- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Kafan tabiki de dağılır burda bütün kafa kalmazAman bir de.nöbetiniz mi var.. Beni yazma valla sabah 06.30 da kalkıyorum.. Ben şaka yaptımdı..
Ama yalnız gerçek bir şey söyleyeyim, cidden kafam dağıldı.
Parçalanır :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafan tabiki de dağılır burda bütün kafa kalmazAman bir de.nöbetiniz mi var.. Beni yazma valla sabah 06.30 da kalkıyorum.. Ben şaka yaptımdı..
Ama yalnız gerçek bir şey söyleyeyim, cidden kafam dağıldı.
Evet belki de eski arkadaşlarıylaGul-i zar kızz hiç yazmıyon
Bu uzun mesaja yarın cevap vericemBende yatıcam yarın işim var anneme gidiyorum mm çok şükür çarşamba kız kardeşim gelecek bir hafta anamdayımmondan ötürü erken kalkıyım birazcık amma velakin göz atarım rahat ol bizde sen mışıl mışıl uyu
OlaysınnnBu uzun mesaja yarın cevap vericem
Burdayımm canım ama duramıyom eve iş getirdim onunla ilgileniyom allah boş duranı sevmez ben da arada giriyom bakıyom beğenip çıkıyom ehh arada yazıyoom yalan olnasınnGul-i zar kızz hiç yazmıyon
Olabilir hala beğeniyor tek yaşam belirtisi likeeeEvet belki de eski arkadaşlarıyla
Olaysınnn
Aynen nem de farkettimOlabilir hala beğeniyor tek yaşam belirtisi likeee
Valla canım ben görmüyorum kolay gelsin sana yorma kendini fazla canısı işini bitir sen o zaman zorda kalma kolay geleBurdayımm canım ama duramıyom eve iş getirdim onunla ilgileniyom allah boş duranı sevmez ben da arada giriyom bakıyom beğenip çıkıyom ehh arada yazıyoom yalan olnasınn
Ustume tanımam ki :)))
Saol canımm arada gelirimm arada etiket yapın laaa görmüyımm katılırım aranızaaaValla canım ben görmüyorum kolay gelsin sana yorma kendini fazla canısı işini bitir sen o zaman zorda kalma kolay gele
Tamam canım :)Saol canımm arada gelirimm arada etiket yapın laaa görmüyımm katılırım aranızaaa
İyi gwceleerrrKızlar kocam geldi görüşmek dileğiylee seviyorum sizi Allah'a emanetsiniz iyi uykular
Gacmaaaaaaaaa :))ASSOSyal gördüm sen de geldin hadi buralar size emanet öptüm
Geçici olarak.iyiyim diyelim, sen nasılsın? kalacak mısın nöbete?sivastrabzon naber canımm