• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün pamuk kalbinden taşınıyorum...

haklısın aslında. sence ben ne zaman senin gibi düşünebileceğim?
En fazla iki ay dayanacaksin emin ol
sonra öyle bi rahatlik gelecekki sen bile inanamayacaksın
Vitrinde gördüğün çok cici bi elbiseyi kızına alıp alamayacağını sorgulamak yerine prensesime ne çok yakışır deyip hemen paketlettiginde cook mutlu olacaksin
Artı onun yüzünden kaçırdıklarına tekrar sahip olabilme şansın olduğunu düşününce daha da rahatlayacaksin
Otur bi kağıda onunlayken kaybettiklerini kazandıklarını
Ve onsuzken kaybettiklerini kazandıklarını KAZANACAKLARINI yaz çıkan sonuç verdiğin kararın seni nereye götüreceğini zaten gösterecektir

bazen düşünüyorum benden sonra nolacak diye biliyor musun? yaşayamaz ki bu yaştan sonra tek başına. umrumda olduğundan değil bu durumda hala nasıl bana atar yapabiliyor onu çözmeye çalışıyorum
Kendi bilir tatlım ona yaşatacağın en büyük acı onsuz yapabildiğini, hatta daha iyi olduğunu göstermek olacaktır

En fazla iki ay dayanacaksin emin ol
sonra öyle bi rahatlik gelecekki sen bile inanamayacaksın
Vitrinde gördüğün çok cici bi elbiseyi kızına alıp alamayacağını sorgulamak yerine prensesime ne çok yakışır deyip hemen paketlettiginde cook mutlu olacaksin
Artı onun yüzünden kaçırdıklarına tekrar sahip olabilme şansın olduğunu düşününce daha da rahatlayacaksin
Otur bi kağıda onunlayken kaybettiklerini kazandıklarını
Ve onsuzken kaybettiklerini kazandıklarını KAZANACAKLARINI yaz çıkan sonuç verdiğin kararın seni nereye götüreceğini zaten gösterecektir
sağol gerçekten bana bir ışık gösterdin. olur değil mi? elbette olur ben de yaparım. bir kere görürüm değil mi hem huzur hem mutluluk ne demekmiş? Allah sana ne istiyorsan versin. kimselere söyleyemiyorum herkes beni çok güçlü biri olarak biliyor hatta işyerinde demir leydi falan diyorlar arkamdan :) ama benim içimde de küçük bir kız çocuğu var ve ben ilk kez korkuyorum bu kadar

bence annen gelmemeli çocuğunuza eşin bakmalıydı
çocuk kreş yaşına geldiğinde kreşe verip eşini maaşlı bir işe sokmalıydın

hikayemizin başı benzer
şu an eşim yine işsiz dönemde
evlendiğimizden beri dönem dönem bunu yaşadık yaşıyoruz
bizdeki iyi durum şu oldu işsiz zamanlarında kurslara gitti sertifika aldı şimdi atandı atama yazısı gelsin diye bekliyor
yani eşim işsizşiğini fırsata çevirdi

kendi işini kurmasına müsaade etmemeliydin
genelde bi heves kurulan işler batıyor

Canım beddua etme arkasından olur mu? Hakkını da helal et. Beddua döner dolaşır seni bulur. Hakka gelince de şimdiye kadar senin de üstüne başka birinin hakkı geçmiş olabilir. Sen dua et ve RABB'imize havale et. Hassas terazi ahirette kurulacak ve kimsenin hakkı kimsede kalmayacak...

Sizden bosaninca bu herif kokar be. Kim bakar ona. Utanmaza bak ya gitmiyormus birde evden. Kendine azicik saygi biraksaydi keske. Neyse kendi bilir.

