En fazla iki ay dayanacaksin emin olhaklısın aslında. sence ben ne zaman senin gibi düşünebileceğim?
Kendi bilir tatlım ona yaşatacağın en büyük acı onsuz yapabildiğini, hatta daha iyi olduğunu göstermek olacaktırbazen düşünüyorum benden sonra nolacak diye biliyor musun? yaşayamaz ki bu yaştan sonra tek başına. umrumda olduğundan değil bu durumda hala nasıl bana atar yapabiliyor onu çözmeye çalışıyorum
sağol gerçekten bana bir ışık gösterdin. olur değil mi? elbette olur ben de yaparım. bir kere görürüm değil mi hem huzur hem mutluluk ne demekmiş? Allah sana ne istiyorsan versin. kimselere söyleyemiyorum herkes beni çok güçlü biri olarak biliyor hatta işyerinde demir leydi falan diyorlar arkamdan :) ama benim içimde de küçük bir kız çocuğu var ve ben ilk kez korkuyorum bu kadarEn fazla iki ay dayanacaksin emin ol
sonra öyle bi rahatlik gelecekki sen bile inanamayacaksın
Vitrinde gördüğün çok cici bi elbiseyi kızına alıp alamayacağını sorgulamak yerine prensesime ne çok yakışır deyip hemen paketlettiginde cook mutlu olacaksin
Artı onun yüzünden kaçırdıklarına tekrar sahip olabilme şansın olduğunu düşününce daha da rahatlayacaksin
Otur bi kağıda onunlayken kaybettiklerini kazandıklarını
Ve onsuzken kaybettiklerini kazandıklarını KAZANACAKLARINI yaz çıkan sonuç verdiğin kararın seni nereye götüreceğini zaten gösterecektir
Kendi bilir tatlım ona yaşatacağın en büyük acı onsuz yapabildiğini, hatta daha iyi olduğunu göstermek olacaktır[/QUO
görecek gününü
bence annen gelmemeli çocuğunuza eşin bakmalıydı
çocuk kreş yaşına geldiğinde kreşe verip eşini maaşlı bir işe sokmalıydın
hikayemizin başı benzer
şu an eşim yine işsiz dönemde
evlendiğimizden beri dönem dönem bunu yaşadık yaşıyoruz
bizdeki iyi durum şu oldu işsiz zamanlarında kurslara gitti sertifika aldı şimdi atandı atama yazısı gelsin diye bekliyor
yani eşim işsizşiğini fırsata çevirdi
kendi işini kurmasına müsaade etmemeliydin
genelde bi heves kurulan işler batıyor
Icindeki O küçük kiz çocuğunun hevesleri umutları var hayata dair unutma.... ve kızınla beraber büyüyeceksin mutlu olacaksın... elbette ki arada tökezlemeler olur ama önemli olan hayatinin tökez taşını yolundan kaldırmış olman...sağol gerçekten bana bir ışık gösterdin. olur değil mi? elbette olur ben de yaparım. bir kere görürüm değil mi hem huzur hem mutluluk ne demekmiş? Allah sana ne istiyorsan versin. kimselere söyleyemiyorum herkes beni çok güçlü biri olarak biliyor hatta işyerinde demir leydi falan diyorlar arkamdan :) ama benim içimde de küçük bir kız çocuğu var ve ben ilk kez korkuyorum bu kadar
Canım beddua etme arkasından olur mu? Hakkını da helal et. Beddua döner dolaşır seni bulur. Hakka gelince de şimdiye kadar senin de üstüne başka birinin hakkı geçmiş olabilir. Sen dua et ve RABB'imize havale et. Hassas terazi ahirette kurulacak ve kimsenin hakkı kimsede kalmayacak...
Icindeki O küçük kiz çocuğunun hevesleri umutları var hayata dair unutma.... ve kızınla beraber büyüyeceksin mutlu olacaksın... elbette ki arada tökezlemeler olur ama önemli olan hayatinin tökez taşını yolundan kaldırmış olman...
Ufak şeyler geçer gider... işin var gençsin bi prenses annesisin... ve herşeyi başaracak güctesin... baksana neler başarmışsın şimdiye kadar.... öyle bi kamburu taşımak kolay mı? Demir Lady lakabını sonuna kadar haketmissin bence:))
Sizden bosaninca bu herif kokar be. Kim bakar ona. Utanmaza bak ya gitmiyormus birde evden. Kendine azicik saygi biraksaydi keske. Neyse kendi bilir.
Kredi odemeleri ne zaman biriyor? Bosaninca yarisini ona atma sansiniz varmi?
Çok güçlüsün canım RABBİM daha çok sabır versinyok konuyu kapatabilmek için önce affetmem lazım biliyorum. 17 yıl beni aramayan babamı affettim ben baktım. o kim ki affetmeyeyim? hatta ben kimim ki affetmeyeyim? beddua falan etmeyeceğim ama tekrar karşılaşacağımız günü sabırla bekleyeceğim
amiiinÇok güçlüsün canım RABBİM daha çok sabır versin
aslında benim ki bile bile lades demekti. ama benden 13 yaş büyük ve kendi kararlarını verecek fırsatı olmamış hiç hayatında. ben de babasız büyüdüm evsiz yuvasız ama hep dimdik olmaktı görevim hep de oldum.bir kere karışan yöneten olmak istemedim evin kadını küçüğü olmak istedim sadece. o karar versin o yönetsin sorumluluğu o alsın istedim. uğraştı belki inkar edemem ama nasıl desem iş konusunda basiretsiz hem şansı yok hem de isteği. bir de bu hayat için fazla kibar fazla naif.ya insan alacağını bile isteyemez mi bir erkek gibi? karşı taraf küfrederken lütfen ama ayıp denir mi? o telefon bende olacaktı bak neler diyorum. :):) ama seninki gibi değildi işte 12 yaşında ergen gibi hala onu olcam bunu olcam hayalleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?