@metal @Azra2303 @sedenim @begimayy @Ceyda3 @begim @defne-28 @ayazim1985 @omergry @pelin- @seyda61 @Vildan Uras @Sudansebeplerivar @sude034 @izmitli_83 @erzncn24 @erzey0403 @melis0089 @idilbursa @mahpeyker612 @elcinalpaslan @Elcinazra @nil00 @Osmaniyeligelin91 @seval01 @Tandoorii @ZEYNEB18 @Yelbiss @Acely @hatibulut @naz 181 @zila48 @cey3464 @figen1903 @nerimanbkr @Saziye2306 @Burcu-Mila @asya16 @Leman Aksin15 @Nergis040 @Ozgul omeroglu @ravza54 @cigdem0707 @pinar110 @Hamiyetcankiri @seda @sermin1982 @beyza 25 @Ceren Cansu @ceren zor @irmakbebis @Elif 41 @bade3535 @Tijo @vampirellamaria @OturanMuhendis @Tembelgiller @papatya-papatya @tugsem_10 @Okyanus Papatya @GercekciInsan @hayatin_anlami @PRENSES @gulcin1990 @Asi Siyah selam kızlar nasılsınız
Amaann boşver şımdi soluklanirken çıkariveririm maazallah, kimsecikler kalmaz; uzaktan geçen gemilerden dürbünle bile görünemeyen ıssız adaya döner burası.. Keyfimiz kaçmasın, nesemize bakalım..Nooldu kız geç soluklan
Amaann boşver şımdi soluklanirken çıkariveririm maazallah, kimsecikler kalmaz; uzaktan geçen gemilerden dürbünle bile görünemeyen ıssız adaya döner burası.. Keyfimiz kaçmasın, nesemize bakalım..
Yok yaaa yanlış anladın her hal, sanırsam, galiba, kız üstümdekileri değil kalbimin içinde yer bulamayıp mideme doğru yollanıp ta sindirmeye çalıştıklarımı çıkarmak demiştim..
Yok yaaa yanlış anladın her hal, sanırsam, galiba, kız üstümdekileri değil kalbimin içinde yer bulamayıp mideme doğru yollanıp ta sindirmeye çalıştıklarımı çıkarmak demiştim..
Sen tlf almadın mı hâlâ bakalım:)Kız bana yaz bana canısı
Bende bilmiyorum ki :)Nooldu kız nie bilemedin??
Istediğim kadar uzak değil
DeliBende bilmiyorum ki :)
Tamam iyi gecelerPist ben uyuyom hadi iyi geceler
İyi geceler canım seviliyosun özletme kendini yarın bütün dileklerin umarım gerçekleşir Allah sana ikiz evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda aminKızlar ben de yavaştan yatıyorum herkese hayırlı geceler