- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
yok daha neler kizin zaten sen de olacak ne nafakasi bu sen en iyisi cok iyi bir avukat tut erkek adam nafakami istermisyok be tatlım kredi ödemesi daha 2 yıl var ama ben neler ödedim idmanlıyım koymaz o bana :) :)
onun üstüne hiçbirşey yıkamam iş yok güç yok nafaka istemesinden korkuyorum bir de..
en son onu dedim keşke seni bir erkek olarak hatırlayabilseydim aklımda öyle kalsaydın diye
şükür ki kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyormuşsunuz.Ailenizin yanına gerisingeri dönmenize gerek kalmayacak en azından.kızınıza sarılın..diyecek başka birşey yok umarım çabuk atlatırsınız Allah yardımcınız olsun
Çok şükür ki anneniz sizi affetmiş sırtını tamamen dönmemiş. Eğer beyefendinin borçlarından durumunuz müsait olabilirse şöyle en dişlisinden bir avukat tutun derim hem boşanın hem de o evi alın yok öyle hazıra konmak. Hırsınızı böyle atarsınız en iyi. O zaten totosunu kaldırıp bir işe giremeyeceği için direnemez diye düşünüyorum. Kızınız büyüyünce sizi anlar emin olun o konuda.
Çok güzel bi giriş ,aşkı ne de güzel anlatmışsınız...ama sonuç ??? Koca bi hüsran,bende kendimi böyle hissediyorum koca bi aşkla herşeyi bütün dünyamı yıktım sevdiğim adama geldim ailem affetmedi sevdiğim adamı hala seviyorum o da beni seviyor ama zaman geçtikçe bambaşka kişilikler çıkıyor ortaya ve su an ki durumum bana aslında ne kadar sabırlı biri olduğumu gösterdi...çok güçlü bir bayansınız yazınızdan da belli ki bi o kadar da naif ve kırılgansınız keşke sizin kadar güçlü olabilseydim...
Allah yardımcınız olsun aileniz için elinizden geleni yapmışsınız her çabayı göstermişsiniz kızınıza iyi bir anne olacaksınız bundan sonra hayattaki en büyük kamburunuz da kalkıyor ortadan daha iyi olacaksınız inşallah
sana birşey söyleyeyim mi güçlü olmak bir seçim değil maalesef bir zorunluluk hemde taaaa çocukluktan gelen... insan çeke çeke bu hale geliyor ama insan her seferinde sanki daha zoruyla karşılaşıyor
Ne oldu da bu adam birden bire değisti ki?
Ayy okurken roman gibi geldi nede güzel anlatmışsınız
Hayatınızın bundan sonrası için bol şans
Herşey gönlünüze göre olsun inşallah
Allah yardımcın olsun. En önemli olanı başarmış ve karar vermişsin. Rabbim çıktığın yolda başarılı eylesin seni. Boşanmak kötü ama şu anki hayatın da çok iyi değil. Kızınla güzel bir hayat diliyorum size.
Kardeş "pamuk kalpli" kişi kim?
Gözümde eniştem canlandı
Odtü işletme mezunu dili olan çok bilgili bi insan
ilk evliliğini bir öğretmen hanımla yapmış. Hanım tahammül edememiş ayrılmışlar. Sonra teyzem evlendi. Ama teyzem her şeyi yöneten bi kadındır. Baktı enişte evde oturup duruyor taksi şoförü yaptı adamı. Şu an vardiyalı falan çalışıyor. Eniştem de çoook fazla naiftir. Sizin eşinizin tepkilerini ona benzettim. Adam yönetilmeye de müsait. Teyzem eniştem çalışmazken kendisine ev işlerini devretmişti. Yemeği de yapıyordu adam ütüyü de, çocuğa da bakıyordu Şu an çalışmasına rağmen yine yapıyordur eminim.
Bu mesajınızdan sonra sizi haklı buldum ayrılmak istemenizde. Hayırlısı olsun sizin için
Kesinlikle kizin seni suclamayacak,bir ogrencim var 15 yasinda ,anne baba yeni bosanmis. Ayni senin anlattigin gibi bir baba...eve haciz gelmeler, borclar. Cocuk kurtulduk diyor ,daha onceden istiyormus bosanmalarini annesi dayanabildigi kadar dayanmis. Inan buyudukce daha cok etkileniyorlar,dersleri psikolojileri etkileniyor. Bugun annesinede dedim,keske daha once ayrilsaydiniz, suan sende at basindan gitsin kizin sana ilerde tesekkur edecek.
Boşanma aşamasındayım. Çocuğum yok, çıktığımız bu yolda nasıl yürünür bilmiyorum. Ama güçlü biri olduğunuzu taa burdan hissettim. Yazmak istedim.inkar edemem çok sevdim huzur mutluluk oydu taşsa bile ben pamuklarda hissetmiştim ama çok zaman önceydi yaralarımız ağır değildi...
