Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacım..teşekkür ederim konu açtığın için ay çok utandım:kedi:Saruboceq'im evlilik yıldönümünü kutluyorum çocuklarınla (!) uzun soluklu mutlu bir evlilik diliyorum... a.s.
sağol canım aminAllah mutluluklarını daim etsin....
Alyayla birlikte nice mutlu seneler dileğiyle.... a.s.
çok teşekkür ederimAllah bebişiniz ve eşinizle birlikte, sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar nasip etsin inşallah.. a.s.
sağol sağol canımNice nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar a.s.
teşekkürler nilbera teyzeeeeeALLAH ım mutlu mesut eylesin inşallah nice yıllara ALLAH ım mutluluklarına gölge düşürmesinopuyorumnanaktan
ohaaaa..ben bnu sana dün dedim ya la msnde:1ninca:len bunu da alan oldu da evlilik yıldonumu kutluyo ya artık kimsecikler evde kalmaz hee:smiley-cool:
beraberce nice mutlu senelere inşallah bocukum...
Rabbim ağzınızın tadını hiç ama hiç bozmasın...
sağol eylülüm bitanem.Mutlu sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum canım
Rabbim evinizden saadeti eksik etmesin işallah
Nice seneleriniz olsun işallah
sağol canım.Allahım isteyene nasip etsin.be o kadar iğneden sonra 2.kardeş düşünemiyorummafoldumbenkızınla beraber nice mutlu sağlıklı huzurlu seneler olsun arkadaşım rabbim mutluluğunuzu daim etsin alya derinede yeni kardeşler nasip etsin inşallahkaydirigubbakcemile5
çok sağolasın.amin inşllah:Saruboceq:bir ömür aynı yastığa baş koymanız temennisiyle bir ömür mutluluklarrrr.....
sağol zeynepim.ço teşekkür ederim.inşallah bitanem:Saruboceq:Canım Güllüşahım nice sağlıklı mutlu uzun uzun yıllşara kocen ve kızın ile.
seneye bende istiyrim çekirdek aile modeli.
Öpeyim kocaman
çok sağol songül ablacım..ŞenizBitanem ,kızınla,eşinle beraber
sağlıklı,mutlu,huzurlu,uzun ömürler diliyorum...
nice yıllar diliyorum...
sevgiler...
amin canım cümlemizin inşallah:Saruboceq:ömür boyu mutluluklar dilerim aşkınız sevginiz saygınız hiç eksilmesin cnm
burcu tebrik ederim... sabrına hayranım...hem senle evli kalıp hem kutlamak...
profile de yazdım aslında ama neyse...
aman be...
nice mutlu huzurlu uzuuun yıllar dilerim eşin ve çocuklarınla...
yani alya derin+...
çok teşekkür ablacım..ne güzel güzel sarıböceğim bu yıl evlilik yıldönümünü dünya tatlısı kızıyla birlikte kutlayacak
ablacığım ömür boyu kızınızla birlikte sağlıklı ve mutlu yıllar geçirsiniz inşallah:Saruboceq:
sağol iloşum..nice nice senelere sarışın :asigim:
teşekkürler elif canım..amin hepimizin inşallahen içten dileklerimle kutlarım yıldönümünüzü gülşahcım...
mutluluğunuz daim olsun inşallah...