Bir şeyler söylesem sizi doğru mu yönlendiririm bilemiyorum. Ama belli ki canınız çok yanmış. Elbette bir anne olarak da çocuğunuza iyi bir gelecek kurmak istiyorsunuz. Ama anladığım kadarıyla eşinizle ileride de mutlu olmayacaksınız. Sanırım bitirmeniz en iyisi olacak galiba. Umarım daha mutlu olursunuz. RABBİM dertlerinize derman versin...evet geldik yolun sonuna.
oysa ne güzel başlamıştık değil mi? her ilişkinin mi başı çok güzeldi yoksa bizimki bir başka mıydı? aşık olmuştum resmen hem de çocuklar gibi neşeli mutlu elini koyacak yer bulamayan ergenler gibi :) ben geldim seni görmeye ilk gördüğüm an işte bu demiştim gerçekten kültürlü eğlenceli beni mutlu edecek bendeki kasveti dağıtacak evimi yuva yapacak adam. neyseki karşılıklıydı herşey sen de öyle demişsin. 3 ay olmadan evlenelim dedin sevindim hem de ne sevinmek ne hayaller. ama masal değil ya bu herşey toz pembe değil ailem olmaz dedi asla istemem eve bile sokmam onlara göre sorun olan yaş iş sosyal konum farklarını benim gözüm görmüyordu ki. mutluydum yanında huzurluydu elleri... eşyalarını alır gidersin anca dediler dünyayı görmedi gözüm umrumda olmadı hiçbirşey ne kariyer ne aile ne 5 kuruşsuz halimiz elele verince ne olmazdı ki işim yoksa da mesleğim vardı hem o da çalışır herşeyi düzeltirdik değil mi? gözüm toktu herşeye ben hertürlü şeyi yaşamıştım parayla ilgili bundan sonra da aşkı yaşayayım istedim.
evlendik... 3 kuruş paramızla içinde sadece 5 parça eşya olan bir evde. evlendiğimizin 3. günü başladım işe o da nasılsa hemen başlardı değil mi? ama olmadı gerek mesleği gerek yaşı dolayısıyla 3-4 ay iş bulamadık. olsun ben çalışıyordum o da elinden geleni yapıyordu. elimi sıcak sudan soğuk suya sokturmuyordu evde. herkes bizi parmakla gösteriyordu aşk budur diye. gülüşmelerimizden yan masadakiler rahatsız olurdu bir yerde otursak...
annemle de barıştık bu arada mütevazı eski türk filmleri gibi işte.
ama sonra öyle bir haber geldiki dünyam değişti bir bebek bekliyordum sevdiğim adamdan hem de hayallerimi süsleyen bir kızım olacaktı. sanki geceler bile aydınlanmıştı mutluluk o an mıydı acaba? ayaklar yere basmadan yürünür mü ben yürüdüm.
sonra öğrendim her güzel şey bitermiş. benden kredi çekmemi istedi iş kurmak için elbette çektim kocama çocuğumun babasına lafı mı olurdu. yeterki düzenli bir işi olsun değil mi bebek geliyor?
ama olmadı ben inanılmaz sorunlu geçen ve prematüre doğumla sonuçlanan hamilelik sürecini yaşarken o para gitmiş hala bilmem nereye gittiğini nasıl bittiğini o işin nasıl o sürede battığını. ama artık hem ev hemçocuk bakmak hem de krediyi ödemek bana düşmüştü. olmadı yalanlar başladı ezikliği kapatacak kavgalar.
susmadım ben de susamadım bir yerden sonra artık annem de bizimle yaşıyordu ki ben çalışabileyim o çocuğa baksın 100lerce km uzaktan evini barkını bırakıp gelmişti kızının modern köleliğini görmeye. üzüldü çok kızdı ama laf ettirmedim ben kazanacağım o yiyecek sen karışma demeye kadar geldi iş.
ama şimdi aynısını biri benim kızıma yapsa sabredebilir miyim bilmiyorum. kıymetini bilemedim anne özür dilerim.
