Boşanma aşamasındayım. Çocuğum yok, çıktığımız bu yolda nasıl yürünür bilmiyorum. Ama güçlü biri olduğunuzu taa burdan hissettim. Yazmak istedim.
İnşaallah çocuğunuzla beraber saracaksınız birbirinizin kanayan yaralarını. Bu güç sizde var. En hayırlı ve en hasarsız şekilde kurtulmanızı diliyorum
Yazdınız mı bilmiyorum, tüm sayfaları okumadım. Yaşınız kaç acaba?
Daha bugun anneyle konustum ,cumada ogrenciyle konustum hala eve haciz gelir korkusu yasiyorlar, kurtulduk diye ikiside seviniyor, cocukta babayla hic gorusmek istemiyor ama baba surekli cocugu arayip gorusmek istiyor . cok biktirmis ikisinide daha once kurtulsaydik diyorlar. Basindan beri problemli bir evlilik oldugu icin kadin ikinci cocugu yapmamis. Heran haciz gelecek korkusuyla yasamislar yadiyorlar, cocukcagiz birde anneyi teselli etmeye mutlu etmeye calisiyor.
Bir insan bukadar mi guzel ifade eder. Okurken gözlerim doldu resmen sanatsal bir yazı gibi ama duygu dolu. Umarım hersey sizin icin iyi olur. Allah yardımcınız olsun
Bu borcu ailesini geçindirmek için yapmamış ki
Herşeye sıfırdan başladığında düzeleceğine eminsen tekrar düşün
Canim benim eşimde işsizdi ben de senin gibi âşıktım benimle evlenmek için can atıyordu bende onla ben diyordum hemen evlenelim sende bende çalışırım tabi hayaller toz pembe ya ama allah tan esim hayatın siyah yanını da görüyordu bana dediki bak beyaz lotus evleneceğiz fakat ben düzgün is bulunca sen çalışmadan da biz geçinebilmeliyiz yoksa sen hamile kalacaksın belki calisamayacaksin demişti dediği gibi oldu hamilelegim sorumlu geçti iyiki o güzelce is bulunca evlenmişiz yoksa daha çok yıpranırdık... bunu anlattım çünkü kızma ama eşin hazır yiyici olmasaydı ve seni düşünseydi düzgün bir is bulup evlenirdi seninle... bak biz 3 yıl bekledik eşim güzel is bulayım diye çırpınıp durdu çok stres yaşadı sonunda rabbim tam umudumuz tükenirken nasip etti cok şükür
Allah yardımcınız olsun.Çok üzüldüm gerçekten.
Karpuz değil ki seçerek alalım işte.
zamanla gösterirsiniz bu kadar duygu dolu yazabilen bir insan kesinlikle sevgisini gösterir ben öyle düşünüyorum..teşekkür ederim güzel yazayım da sonuna kadar okusunlar dedim :) duygu dolu içim ama beceremiyorum normalde göstermeyi küçücük kızıma bile mesafeliyim maalesef
Allah yardımcın olsun haklısın canım ne diyeyimyok be arkadaşım zaten azıcık ümit kalsa içimde direnirdim bırakmazdım ama yok işte ben ona boşanacağım diyorum o bana ben yeni iş kuracağım diyor
zamanla gösterirsiniz bu kadar duygu dolu yazabilen bir insan kesinlikle sevgisini gösterir ben öyle düşünüyorum..
Allah yardımcın olsun haklısın canım ne diyeyim
Ona hiç takılmayın.işin kötüsü bana karşı duran herkesin şimdi biz haklıydık diyecek olması
Ona hiç takılmayın.
Her zaman, keşke yapsaydım demektense, keşke yapmasaydım demek daha iyidir.
Sizin kararınızdı, siz tecrübe ettiniz, sonucuna da siz katlanıyorsunuz, kimseye laf düşmez.
Sizi engelleselerdi ömrünüzün sonuna kadar "evlenseydim ne kadar mutlu olurdum" diye düşünecektiniz belki de.
Allah yardımcınız olsun. Hayırlısını versin.
O istemiyor galiba. Boşanacağına da inanmıyor... Sadece mesele iş de değil dimi? Mücadele etmemesi en büyük sorun...
HIÇ ARKANA BİLE BAKMA ALLAH YARDIM YARDIMCIN ,YOLUN AÇIK OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?