bugün pamuk kalbinden taşınıyorum...

32 yaşındayım kızımda 2 yaşında.

Canim benim eşimde işsizdi ben de senin gibi âşıktım benimle evlenmek için can atıyordu bende onla ben diyordum hemen evlenelim sende bende çalışırım tabi hayaller toz pembe ya ama allah tan esim hayatın siyah yanını da görüyordu bana dediki bak beyaz lotus evleneceğiz fakat ben düzgün is bulunca sen çalışmadan da biz geçinebilmeliyiz yoksa sen hamile kalacaksın belki calisamayacaksin demişti dediği gibi oldu hamilelegim sorumlu geçti iyiki o güzelce is bulunca evlenmişiz yoksa daha çok yıpranırdık... bunu anlattım çünkü kızma ama eşin hazır yiyici olmasaydı ve seni düşünseydi düzgün bir is bulup evlenirdi seninle... bak biz 3 yıl bekledik eşim güzel is bulayım diye çırpınıp durdu çok stres yaşadı sonunda rabbim tam umudumuz tükenirken nasip etti cok şükür

aynılarını kızımda yaşayacak devam edersem bunu biliyorum. inşallah kızım da benim yoldaşım olur

Canim benim eşimde işsizdi ben de senin gibi âşıktım benimle evlenmek için can atıyordu bende onla ben diyordum hemen evlenelim sende bende çalışırım tabi hayaller toz pembe ya ama allah tan esim hayatın siyah yanını da görüyordu bana dediki bak beyaz lotus evleneceğiz fakat ben düzgün is bulunca sen çalışmadan da biz geçinebilmeliyiz yoksa sen hamile kalacaksın belki calisamayacaksin demişti dediği gibi oldu hamilelegim sorumlu geçti iyiki o güzelce is bulunca evlenmişiz yoksa daha çok yıpranırdık... bunu anlattım çünkü kızma ama eşin hazır yiyici olmasaydı ve seni düşünseydi düzgün bir is bulup evlenirdi seninle... bak biz 3 yıl bekledik eşim güzel is bulayım diye çırpınıp durdu çok stres yaşadı sonunda rabbim tam umudumuz tükenirken nasip etti cok şükür

Allah yardımcınız olsun.Çok üzüldüm gerçekten.
Karpuz değil ki seçerek alalım işte.

Bir insan bukadar mi guzel ifade eder. Okurken gözlerim doldu resmen sanatsal bir yazı gibi ama duygu dolu. Umarım hersey sizin icin iyi olur. Allah yardımcınız olsun

teşekkür ederim güzel yazayım da sonuna kadar okusunlar dedim :) duygu dolu içim ama beceremiyorum normalde göstermeyi küçücük kızıma bile mesafeliyim maalesef

bir arkadaşa da dedim hayatta hep derdim çok güzel bir kadın değilim ama ben akıllıyım diye. şimdi düşündükçe kendime gülüyorum :) hayatta onlarca başarım var ama hiç biri erkeklerle ilgili değil :):):)

teşekkür ederim güzel yazayım da sonuna kadar okusunlar dedim :) duygu dolu içim ama beceremiyorum normalde göstermeyi küçücük kızıma bile mesafeliyim maalesef
zamanla gösterirsiniz bu kadar duygu dolu yazabilen bir insan kesinlikle sevgisini gösterir ben öyle düşünüyorum..

zamanla gösterirsiniz bu kadar duygu dolu yazabilen bir insan kesinlikle sevgisini gösterir ben öyle düşünüyorum..

belki zamanla değişirim belki bu evin erkeği olmak beni böyle yaptı :) zaman neleri değiştirmiyor ki beni değiştirmesin değil mi?

Allah yardımcınız olsun. Hayırlısını versin.

O istemiyor galiba. Boşanacağına da inanmıyor... Sadece mesele iş de değil dimi? Mücadele etmemesi en büyük sorun...

işin kötüsü bana karşı duran herkesin şimdi biz haklıydık diyecek olması
Ona hiç takılmayın.
Her zaman, keşke yapsaydım demektense, keşke yapmasaydım demek daha iyidir.
Sizin kararınızdı, siz tecrübe ettiniz, sonucuna da siz katlanıyorsunuz, kimseye laf düşmez.
Sizi engelleselerdi ömrünüzün sonuna kadar "evlenseydim ne kadar mutlu olurdum" diye düşünecektiniz belki de.

hele bir de dünyalar güzeli kızım ki var ki OOOOH İYİ Kİ YAPMIŞIM

Allah yardımcınız olsun. Hayırlısını versin.

O istemiyor galiba. Boşanacağına da inanmıyor... Sadece mesele iş de değil dimi? Mücadele etmemesi en büyük sorun...

asla değil konu para bile değil sonuçta benim iş yerimde çalışanların çoğunun eşi çalışmıyor geçiniyorlar ama konu bambaşka içimde...

Geçmiş bitmiş olsun ve ileride böyle bir adamdan kurtulduğunuz için şükredeksiniz ve çok mutlu olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…