Bugün Neye Sinir OLdunuz ? ( Attı Beynimin Şaft Kayışı )

bugun sabahtan beri siniriliyim nedense o yuzden olan herşey bana sinirlenmek için sebep oldu.

dilime sinir oldum cunku 2 defa aynı yerden ısırdım sabah kalktıgımda agzımı acamıyordum yara olmus:26:

şuan çok sinirliyim yarın işe gidicem ve yattım döndüm döndüm uyuyamadım kalktım gene pc ye oturdum ama cıx cin gibiyim uyuyacak hal yok bende pofff uyku duzenime gıcık oluyorum

çok sinirlerim bozuluyor bu okul mudurlerine tek istedikleri şey surekli para para bune yaa ucretli okul istesem ozele gonderrim cocumu bugun yine delirttiler beni

iş arkadaşlarıma sinir oldum 24 saatlik nöbette hastalarla ugraşan tek ben olup ve şefimin saflıgı yüzünden sabahın 5de hastadan imza alalım dememe rahmen polisle muhabbete kalan şefim yüzünden adamevine çıkıp geri çagırdıgımız için polisden fırça yedim ama ambulansa biner binmez bende ooo ŞEFİME fırççayı bastım ama ne kadar rahatlattı hiç aman hatırladıkça sinir oluyorum uyuz

boşver canım sinir olmaya değmez.sende onu fırçalamışsın işte.hangi salak o??

boşver canım sinir olmaya değmez.sende onu fırçalamışsın işte.hangi salak o??

slm canım ya sorma bize yeni gelen prm yok mu onlardan çıldırdım bütün gece nöbet bitmek bilmedi iş bilmeyenle çalışmak ne zormuş yauv

lojmanda oturuyorum, yakıt ortak kalaorifer yakıtı, gece yakmak yasak, kaç aydır kış,saat koymadılar, şu saat yakalım diye, yaktılar kafalarına göre şimdi yakıt bitti kaldık dımdızlak.her odada elektrk sobası yakıyorum. tepem attı bugün ee seneye gündürz yakmayalım geldi olay, e benim bebeğim var gündüz evdeyim, neden yakmıcakmışım. sabah yakın birde öğleden sonra tamam. akşam da kapatıverin bir zahmet. kaça kadar yakıyorlar.allahım ya. söyedim gene söyliycem bugün.

eşimin sevgililer gününde güya supriz için internetten aldığı pırlanta yüzüğü bana 4 numara büyük almasına sinir oldum ( adama ne kadar köfte parmaklı görünüyorsam artık ) geri gönderdik değişim yaptılar ama 1 numara gene büyük geldi artık vazgeçtim bol bol takıcam yoksa en son fırlatıp atıcam camdan aşagı bidaha hediye mediye göremicem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…