• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi geceler canım seviliyosun özletme kendini yarın bütün dileklerin umarım gerçekleşir Allah sana ikiz evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda amin :KK200:
Ooo sağol kı umudum çok az ama olsun teşekkür ederim aminnn ben de sizleri seviyorum
Allah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşaşşah tez zamanda

Ooo sağol kı umudum çok az ama olsun teşekkür ederim aminnn ben de sizleri seviyorum
Allah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşaşşah tez zamanda
Umut bitmez bitemez öyle deme Allah'tan ümit kesilmez arkadaşım Var 15 senedir olmuyor çocuğu vardır Allah'ın bir bildiği elbet bir gün bizde hepimiz anne olucaz

Umut bitmez bitemez öyle deme Allah'tan ümit kesilmez arkadaşım Var 15 senedir olmuyor çocuğu vardır Allah'ın bir bildiği elbet bir gün bizde hepimiz anne olucaz
Yaş geçmese ok beklerim 5 sene takmam kafama ama ... hayırlısı ne diyim canım benim boşver :))
Allah hayırlısını nasip etsin

Siz gece nöbetine kalın dilanla
Yarın geç gelirsiniz :KK14:
Bende yatıcam yarın işim var anneme gidiyorum mm çok şükür çarşamba kız kardeşim gelecek bir hafta anamdayımm:halay:ondan ötürü erken kalkıyım birazcık amma velakin göz atarım rahat ol En Büyük KK bizde sen mışıl mışıl uyu:KK76:

Back