Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan kuş gıbı ferahlamış olman lazım..
Senın tek aşkın kızın..gerisi tırıvırı..
Ne yazık ki hayat acımasız. Allah güç kuvvet versin.
Taşındığınız kalbin pamuktan olduğunu sanmıyorum. Olsa olsa taş kalplidir.
Bu durumda kurtulduğunuza sevinin.
dualarım size ve kızınıza rabbim yardımcınız olsun...nolur dualarınıza beni de koyun ara sıra olur mu
Üzülme. Kul kaderini cekermis. Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin. Çocuğundan yüzün güler inşallah.maalesef öyle.. ama sen şimdi hamile halinle bana üzülürsen ben daha çok üzülürüm. Allah bebişini sana bağışlasın başınıza hep güzel şeyler gelsin
Sadece gitmek...sizi uzen herseyi arkanizda birakip gitmek..siz cok guclu bir kadinsiniz ve muhtesem bir annesiniz kendinize asla haksizlik etmeyin..kiziniz ve herseye ragmen yaninizda olan anneniz icin dimdik durun ve yepyeni bir sayfa actiginizi bundan herseyin cok daha guzel olacagina inanin..inanmak basarmanin yarisidir sizi tanimasamda basaracaginiza gonulden inaniyorum..
Taşındığınız kalbin pamuktan olduğunu sanmıyorum. Olsa olsa taş kalplidir.
Bu durumda kurtulduğunuza sevinin.
bence esiniz basindan beri ayni kisiydi.Sadece siz bunu göremediniz.asik oldugunuz icin.Iyi ki cok gec olmadan bunu görüp kendinize yaptiginiz eziyete son vermeye karar verebildiniz.böyle asalak insanlar hayatlarina girdikleri kisilerin her seyini kullanmaktan ve ipratmaktan baska bir ise yaramazlar.sakin duygusalliga kapilmayin.kendiniz ve cocugunuz icin bir an önce bitirin.
bol sans ve mutluluk diliyorum size ve kiziniza...
Neden lere nicin lere takilirsak onumuzu goremeyiz..artik ileriyi dusunun gecmise takili yasamak ancak sizi yipratir baskada biseye yaramaz..umarim hersey gonlunuzce olur..özgüvenim yıprandı elbette olaylar burda anlatıldığı gibi yaşanmıyor. sanki bütün enerjim bitmiş çekilmiş gibi. ama biliyorum tekrar başlayabilirim yapabilirim ama insanoğlu işte sormadan edemiyor neden neden neden???
teşekkür ederim başkaları için iyişeyler düşünen insanların hala olduğunu görmek ne güzel. öyle iyi geldi ki anlatmakNeden lere nicin lere takilirsak onumuzu goremeyiz..artik ileriyi dusunun gecmise takili yasamak ancak sizi yipratir baskada biseye yaramaz..umarim hersey gonlunuzce olur..
dualarım size ve kızınıza rabbim yardımcınız olsun...
Aynı böyle bi hazır yiyiciden ben de zamanında kurtuldum ve inan niye bu kadar beklemişim demek tek üzüntün olacak
Ve ona harcadığın o paralarla kızına mis gibi bir hayat yasatirsin
Şükret kurtulduguna kurban kes dağıt
Asıl aptallığı senin gibi bir bayanı kaybettiği için o yapmışhep kendimi zekisanırdım ya ona çok gülüyorum şimdi... sevildim sandım. olur sandım geçecek sandım. bir numaralı aptalmışım :) :)