Kredi odemeleri ne zaman biriyor? Bosaninca yarisini ona atma sansiniz varmi?

bence annen gelmemeli çocuğunuza eşin bakmalıydı
çocuk kreş yaşına geldiğinde kreşe verip eşini maaşlı bir işe sokmalıydın

hikayemizin başı benzer
şu an eşim yine işsiz dönemde
evlendiğimizden beri dönem dönem bunu yaşadık yaşıyoruz
bizdeki iyi durum şu oldu işsiz zamanlarında kurslara gitti sertifika aldı şimdi atandı atama yazısı gelsin diye bekliyor
yani eşim işsizşiğini fırsata çevirdi

kendi işini kurmasına müsaade etmemeliydin
genelde bi heves kurulan işler batıyor

aslında benim ki bile bile lades demekti. ama benden 13 yaş büyük ve kendi kararlarını verecek fırsatı olmamış hiç hayatında. ben de babasız büyüdüm evsiz yuvasız ama hep dimdik olmaktı görevim hep de oldum.bir kere karışan yöneten olmak istemedim evin kadını küçüğü olmak istedim sadece. o karar versin o yönetsin sorumluluğu o alsın istedim. uğraştı belki inkar edemem ama nasıl desem iş konusunda basiretsiz hem şansı yok hem de isteği. bir de bu hayat için fazla kibar fazla naif.ya insan alacağını bile isteyemez mi bir erkek gibi? karşı taraf küfrederken lütfen ama ayıp denir mi? o telefon bende olacaktı bak neler diyorum. :):) ama seninki gibi değildi işte 12 yaşında ergen gibi hala onu olcam bunu olcam hayalleri

sağol gerçekten bana bir ışık gösterdin. olur değil mi? elbette olur ben de yaparım. bir kere görürüm değil mi hem huzur hem mutluluk ne demekmiş? Allah sana ne istiyorsan versin. kimselere söyleyemiyorum herkes beni çok güçlü biri olarak biliyor hatta işyerinde demir leydi falan diyorlar arkamdan :) ama benim içimde de küçük bir kız çocuğu var ve ben ilk kez korkuyorum bu kadar
Icindeki O küçük kiz çocuğunun hevesleri umutları var hayata dair unutma.... ve kızınla beraber büyüyeceksin mutlu olacaksın... elbette ki arada tökezlemeler olur ama önemli olan hayatinin tökez taşını yolundan kaldırmış olman...
Ufak şeyler geçer gider... işin var gençsin bi prenses annesisin... ve herşeyi başaracak güctesin... baksana neler başarmışsın şimdiye kadar.... öyle bi kamburu taşımak kolay mı? Demir Lady lakabını sonuna kadar haketmissin bence:))

Canım beddua etme arkasından olur mu? Hakkını da helal et. Beddua döner dolaşır seni bulur. Hakka gelince de şimdiye kadar senin de üstüne başka birinin hakkı geçmiş olabilir. Sen dua et ve RABB'imize havale et. Hassas terazi ahirette kurulacak ve kimsenin hakkı kimsede kalmayacak...

yok konuyu kapatabilmek için önce affetmem lazım biliyorum. 17 yıl beni aramayan babamı affettim ben baktım. o kim ki affetmeyeyim? hatta ben kimim ki affetmeyeyim? beddua falan etmeyeceğim ama tekrar karşılaşacağımız günü sabırla bekleyeceğim

Icindeki O küçük kiz çocuğunun hevesleri umutları var hayata dair unutma.... ve kızınla beraber büyüyeceksin mutlu olacaksın... elbette ki arada tökezlemeler olur ama önemli olan hayatinin tökez taşını yolundan kaldırmış olman...
Ufak şeyler geçer gider... işin var gençsin bi prenses annesisin... ve herşeyi başaracak güctesin... baksana neler başarmışsın şimdiye kadar.... öyle bi kamburu taşımak kolay mı? Demir Lady lakabını sonuna kadar haketmissin bence:))

tek dileğim şimdi kızımı kurtarabilmek hasarsız 2 yaşında ama daha büyük gibi akıllı bir kız umarım anlamaz umarım yaralanmaz umarım insanlar senin baban nerde sorusuyla boğmazlar kızımı. umarım çıkıp birgün bana kendi rahatın için beni babasız bıraktın demez

Sizden bosaninca bu herif kokar be. Kim bakar ona. Utanmaza bak ya gitmiyormus birde evden. Kendine azicik saygi biraksaydi keske. Neyse kendi bilir.

