Bugün Neye Sinir OLdunuz ? ( Attı Beynimin Şaft Kayışı )

iş yerimdeki hayvan gibi birbirini ymeye çalışan surekli dedikodu yapıp sonra birbirine şirinlik yapan kadınlardan nfret ediyorum ... tek kelimeyle eziksiniz ezik ! :19:

ayaklar baş olmuş ! embesil insanlarla aynı ortamda çalışmaktan nefret ediyorum yonetiminde her gun basımızda olmasına ragmen buna goz yummasına anlam veremiyorum bugun delirdim yaa bu ne yaaa sonra insan neden katil oldu derler katilemi soruyosunuz bunu karsıdaki beyinsiz ne yaptı acaba bir sormak lazım !

kk da konu açmayı beceremedim ona sinir oldum:26: bilen varsa yardımcı olursa sevinirim sinir oldum baya :)

bu kavak yellerimidir nedir ne zıkkımsa nefret ediyorum bu diziden bit artıkkkkkkkkkkkkk okan başlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :47: :47:

kk da konu açmayı beceremedim ona sinir oldum:26: bilen varsa yardımcı olursa sevinirim sinir oldum baya :)

canım ihtiyacına yani açmak istedigin bölüme göre anasayfadan başlığa tıkla sonra sol üst köşede ana başlıkların ust kısmında konu aç butonu var ordan açabilirsin :24: yeterince açıklayıcı olduguma inanmadıma ma neyse :26: :17:

Son düzenleme:
ayanaya bakınca kendimi zayıf görüyorum ya buna her gün sinir oluyorum. kızımın yemek yemememsi beni delirtiyor. o kadar çok şy var ki sinir eden. :44:

gerizekalı erk. arkadaşıma :47: çok canımı sıkıyo çoookkk :50: yeter ama artık yani :57: sabır sabır nereye kadar sabır kalmadı :47::14: ne haliniz varsa görün istemiyorum artıkkk :63::14::14:

al bndende okdar uyuz edıo benı :47: evden dsarı cıkmıom dıe merak etmıo benı bıde utanmadan merak edılck bısı yapmıon dıo bana :93: napım ılla sabahdan aksama kadar gezımmı dısarda yhaa....ozmanmı kıymete bıncezzz...

Back