- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
ne olur kızlar hepimiz bugün sonuç alacak herkese dua edin ben de saat 3 te alacağım.:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne olur kızlar hepimiz bugün sonuç alacak herkese dua edin ben de saat 3 te alacağım.:Saruboceq:
hakkına hayırlısı güzelim inşallah olumlu sonuç alırsınne olur kızlar hepimiz bugün sonuç alacak herkese dua edin ben de saat 3 te alacağım.:Saruboceq:
hangi test bu?1. 2. derken kendi yaptığın test mi bu?yoksa hastanede mi canım?canım inşallah hamilesindir.sonucunu mutlaka bildir emi...bende 3 gibi alacağım sonucumu bende bekliyorum fakat benim 2. testim 1.de 597 çıktı dua tte ne olur ikiye katlasın.çok korkuyorum ve heyecanlıyım
inşallahh hayırlısı olsun. yerimseniben .hamilesindir inşallahhh
gülüm benim ya allah sana da bana da nasip etsin inşallah tüm isteyenlere decanlarim bende bugun 3 de alacagim, uc - uc bucuk gibi ara dedi doktorum, ayy bende cok heycanliyim.. Allah Hepimizin gønlunden gecen neyse aynen onu versin Insallah =) Dua edicem sizlerede kendimedea.s.
sağol canım benim ya.dua edin ne olur.hakkına hayırlısı güzelim inşallah olumlu sonuç alırsın
rabbim gönlüne göre versin ne diyeyim bu gün sevinçli güzel haberler alman dileğiyle Allah yar ve yardımcın olsun