- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Kime göre, neye göre kötü, bilelim de ona göre amin diyelim diil mi?İnşallah allah bu dünyada da hayatımızı iyi doğru kılsın. Nasılsak öyle bir yaşantı versin. Kötüysek allah cezamızı versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime göre, neye göre kötü, bilelim de ona göre amin diyelim diil mi?İnşallah allah bu dünyada da hayatımızı iyi doğru kılsın. Nasılsak öyle bir yaşantı versin. Kötüysek allah cezamızı versin
Ooo sağol kı umudum çok az ama olsun teşekkür ederim aminnn ben de sizleri seviyorumİyi geceler canım seviliyosun özletme kendini yarın bütün dileklerin umarım gerçekleşir Allah sana ikiz evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda amin
Öyle karşılaştırmalı diil yaKime göre, neye göre kötü, bilelim de ona göre amin diyelim diil mi?
Umut bitmez bitemez öyle deme Allah'tan ümit kesilmez arkadaşım Var 15 senedir olmuyor çocuğu vardır Allah'ın bir bildiği elbet bir gün bizde hepimiz anne olucazOoo sağol kı umudum çok az ama olsun teşekkür ederim aminnn ben de sizleri seviyorum
Allah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşaşşah tez zamanda
Yaş geçmese ok beklerim 5 sene takmam kafama ama ... hayırlısı ne diyim canım benim boşver :))Umut bitmez bitemez öyle deme Allah'tan ümit kesilmez arkadaşım Var 15 senedir olmuyor çocuğu vardır Allah'ın bir bildiği elbet bir gün bizde hepimiz anne olucaz
Yat sen yat emekçi iyi uykularr öpüyorum :))Kızlar baya geç oluyo yarın okurum daha erken kalkıcam bi de
Üst kat komşum 35 yaşında ve hamile bunuda yaz bir kenaraYaş geçmese ok beklerim 5 sene takmam kafama ama ... hayırlısı ne diyim canım benim boşver :))
Allah hayırlısını nasip etsin
Pist ben uyuyom hadi iyi geceler
Kızlar ben de yavaştan yatıyorum herkese hayırlı geceler
Öptüm kızYat sen yat emekçi iyi uykularr öpüyorum :))
YazıyorumÜst kat komşum 35 yaşında ve hamile bunuda yaz bir kenara
Siz gece nöbetine kalın dilanlatamam ya gidiyorum ben de, iyi geceler herkeşlere..
Aman bir de.nöbetiniz mi var.. Beni yazma valla sabah 06.30 da kalkıyorum.. Ben şaka yaptımdı..Siz gece nöbetine kalın dilanla
Yarın geç gelirsiniz
Bende yatıcam yarın işim var anneme gidiyorum mm çok şükür çarşamba kız kardeşim gelecek bir hafta anamdayımmondan ötürü erken kalkıyım birazcık amma velakin göz atarım rahat ol bizde sen mışıl mışıl uyuSiz gece nöbetine kalın dilanla
Yarın geç gelirsiniz
Kız valla ben d e şaka yaptım nöbet yokAman bir de.nöbetiniz mi var.. Beni yazma valla sabah 06.30 da kalkıyorum.. Ben şaka yaptımdı..
Ama yalnız gerçek bir şey söyleyeyim, cidden kafam dağıldı.
sivastrabzon naber canımm