Kredi odemeleri ne zaman biriyor? Bosaninca yarisini ona atma sansiniz varmi?

yok be tatlım kredi ödemesi daha 2 yıl var ama ben neler ödedim idmanlıyım koymaz o bana :) :)
onun üstüne hiçbirşey yıkamam iş yok güç yok nafaka istemesinden korkuyorum bir de..

en son onu dedim keşke seni bir erkek olarak hatırlayabilseydim aklımda öyle kalsaydın diye

yok konuyu kapatabilmek için önce affetmem lazım biliyorum. 17 yıl beni aramayan babamı affettim ben baktım. o kim ki affetmeyeyim? hatta ben kimim ki affetmeyeyim? beddua falan etmeyeceğim ama tekrar karşılaşacağımız günü sabırla bekleyeceğim
Çok güçlüsün canım RABBİM daha çok sabır versin

aslında benim ki bile bile lades demekti. ama benden 13 yaş büyük ve kendi kararlarını verecek fırsatı olmamış hiç hayatında. ben de babasız büyüdüm evsiz yuvasız ama hep dimdik olmaktı görevim hep de oldum.bir kere karışan yöneten olmak istemedim evin kadını küçüğü olmak istedim sadece. o karar versin o yönetsin sorumluluğu o alsın istedim. uğraştı belki inkar edemem ama nasıl desem iş konusunda basiretsiz hem şansı yok hem de isteği. bir de bu hayat için fazla kibar fazla naif.ya insan alacağını bile isteyemez mi bir erkek gibi? karşı taraf küfrederken lütfen ama ayıp denir mi? o telefon bende olacaktı bak neler diyorum. :):) ama seninki gibi değildi işte 12 yaşında ergen gibi hala onu olcam bunu olcam hayalleri

Gözümde eniştem canlandı
Odtü işletme mezunu dili olan çok bilgili bi insan
ilk evliliğini bir öğretmen hanımla yapmış. Hanım tahammül edememiş ayrılmışlar. Sonra teyzem evlendi. Ama teyzem her şeyi yöneten bi kadındır. Baktı enişte evde oturup duruyor taksi şoförü yaptı adamı. Şu an vardiyalı falan çalışıyor. Eniştem de çoook fazla naiftir. Sizin eşinizin tepkilerini ona benzettim. Adam yönetilmeye de müsait. Teyzem eniştem çalışmazken kendisine ev işlerini devretmişti. Yemeği de yapıyordu adam ütüyü de, çocuğa da bakıyordu Şu an çalışmasına rağmen yine yapıyordur eminim.
Bu mesajınızdan sonra sizi haklı buldum ayrılmak istemenizde. Hayırlısı olsun sizin için

şükür ki kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyormuşsunuz.Ailenizin yanına gerisingeri dönmenize gerek kalmayacak en azından.kızınıza sarılın..diyecek başka birşey yok umarım çabuk atlatırsınız Allah yardımcınız olsun

Çok şükür ki anneniz sizi affetmiş sırtını tamamen dönmemiş. Eğer beyefendinin borçlarından durumunuz müsait olabilirse şöyle en dişlisinden bir avukat tutun derim hem boşanın hem de o evi alın yok öyle hazıra konmak. Hırsınızı böyle atarsınız en iyi. O zaten totosunu kaldırıp bir işe giremeyeceği için direnemez diye düşünüyorum. Kızınız büyüyünce sizi anlar emin olun o konuda.

Çok güzel bi giriş ,aşkı ne de güzel anlatmışsınız...ama sonuç ??? Koca bi hüsran,bende kendimi böyle hissediyorum koca bi aşkla herşeyi bütün dünyamı yıktım sevdiğim adama geldim ailem affetmedi sevdiğim adamı hala seviyorum o da beni seviyor ama zaman geçtikçe bambaşka kişilikler çıkıyor ortaya ve su an ki durumum bana aslında ne kadar sabırlı biri olduğumu gösterdi...çok güçlü bir bayansınız yazınızdan da belli ki bi o kadar da naif ve kırılgansınız keşke sizin kadar güçlü olabilseydim...

:KK61: Ayy okurken roman gibi geldi nede güzel anlatmışsınız
Hayatınızın bundan sonrası için bol şans
Herşey gönlünüze göre olsun inşallah

Back