Bugün Neye Sinir OLdunuz ? ( Attı Beynimin Şaft Kayışı )

ooooooooo cümle kapısını geçmişiz oda kapısına kadar gelmişiz sizin iş baya baya ciddi bence hiç sinir olma :60: :60: :60:

o kapıda acılır iceride girilir yatagada kurulur:9:

daha okadar şımartmadm kapı açık olduğu halde içeri giremiyo safımm yaa:52::52: birlikte markete falan gidiyoruz yaa baya kanka olduk bizz:52::52: okeye çağırcam gelsin arada:1::1:

ne gusel arkadas oluyor iste bizim burda bahcede vardı yavru ipincecik kara bi kedi kucukdu:9: boyle ezik zavallı duruyor karsımda yemek verdim falan alıstı tabi ablam onu baska kedileri kovalarken gormus sonra :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
ne gusel arkadas oluyor iste bizim burda bahcede vardı yavru ipincecik kara bi kedi kucukdu:9: boyle ezik zavallı duruyor karsımda yemek verim verdim falan alıstı tabi ablam onu baska kedileri kovalarken gormus sonra :27:

oyyyy bekcilikte yaparmısss bu hayvanlar böyle iştee yaa sadakat timsali hepsi :16:

bizim evde bi kopek bide tavsan var tavsan benle kalıyo odamda kopecik evin heryerinde takılıyor ama kus ucurtmuyor acayip bisey yabancıları gecirmiyor apartman onunden:9:

:66: :66: yani aslında senin kızdıgın sey sandıgın duygusallıktan ileri gelirmiş megersem :60:

ne gusel arkadas oluyor iste bizim burda bahcede vardı yavru ipincecik kara bi kedi kucukdu:9: boyle ezik zavallı duruyor karsımda yemek verim verdim falan alıstı tabi ablam onu baska kedileri kovalarken gormus sonra :27:

:52::52::52:

ya kızlar şaka bir yana gerçekten sinirlerimi bozdu ya hani komik bu hareketleri iyi hoşta uyuyamıyorum ben yaa:52::52: sinirli bi insan oldum tam daldığımda o kapı tıkırdamaya başlayınca nasıl korkuyorum sonrada kaçıyo uykum sabaha kadar gözler açık:53::53: çok hafiftir bide uykum nefes sesine bile uynabilirim o derece :50::50:

bizim evde bi kopek bide tavsan var tavsan benle kalıyo odamda kopecik evin heryerinde takılıyor ama kus ucurtmuyor acayip bisey yabancıları gecirmiyor apartman onunden:9:

:52::52::52:

ya kızlar şaka bir yana gerçekten sinirlerimi bozdu ya hani komik bu hareketleri iyi hoşta uyuyamıyorum ben yaa:52::52: sinirli bi insan oldum tam daldığımda o kapı tıkırdamaya başlayınca nasıl korkuyorum sonrada kaçıyo uykum sabaha kadar gözler açık:53::53: çok hafiftir bide uykum nefes sesine bile uynabilirim o derece :50::50:

yarın fotoğrafını çekip ekleyim psikopatın:52::52: şeytan gözlü ödümü çıkarıyo:47::47: ben onu istemiyorum ya çıksın hayatımdan:1::1::1: moon sana yollıyım mı tavşan kedi köpekk ohh ne güzell:66::66:
:1: :1: :1: aslında sana kazandırdıgı iyi birşey var bazıları ölü gibi uyur ev yansa umru olmaz uykusu hafiflik iyidir :34: çek bakalım yarın resimleri görelim şu haylazı :9:

cek merak ettim:9: yolla diycem ama biz artık kafayı yeriz ucu bi arada:52:
:1: :1: :1:
vallahi yersiniz :56:

acayip canım sıkkın yaa kalktım eşim yanımda yok aradım nöbete çağırmışlar daha cuma günü nöbetciydi bıktım artık bu meslekten pervasızca insanların aile cevre hayatını hiçe sayıyorlar ! adam iki güne bir nöbetci yeter artık yaa yeterr ! :43: :59:

Back