- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
biraz dinlendim mapustaydim cok zor ceken bilirNe ettin nirelerdeydin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz dinlendim mapustaydim cok zor ceken bilirNe ettin nirelerdeydin sen
he ya bnde saat saydim Allahtan aksam misafirim vardi zaman gecti ban yedim mapus yata yata bittiAyyy CAnım
Banın kalkmış baktım
Banlıyken etiketleme olmuyo
meraktan catladim ama nedenki diye dini bi paylasim yuzundenmisHimm gecmis olsun. Herkrs en az 1 ban yemeli
he ya bnde saat saydim Allahtan aksam misafirim vardi zaman gecti ban yedim mapus yata yata bitti
ha burayi simcik gordum .Cigerimsin bidenemNurrr nirdesin gozum ya :)
tamamYa deli ne alaka
Ben ağlama ifadesi koydum diorum
Sen de "sana ağlama demiş ya" diosun
ha burayi simcik gordum .Cigerimsin bidenem
kafam acididaha yeni mapustan ciktim aci bana dovme
Aleyküm slm cnm
Herkesi bir yere toplaIzne cikicaz ama bana yetmiyooor zaman ya of 5 güncuk istanbulda ama 2 gunu balikesir.. herkrs gorusmek istiyor bnde istiyorum nasil olcak ya valla kafam allak bullak.. 5 gnu de esimin tarafi...
Balıkesir miIzne cikicaz ama bana yetmiyooor zaman ya of 5 güncuk istanbulda ama 2 gunu balikesir.. herkrs gorusmek istiyor bnde istiyorum nasil olcak ya valla kafam allak bullak.. 5 gnu de esimin tarafi...
niye az izniniz canim okadarimi kalmisti .Balikesire gitmeyin en iyisi onlar gelsin istanbulaIzne cikicaz ama bana yetmiyooor zaman ya of 5 güncuk istanbulda ama 2 gunu balikesir.. herkrs gorusmek istiyor bnde istiyorum nasil olcak ya valla kafam allak bullak.. 5 gnu de esimin tarafi...