sonra hep bir iş değiştirme sevdası eve 5 kuruş katkısı olmayan bir adam çeşit çeşit yalanlar bana hakaretler eve gelen icralar komşulara rezilliklerimiz kızıma alamadığım onlarca hayalim (ki büyük bir holdingte yöneticiyim)
bitmeyen kavgalar ve artık arsızlık ve yüzsüzlüğe dönüşmüş geniş konuşmalar rahatlık...
bitti dememek için gösterdiğim çabalarla buraya kadar gelebildim. içim çok acıyor gözümün yaşı dinmiyor. sorarsan neden diye konu sen değil içim öldü. çocuğum neyse ki birşey anlamıyor. çok geç kaldım biliyorum ama artık ben gidiyorum.
bugün pamuk kalbinden taşınıyorum...
amin lütfen kızım için dayanabileyim herşeyeAllah yardimciniz olsun hayırlı kapilar acsin insallah..
Bir şeyler söylesem sizi doğru mu yönlendiririm bilemiyorum. Ama belli ki canınız çok yanmış. Elbette bir anne olarak da çocuğunuza iyi bir gelecek kurmak istiyorsunuz. Ama anladığım kadarıyla eşinizle ileride de mutlu olmayacaksınız. Sanırım bitirmeniz en iyisi olacak galiba. Umarım daha mutlu olursunuz. RABBİM dertlerinize derman versin...
RABBİM yardımcınız olsun. İyi dayanmışsınız. Evli değilim ancak burda yaşanılanları okudukça ben de yorum yapabilir oldum.yok kararımı verdim zaten ama çok acıdı be arkadaşım
Zaten hersey onun gelecegi mutlu olmasi için degilmi.. sen bir anne olarak bugüne kadar dimdik durmuşsun zaten ewin hem erkegi hem kadini olmuşsun bundan sonrasi emin ol daha kolay olur.. allah gucunu sabrini weriramin lütfen kızım için dayanabileyim herşeye
haklısın aslında dışardan öyle göründüğünü biliyorum da... şimdi içimde ona bir zarar verme isteği var öyle rahat görünüyor ki sinirleniyorum daha çokbugün bir hazır yiyiciden kurtuluyorum diye düşünmelisiniz bence.
çok şanslıyım aslında biliyor musun annem yanımda beni de kızımı da sımsıkı sarar bırakmaz biliyorum kıyamaz banaZaten hersey onun gelecegi mutlu olmasi için degilmi.. sen bir anne olarak bugüne kadar dimdik durmuşsun zaten ewin hem erkegi hem kadini olmuşsun bundan sonrasi emin ol daha kolay olur.. allah gucunu sabrini werir
Katılıyorum. Bu zamana kadar gayret göstermişsiniz. Size acı veren birey hayatınızda olmayacağı için daha mutlu olacaksınızdır inşaALLAH...Zaten hersey onun gelecegi mutlu olmasi için degilmi.. sen bir anne olarak bugüne kadar dimdik durmuşsun zaten ewin hem erkegi hem kadini olmuşsun bundan sonrasi emin ol daha kolay olur.. allah gucunu sabrini werir
Rahman yar ve yardimciniz olsun
Dualarımızdasın gönlünü ferah tut canımnolur dualarınıza beni de koyun ara sıra olur mu
Canım böyle sorumsuz bir adam için asla üzülmeböyle zarar vermek istiyorum bazen kafasını gözünü kırmak istiyorum. ki gerçekten yapabilirim. bu kadar şeyden sonra bile ne kızımın ne benim zerre kadar değerimiz yok
en son lafı bu evden ben gitmem sen git
son kez bari erkek olsaydın aklımda bir soru işareti bıraksaydın
Ben anlamıyorum 3 aydır tanıdığınız adam için kaç yıllık ailenize nasıl sırt çevirebiliyorsunuz. Kedi gibiyiz. Allah yardımcınız olsun
Canım böyle sorumsuz bir adam için asla üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?