belli bir yere gitmem aslında ben ama bir umut gittim bi yere sekilsiz birsey oldu kaşlarım ya
kapımın önünde sürekli miyavlayan kapımı tırmalayan her gittiğim yerde benim takip eden gidiceğim yeri benden önce bilip yola düşen erkek arkadaşımdan çok gördüğüm kara kediyee sinir oldumm
kıyamam ben ona seni çok sevmiş demekki
kapımın önünde sürekli miyavlayan kapımı tırmalayan her gittiğim yerde benim takip eden gidiceğim yeri benden önce bilip yola düşen erkek arkadaşımdan çok gördüğüm kara kediyee sinir oldumm
canım belli bir kuaforunun olması lazım cunku sacının basının kasının dilinden anlamalı surekli aynı yer olsa o hatayı yapmaz en azından musterisini tanır ne istedigini bilir ... en kısa zamanda kendine iyi bir kuafor edinmelisin ... geçmiş olsun
ama ben ona sinir oluyorummpsikolojimi bozdu uyuyamıyorum tam dalıyorum saat olmuş sabaha karşı 5-6 kapımdan tkır tıkır sesler geliyo bi atıyorum kendimi yataktan tırsıyorum noluyo diye sonra miyavlama sesi sinirlerim harab olduu
kız ne guzel iste seviyo demekkiben cok severim kara kedileri
şimdi delicesine hayvansever biri olaraktan bana sempatik geliyo ama sen sevmiyosan eminim sinir ediyordur :26:
bende ölürüm hayvanlara çok severim hatta köpeğim var adı minik benim minik ordan geliyo=) şuan annemle kalıyo kızım benimmama bu kedi beni delirtti artık bildiğiniz gibi değil bide gözleri çok korkunç ya tırsmıyoda değilim hani hayır korkuyorum sonum bunun yüzünde olucak gece tıkır tıkır yapıyo gidiyorum benim sapık geldi diye süt falan veriyorum gitsin uyuyum diye bigün yine tıkırtıya kalkıcam benim kedi geldi dicem açıcam kapıyı sonra tecavüz mü yaralama mı artık bilemiyorum
ay ömürsün vallahi
evet kara kediler biraz ürkütücüböyle bakıyorlar ... birde sen beslemeye devam ettikçe o seninle kalcaktır canım :44: yani başka yerede at diyememki benimde oglum var şuan yanımda uyuyor kuçuşum bende kedi besleyemem ama sokaktakilere elimden geldigince yardım ediyorum su ekmek falan veriyorum ... tabi apartmana kadar girip kapı onlerinde dolaşmaları iyi değil ...
bende kıyamam yaa ben içerde yemek yiyorum o kapının önünde vicdanım el vermiyo
ama iyice alıştı yüzsüzbide titizzz yaa bugün peynir verdim dışarda yere koydum kenarı pislenmiş mi ne baktı patisiyle evirdi çevirdi yemedi itti kenara yenisini verdim onu yedi amaa başımın belası yaa kapının önünde yatıyo şimdi vicdan yaptırıyo bana mırr mırrr
minik06 bekliyodurki al iceri yatayım su guzel kızın koynunda
benim oda da tavsan var sabahları uyutmuyo beni ya valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?