallah inşallah..
o kadar yaşayabilirim-tatlicadiarzu-
çok teşekkür ederim canımŞeniznice mutlu senelere canım.
mutluluklar diliyorum....
saol ablacım.amin inşallahEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım benim.kaydirigubbakcemile3
Daha nice mutlu uzun yıllara eşinle kızınla beraber olman dileğimle.
çok teşekkürler inşallahsaglıklı mutlu nice yıllara inş böcügüm a.s.
mutlu yuvanızda yavrunuzla agzınızın tadı hiç bozulmasın inş opuyorumnanaktan
hhahaaaayyyyyy gülerim ben bunaa hemde .ıçımlasositosositoHelal olsun enişteye, bir yıl daha katlanmış sana, ömrünü yedin adamın be, dırdırdır
-tatlicadiarzu-
ayy canımsın çok teşekkür ederim canım;sana da bişe kalmadı..nice mutlu huzurlu beraber geçireceğiniz yıldönümlerini kutlamayı nasip etsin Rabbim
saçlarınızın akıyla torunlarınızla kutlama yapmaları da görürsünüz inş.:Saruboceq:
sağol ablacım çok naziksin
çooook teekkür ediyorumMUTLULUKLAR:)a.s.
evet canım yaa hatırlıyorum.sizide tebrik ediyorum.Allahım tamamına erdirsin inşallahmutluluklar canım a.s. yine karşılaşmıştık bi topikte nişanımı kutlamıştın bizimde nişanımızın 1.yılı bugün :asigim:
ağzından bal damlıyor..opuyorumnanaktanniye yaşamayalım yaf, en az 100 ü görcez inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt
sağol canım benim.sarı şekerim..öpüyorumCanim benimmm evlenmisteeeee dogurmusssttaaaaa
Bide yildonumu kutlarmisssss Şeniz
Nice yillara esin ve bebisinle bitanem opuyorumnanaktan
beni öpmüyosun yaneelmaz:Canımmm Sarı Papatyam Nice mutlu Yıllara eşinle ,fıstık kızınla sağlıklıı,huzurlu,mutlu kocaman bir ömür diliyorum size..
Çokta öperim ama en çok Alya Derinimizi a.s. a.s. a.s.
canım sağol..seninde günün yaklaşıyor..senide böyle kutlayacağız inşallahBizim sarı böcüğümüz...
Eşinle ayla derininle nice mutlu senelere inşallah....
oyy oyyyyyCanı Gülşah'ım,canım arkadaşım...
Evlilik yıldönümünüzü en içten dileklerimle kutluyorum birtanema.s.
Rabbim yuvanızdan,sağlık,mutluluk,aşk ve sevgiyi hiç bir zaman eksik etmesin..
Alya ile bütünleşen ailende her zaman güzellikler sizlerle olsun birtanem:1hug:
datlum bır yastıkta kocayın allah mutlulugunuzu daım etsın sekercımm