bugün pamuk kalbinden taşınıyorum...

Allah yardımcınız olsun aileniz için elinizden geleni yapmışsınız her çabayı göstermişsiniz kızınıza iyi bir anne olacaksınız bundan sonra hayattaki en büyük kamburunuz da kalkıyor ortadan daha iyi olacaksınız inşallah

yok daha neler kizin zaten sen de olacak ne nafakasi bu sen en iyisi cok iyi bir avukat tut erkek adam nafakami istermis

aslında dönmek istiyorum memleketime ama sorular cevaplar ağır geliyor şimdi. belki sonra çok sonra

yok be canım ev bizim değilki nerdeeee kira

sana birşey söyleyeyim mi güçlü olmak bir seçim değil maalesef bir zorunluluk hemde taaaa çocukluktan gelen... insan çeke çeke bu hale geliyor ama insan her seferinde sanki daha zoruyla karşılaşıyor

umarım iyibir anne olabilirim umarım kızım ilerde bunun için beni suçlamaz

sana birşey söyleyeyim mi güçlü olmak bir seçim değil maalesef bir zorunluluk hemde taaaa çocukluktan gelen... insan çeke çeke bu hale geliyor ama insan her seferinde sanki daha zoruyla karşılaşıyor

Çok haklısın emin ol bende çocukluğumdan beri mecburi olarak güçlü olmak zorunda kaldım allahım içşme nasıl düşürdüyse derdini bş eşim büktü bileğimi direnemiyorum ona, o söz konusu olunca bütün gücüm kuvvetim tükeniyo ben artık anladım aşk sevgi değil takıntılı bi hastalık benimkisi... Nickimin anlamıdır kendisi...

Ne oldu da bu adam birden bire değisti ki?

aslında ben de bunu sorup duruyorum ama belki de değişen benim bilmiyorum. gerçekten lüzumundan fazla iyiydim işimde hızlı yükseldim maaşım yükseldi. belki de farrk açıldıkça göze batmaya başladı. yada ben kendimi suçlayacak yer arıyorum şu anda bilmiyorum

Allah yardımcın olsun. En önemli olanı başarmış ve karar vermişsin. Rabbim çıktığın yolda başarılı eylesin seni. Boşanmak kötü ama şu anki hayatın da çok iyi değil. Kızınla güzel bir hayat diliyorum size.

başkası için güzel şeyler dileyen insanları çok seviyorum

Kesinlikle kizin seni suclamayacak,bir ogrencim var 15 yasinda ,anne baba yeni bosanmis. Ayni senin anlattigin gibi bir baba...eve haciz gelmeler, borclar. Cocuk kurtulduk diyor ,daha onceden istiyormus bosanmalarini annesi dayanabildigi kadar dayanmis. Inan buyudukce daha cok etkileniyorlar,dersleri psikolojileri etkileniyor. Bugun annesinede dedim,keske daha once ayrilsaydiniz, suan sende at basindan gitsin kizin sana ilerde tesekkur edecek.

benimki de yapardı ütü ev işi falan ama ben ne yaptıysam bir düzenli iş sahibi edemedim. bir işi olsa bugünlere gelmezdik

aldığım en anlamlı en moral veren mesaj buydu sağol gerçekten inşallah öyle olur en az kayıpla atlatırız

inkar edemem çok sevdim huzur mutluluk oydu taşsa bile ben pamuklarda hissetmiştim ama çok zaman önceydi yaralarımız ağır değildi...
Boşanma aşamasındayım. Çocuğum yok, çıktığımız bu yolda nasıl yürünür bilmiyorum. Ama güçlü biri olduğunuzu taa burdan hissettim. Yazmak istedim.

İnşaallah çocuğunuzla beraber saracaksınız birbirinizin kanayan yaralarını. Bu güç sizde var. En hayırlı ve en hasarsız şekilde kurtulmanızı diliyorum

Yazdınız mı bilmiyorum, tüm sayfaları okumadım. Yaşınız kaç acaba?

Daha bugun anneyle konustum ,cumada ogrenciyle konustum hala eve haciz gelir korkusu yasiyorlar, kurtulduk diye ikiside seviniyor, cocukta babayla hic gorusmek istemiyor ama baba surekli cocugu arayip gorusmek istiyor . cok biktirmis ikisinide daha once kurtulsaydik diyorlar. Basindan beri problemli bir evlilik oldugu icin kadin ikinci cocugu yapmamis. Heran haciz gelecek korkusuyla yasamislar yadiyorlar, cocukcagiz birde anneyi teselli etmeye mutlu etmeye calisiyor.

Bir insan bukadar mi guzel ifade eder. Okurken gözlerim doldu resmen sanatsal bir yazı gibi ama duygu dolu. Umarım hersey sizin icin iyi olur. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…