Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir yanlış anlama sonucu kendisi kapattirmak istedi galiba..2 gün yoktum burada pek bir şey olmamış ya @Goldmy hesap kapalı galiba ya
Ben zamansizliktan cevap yazamadım giremedim .. Bildirimlere bakıp çıkacaktim.. Görünce yazayım dedim..Sizde yoksunuz canım
Biraz ara ver tekrar gel. Seninle daha yarismaya devam edecegiz.
Çalış çalış ihmal etmeBir tane büt’üm kaldı, tüm gün yurttan çıkmadım çalışırım diye ve çalışmadım..
Belki gece çalışırım
Sen nerdesinnnnnnBiraz ara ver tekrar gel. Seninle daha yarismaya devam edecegiz.
Pardon :)Sen nerdesinnnnnn
Evet canım kimse yazmıuo artık önceden herkes girerdi sohpet ederdik şuan noldusa herkese anlamadım elimden geldiği kadar buradayım her dakika bakıyorum ama hep en son yazan benim senden başka kimsede cevap vermedi bendemi gideyim yani anlamadım o kadar konuşulduk şeyker var herkes birbiriyle paylaşımlar yaptı ama sonuç sıfır ...Ben zamansizliktan cevap yazamadım giremedim .. Bildirimlere bakıp çıkacaktim.. Görünce yazayım dedim..
Niye herkes birden kayboldu ben de anlamadım??
Ben biraz rahatsizim da iyilesmeyi bekliyorum. Sonra kilo yarismasi var istersen gel.Sen nerdesinnnnnn
Noldı canım neyin varBen biraz rahatsizim da iyilesmeyi bekliyorum. Sonra kilo yarismasi var istersen gel.
Bu durum ne anlama geliyoooBen biraz rahatsizim da iyilesmeyi bekliyorum. Sonra kilo yarismasi var istersen gel.
Kronik oksuruk arastiriyorlar. Bazen gucum olmuyor buraya girmeye. Uyuyorum :)Noldı canım neyin var
Durum derken kilo sorunun var miBu durum ne anlama geliyooo
Eh biraz varDurum derken kilo sorunun var mi
Yarisma Iki aylik olacak. Iyilesirsem Etiketlerim seni.Eh biraz var