büyük aşklar nefretle başlarmış demedi deme siz bir bütün olmuşunuz artıkın![]()
![]()
hayır salağım karanlıkta gözükmüyo zaten kapkara üstüne bbasıcam sonu benden olucak diye korkuyorum
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük aşklar nefretle başlarmış demedi deme siz bir bütün olmuşunuz artıkın![]()
![]()
ay bilmiyoum erkek mi acabaaher gece odamın kapısını tıklatıyoo adım çıkıcak yahuu
![]()
hayır salağım karanlıkta gözükmüyo zaten kapkara üstüne bbasıcam sonu benden olucak diye korkuyorumoff off nerden bulaştı banaa:84::84:
ooooooooo cümle kapısını geçmişiz oda kapısına kadar gelmişiz sizin iş baya baya ciddi bence hiç sinir olma![]()
![]()
![]()
o kapıda acılır iceride girilir yatagada kurulur![]()
daha okadar şımartmadm kapı açık olduğu halde içeri giremiyo safımm yaabirlikte markete falan gidiyoruz yaa baya kanka olduk bizz
okeye çağırcam gelsin arada
![]()
ne gusel arkadas oluyor iste bizim burda bahcede vardı yavru ipincecik kara bi kedi kucukduboyle ezik zavallı duruyor karsımda yemek verim verdim falan alıstı tabi ablam onu baska kedileri kovalarken gormus sonra
![]()
![]()
yani aslında senin kızdıgın sey sandıgın duygusallıktan ileri gelirmiş megersem
![]()
ne gusel arkadas oluyor iste bizim burda bahcede vardı yavru ipincecik kara bi kedi kucukduboyle ezik zavallı duruyor karsımda yemek verim verdim falan alıstı tabi ablam onu baska kedileri kovalarken gormus sonra
![]()
yanına gelmek istiyodur belkim![]()
cek merak ettimyolla diycem ama biz artık kafayı yeriz ucu bi arada
![]()
bizim evde bi kopek bide tavsan var tavsan benle kalıyo odamda kopecik evin heryerinde takılıyor ama kus ucurtmuyor acayip bisey yabancıları gecirmiyor apartman onunden![]()
ya kızlar şaka bir yana gerçekten sinirlerimi bozdu ya hani komik bu hareketleri iyi hoşta uyuyamıyorum ben yaasinirli bi insan oldum tam daldığımda o kapı tıkırdamaya başlayınca nasıl korkuyorum sonrada kaçıyo uykum sabaha kadar gözler açık
çok hafiftir bide uykum nefes sesine bile uynabilirim o derece
![]()
yarın fotoğrafını çekip ekleyim psikopatınşeytan gözlü ödümü çıkarıyo
ben onu istemiyorum ya çıksın hayatımdan
moon sana yollıyım mı tavşan kedi köpekk ohh ne güzell
![]()
cek merak ettimyolla diycem ama biz artık kafayı yeriz ucu bi arada
![]()
kötü kedi şerafettin koyuyorum adını![]()
![]()
![]()
![]()
onun bundan haberi varmı pekum
yarın gelir topice yazarmıs minik bana şerefettin diyor buna gıcık ve hatta sinir oluyorum diye
![]()
![]()