bugün pamuk kalbinden taşınıyorum...

Ne yazık ki hayat acımasız. Allah güç kuvvet versin.

Suan kuş gıbı ferahlamış olman lazım..

Senın tek aşkın kızın..gerisi tırıvırı..

ya aslında kesinlikle haklısın benim sadece zamanım emeğim ve param gitti ama karşılığında evlat aldım düşününce dünyanın en muhteşem ticareti ama o adamdan hırsımı alamadım o yüzden kuş gibi falan hissedemiyorum

Ne yazık ki hayat acımasız. Allah güç kuvvet versin.

maalesef öyle.. ama sen şimdi hamile halinle bana üzülürsen ben daha çok üzülürüm. Allah bebişini sana bağışlasın başınıza hep güzel şeyler gelsin

Taşındığınız kalbin pamuktan olduğunu sanmıyorum. Olsa olsa taş kalplidir.
Bu durumda kurtulduğunuza sevinin.

Sadece gitmek...sizi uzen herseyi herkesi arkanizda birakip gitmek..siz cok guclu bir kadinsiniz ve muhtesem bir annesiniz kendinize asla haksizlik etmeyin..kiziniz ve herseye ragmen yaninizda olan anneniz icin dimdik durun ve yepyeni bir sayfa actiginizi bundan herseyin cok daha guzel olacagina inanin..inanmak basarmanin yarisidir sizi tanimasamda basaracaginiza gonulden inaniyorum..

Aynı böyle bi hazır yiyiciden ben de zamanında kurtuldum ve inan niye bu kadar beklemişim demek tek üzüntün olacak
Ve ona harcadığın o paralarla kızına mis gibi bir hayat yasatirsin
Şükret kurtulduguna kurban kes dağıt

bence esiniz basindan beri ayni kisiydi.Sadece siz bunu göremediniz.asik oldugunuz icin.Iyi ki cok gec olmadan bunu görüp kendinize yaptiginiz eziyete son vermeye karar verebildiniz.böyle asalak insanlar hayatlarina girdikleri kisilerin her seyini kullanmaktan ve ipratmaktan baska bir ise yaramazlar.sakin duygusalliga kapilmayin.kendiniz ve cocugunuz icin bir an önce bitirin.

bol sans ve mutluluk diliyorum size ve kiziniza...

maalesef öyle.. ama sen şimdi hamile halinle bana üzülürsen ben daha çok üzülürüm. Allah bebişini sana bağışlasın başınıza hep güzel şeyler gelsin
Üzülme. Kul kaderini cekermis. Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin. Çocuğundan yüzün güler inşallah.

T tuptip hic uzulme esin adam degilmis evdeki esyalarini topla esinin valizini hazirla kapinin onune koy allah yardimcin olsun hic uzulme degmez

özgüvenim yıprandı elbette olaylar burda anlatıldığı gibi yaşanmıyor. sanki bütün enerjim bitmiş çekilmiş gibi. ama biliyorum tekrar başlayabilirim yapabilirim ama insanoğlu işte sormadan edemiyor neden neden neden???

hep kendimi zekisanırdım ya ona çok gülüyorum şimdi... sevildim sandım. olur sandım geçecek sandım. bir numaralı aptalmışım :) :)

sağol arkadaşım biraz iyi dilek ve gerçekçi bakış iyi geldi gerçekten. mesela ağlamıyorum şu an

Neden lere nicin lere takilirsak onumuzu goremeyiz..artik ileriyi dusunun gecmise takili yasamak ancak sizi yipratir baskada biseye yaramaz..umarim hersey gonlunuzce olur..

T tuptip hic uzulme esin adam degilmis evdeki esyalarini topla esinin valizini hazirla kapinin onune koy allah yardimcin olsun hic uzulme degmez

gitmeyecekmiş baksana ben kızımı alıp gidecekmişim öyle diyor paşam. bir de bunun kavgası edilecek bekliyorum. umarım kızım ve annem yıpranmadan çıkabilirim bu işin içinden

Neden lere nicin lere takilirsak onumuzu goremeyiz..artik ileriyi dusunun gecmise takili yasamak ancak sizi yipratir baskada biseye yaramaz..umarim hersey gonlunuzce olur..
teşekkür ederim başkaları için iyişeyler düşünen insanların hala olduğunu görmek ne güzel. öyle iyi geldi ki anlatmak

haklısın aslında. sence ben ne zaman senin gibi düşünebileceğim?

bazen düşünüyorum benden sonra nolacak diye biliyor musun? yaşayamaz ki bu yaştan sonra tek başına. umrumda olduğundan değil bu durumda hala nasıl bana atar yapabiliyor onu çözmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…