Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynanam geldi teyzem annem bende 2 gündür hasta ona bakıyorum midye yaptık hoşgeldin bu aradaMerhaba arkadaşlar bugün işe gittim dönüşte markete gittim eve geldim hepsi bu sizler neler yaptınız
Tamam canım ben hamile olabilirim :)Yarisma Iki aylik olacak. Iyilesirsem Etiketlerim seni.
Aaa Yok zaman kalsin :) hayirli olsun. Iyi geceler.Tamam canım ben hamile olabilirim :)
Daha dur test yapmadım biraz daha geçsin belirtilere dayanarak tan dedim iyi gecelerAaa Yok zaman kalsin :) hayirli olsun. Iyi geceler.
Hoşbulduk teşekkür ederimKaynanam geldi teyzem annem bende 2 gündür hasta ona bakıyorum midye yaptık hoşgeldin bu arada
Günaydın..Evet canım kimse yazmıuo artık önceden herkes girerdi sohpet ederdik şuan noldusa herkese anlamadım elimden geldiği kadar buradayım her dakika bakıyorum ama hep en son yazan benim senden başka kimsede cevap vermedi bendemi gideyim yani anlamadım o kadar konuşulduk şeyker var herkes birbiriyle paylaşımlar yaptı ama sonuç sıfır ...
Ben devam ediyorum canım :)Günaydın..
@Goldmy ın olayından sonra oldu sanki herşey, sanki onunla bir ilgisi varmış gibi geliyor bu yüzden, öyle olmasa da..
Ben de yeni katılmıştım, sohbet hoşuma gitmişti, eğlenceli bulmuştum..
Nolacak bundan sonra bilmiyorum..
Tamam öyleyse sen yönlendirirsin , ben sana uymaya çalışırım..Ben devam ediyorum canım :)
Yo estafurullaf hepimiz birbirimizi yonlendirelim canısıTamam öyleyse sen yönlendirirsin , ben sana uymaya çalışırım..
Geçmiş olsun nasılsınız şimdiBoğazlarım dehşet ağrıyor acıdan öksüremiyorum günaydın bu arada
Boğazlarım gitti canım ya astım da var bende nefes zor alıyorum limon sıktım içtim sarımsak yedim iyi geldi biraz saol canımGeçmiş olsun nasılsınız şimdi
Birşey değilBoğazlarım gitti canım ya astım da var bende nefes zor alıyorum limon sıktım içtim sarımsak yedim iyi geldi biraz saol canım
Ben de daha yeni girdim siteye saatler sonra.. evin içinde boş boş anlamsızca oturuyorum ben, sen annende misin daha?Eee ne var ne yok kızlar :) anneme geldim ben
İyiyim şükür siz? İyi misiniz biraz dahaEee ne var ne yok kızlar :) anneme geldim ben
Evet canımİyiyim şükür siz? İyi misiniz biraz daha
Evet bu gün burda kalıcam elimin yiğeni kaza geçirdi dün gece onun yanındalar bende napim dedim anneme gidiyim zaten hastayımBen de daha yeni girdim siteye saatler sonra.. evin içinde boş boş anlamsızca oturuyorum ben, sen annende misin daha?