Bir insan bukadar mi guzel ifade eder. Okurken gözlerim doldu resmen sanatsal bir yazı gibi ama duygu dolu. Umarım hersey sizin icin iyi olur. Allah yardımcınız olsunevet geldik yolun sonuna.
oysa ne güzel başlamıştık değil mi? her ilişkinin mi başı çok güzeldi yoksa bizimki bir başka mıydı? aşık olmuştum resmen hem de çocuklar gibi neşeli mutlu elini koyacak yer bulamayan ergenler gibi :) ben geldim seni görmeye ilk gördüğüm an işte bu demiştim gerçekten kültürlü eğlenceli beni mutlu edecek bendeki kasveti dağıtacak evimi yuva yapacak adam. neyseki karşılıklıydı herşey sen de öyle demişsin. 3 ay olmadan evlenelim dedin sevindim hem de ne sevinmek ne hayaller. ama masal değil ya bu herşey toz pembe değil ailem olmaz dedi asla istemem eve bile sokmam onlara göre sorun olan yaş iş sosyal konum farklarını benim gözüm görmüyordu ki. mutluydum yanında huzurluydu elleri... eşyalarını alır gidersin anca dediler dünyayı görmedi gözüm umrumda olmadı hiçbirşey ne kariyer ne aile ne 5 kuruşsuz halimiz elele verince ne olmazdı ki işim yoksa da mesleğim vardı hem o da çalışır herşeyi düzeltirdik değil mi? gözüm toktu herşeye ben hertürlü şeyi yaşamıştım parayla ilgili bundan sonra da aşkı yaşayayım istedim.
evlendik... 3 kuruş paramızla içinde sadece 5 parça eşya olan bir evde. evlendiğimizin 3. günü başladım işe o da nasılsa hemen başlardı değil mi? ama olmadı gerek mesleği gerek yaşı dolayısıyla 3-4 ay iş bulamadık. olsun ben çalışıyordum o da elinden geleni yapıyordu. elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyordu evde. herkes bizi parmakla gösteriyordu aşk budur diye. gülüşmelerimizden yan masadakiler rahatsız olurdu bir yerde otursak...
annemle de barıştık bu arada mütevazı eski türk filmleri gibi işte.
ama sonra öyle bir haber geldiki dünyam değişti bir bebek bekliyordum sevdiğim adamdan hem de hayallerimi süsleyen bir kızım olacaktı. sanki geceler bile aydınlanmıştı mutluluk o an mıydı acaba? ayaklar yere basmadan yürünür mü ben yürüdüm.
sonra öğrendim her güzel şey bitermiş. benden kredi çekmemi istedi iş kurmak için elbette çektim kocama çocuğumun babasına lafı mı olurdu. yeterki düzenli bir işi olsun değil mi bebek geliyor?
ama olmadı ben inanılmaz sorunlu geçen ve prematüre doğumla sonuçlanan hamilelik sürecini yaşarken o para gitmiş hala bilmem nereye gittiğini nasıl bittiğini o işin nasıl o sürede battığını. ama artık hem ev hemçocuk bakmak hem de krediyi ödemek bana düşmüştü. olmadı yalanlar başladı ezikliği kapatacak kavgalar.
susmadım ben de susamadım bir yerden sonra artık annem de bizimle yaşıyordu ki ben çalışabileyim o çocuğa baksın 100lerce km uzaktan evini barkını bırakıp gelmişti kızının modern köleliğini görmeye. üzüldü çok kızdı ama laf ettirmedim ben kazanacağım o yiyecek sen karışma demeye kadar geldi iş.
ama şimdi aynısını biri benim kızıma yapsa sabredebilir miyim bilmiyorum. kıymetini bilemedim anne özür dilerim.
sonra hep bir iş değiştirme sevdası eve 5 kuruş katkısı olmayan bir adam çeşit çeşit yalanlar bana hakaretler eve gelen icralar komşulara rezilliklerimiz kızıma alamadığım onlarca hayalim (ki büyük bir holdingte yöneticiyim)
bitmeyen kavgalar ve artık arsızlık ve yüzsüzlüğe dönüşmüş geniş konuşmalar rahatlık...
bitti dememek için gösterdiğim çabalarla buraya kadar gelebildim. içim çok acıyor gözümün yaşı dinmiyor. sorarsan neden diye konu sen değil içim öldü. çocuğum neyse ki birşey anlamıyor. çok geç kaldım biliyorum ama artık ben gidiyorum.
bugün pamuk kalbinden taşınıyorum...
Bu borcu ailesini geçindirmek için yapmamış kiumarım iyibir anne olabilirim umarım kızım ilerde bunun için beni suçlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?