- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
Gitmesek aslnda iyi ama annem araya soktu balikesiri.. :)) ayip olur bekliyor simdi ordan gelin dort gozleniye az izniniz canim okadarimi kalmisti .Balikesire gitmeyin en iyisi onlar gelsin istanbula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmesek aslnda iyi ama annem araya soktu balikesiri.. :)) ayip olur bekliyor simdi ordan gelin dort gozleniye az izniniz canim okadarimi kalmisti .Balikesire gitmeyin en iyisi onlar gelsin istanbula
Hee ivet canim noldu :)Balıkesir mi
Bende oyle dedim toplanirlar buyuk ihtimal anneme:)Herkesi bir yere topla
bi sene yol gitmek istemezsin ordan oraya eyvahGitmesek aslnda iyi ama annem araya soktu balikesiri.. :)) ayip olur bekliyor simdi ordan gelin dort gozle
Sorma ya ben simdiden stres oldum.bi sene yol gitmek istemezsin ordan oraya eyvah
ayy bn bile yoruldum sen oyle diyince suda yakmiyo araba napsaniz kiSorma ya ben simdiden stres oldum.
Bi ayar cekmem lazim bu ise.
Kafam bulandi zihnim doldu
Arabayla degil ucakla gidicez edicez canm diger turlu cook uzun yolayy bn bile yoruldum sen oyle diyince suda yakmiyo araba napsaniz ki
he sen oyle heryere ugrayacaz diyince arabayla sandim canimArabayla degil ucakla gidicez edicez canm diger turlu cook uzun yol
Ben de çanakkale :))Hee ivet canim noldu :)
Senede bi iki kere gidiosunuz sanırım git gitsinIzne cikicaz ama bana yetmiyooor zaman ya of 5 güncuk istanbulda ama 2 gunu balikesir.. herkrs gorusmek istiyor bnde istiyorum nasil olcak ya valla kafam allak bullak.. 5 gnu de esimin tarafi...
Amann canim klasik sorunlar. Bosver benm iki ailedende sorunum yokta iste erkeklerle uzlasiya gitmek bazen zor. Benim stres ettigim konu farkliydi..Senede bi iki kere gidiosunuz sanırım git gitsin
Ne var bunda düşünücek stres yapıcak
Gerçi bende senede bir gün giderken stres yapıorum hatta en son tartışma çıktı senede bi gün idare edemiyorum
Ama senin kimse ile sorunun yoksa stres yapıcak bişey Yok bence Gül eğlen keyfine bak
Ee tabi istanbuldsn balikesire arabaylA..Arabayla degil ucakla gidicez edicez canm diger turlu cook uzun yol
Neydi peki stres ettiğin konu?Amann canim klasik sorunlar. Bosver benm iki ailedende sorunum yokta iste erkeklerle uzlasiya gitmek bazen zor. Benim stres ettigim konu farkliydi..
Bosver kuzum kafam ambar gibi bugun zatenNeydi peki stres ettiğin konu?
Ya söylesene biz ne güne duruyoruz (işe başlamak üzereyiz yazamazsam kusura bakma ama anlat tamam )Bosver kuzum kafam ambar gibi bugun zaten
Bosver canim bazi seyler anlatilsa da cozulmez :)Ya söylesene biz ne güne duruyoruz (işe başlamak üzereyiz yazamazsam kusura bakma ama anlat tamam )
Benim teyzelerim oyle yapiyorlardi hepsi annanemde toplaniyordu. En uzak annemdi.sizde oyle yapin:)Bende oyle dedim toplanirlar buyuk ihtimal anneme:)