• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün pko olduğumu öğrendim.

serrez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
197
15
38
Ankara
Bugün pko oldugumu öğrendim. ..cok uzuldum.ultrosanda gozuktu.hormon testi istedi.adetin ucuncu gunu gel dedi.dusponsen .folik asit.dioformen verdi.rahmini iyi gormuyorum dedi.bu nedemek oluyor?bil e n vsrmi?

Bugün pko oldugumu öğrendim. ..cok uzuldum.ultrosanda gozuktu.hormon testi istedi.adetin ucuncu gunu gel dedi.dusponsen .folik asit.dioformen verdi.rahmini iyi gormuyorum dedi.bu nedemek oluyor?bil e n vsrmi?
Canim merhaba. Bende geçenlerde öğrendim. Aşırı tüylenme var bende doktor kan testi bide ultrason istedi. Adetimin 2. Gününe denk gelmişti hemen git aldır kan dedi. Ultrason sonucumu aldım en büyüğü 5 mm olan kistler var yazıyordu bide sonuç pco yazıyordu. Bugün sonuçları doktora göstermek için gittim. Kan testim normal çıktı hiç bi hormon sorunum yok hatta pco olduğum için şaşırdı. Her ay duzenli adette oluyorum kilomda normal.hiç ilaç vermeden yolladı. Sen ne tür şikayetlerle gittin. Tam açıklama yapmadı mı ?

Adet duzensizligi var.ar a kan as malarim oluyor.tuylenme yok.kilo var.insulin direnci var.ultrossnda gordu.hormon testi yapildi.adetin ucuncu gunu gel dedi.cocuk olurmu dedim.oyle umutsuz insallah dediki esim tepki verdi.doktorda belki uc ayda belki 3 yilvs.....birde rahmini iyi gormedim dedi.ilk muayenemdi.

Rahmini iyi gormedim ne anl a ma geliyor?
Canim pcoysan eğer öyle rahmini iyi görmedim diyebileceği bisey olamaz. Yani pco dogustan olan bisey bazi doktorlar cok ciddiye bile almıyor bunu. Hatta hastalık olduğunu kabul etmeyen bi sürü kisi gördüm. Genetik biseymis. Bazılarında ilaclardan dolayi olabiliyor ama cok nadirmis. Bence doktor rahmin için başka sey görerek bu açıklamayı yapmıştır. Daha açıklayıcı olmalıydı bence. Böyle tedirgin ederek bisey söyleyip açıklayıcı olmamak çok tuhaf. Başka doktoru dene bide cnm ben öyle yapıcam mesela. Bakalım o ne diyecek

Back