- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Çok sevindim sizin içinKızlar rabbime şükürler olsun hamileyim...
Teşekkürler rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Çok sevindim sizin için
İlk kez siteden birine şahit oldum hamileliğine allah bağışlasın :)))
AminnnnTeşekkürler rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Gözünaydın, senin adına çok sevindim. Rahat bir hamilelik ve rahat bir doğumla Allah tamamına erdirsin. Profil fotonu".. Ve çocuklu" tamamlarsın inşallah..Kızlar rabbime şükürler olsun hamileyim...
Teşekkürler cnm açlar razı olsun en kısa zamanda tamamlarım :)Gözünaydın, senin adına çok sevindim. Rahat bir hamilelik ve rahat bir doğumla Allah tamamına erdirsin. Profil fotonu".. Ve çocuklu" tamamlarsın inşallah..
Doğuma kadar kal ama, biz de paylasalim heyecanını...Teşekkürler cnm açlar razı olsun en kısa zamanda tamamlarım :)
Burdayım canım :)Doğuma kadar kal ama, biz de paylasalim heyecanını...
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar rabbime şükürler olsun hamileyim...
Amin canım tşk ederim rabbim sizlerede nasip etsin :)Çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Canım benim var zaten iki çocuk çok şükür olmayanlara nasip etsin rabbimAmin canım tşk ederim rabbim sizlerede nasip etsin :)
Teşkurler cnm amin inş.Çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
GünaydınlarGünaydın kızlar....
Allah isteyenlere nasip etsin, benim o tren gitti..Amin canım tşk ederim rabbim sizlerede nasip etsin :)
Hayırlı olsun.Amin canım tşk ederim rabbim sizlerede nasip etsin :)