Uğra uğraa işşş bitsinn gelll twmiz olsun evinnn değilmii hadii hemen yap gell limse yazmıcakk buraya sen gelene kadarKızlar işler beni bekliyor ama ben hiç onlara uğramak istemiyorum :)
HelllüüüYeni geyik topigi galiba merhabA:)
İlkokulda Çanakkalevdeydim ben 18 mart ilkolundaÇanakkale ama İstanbul doğdum büyüdüm yaşadım
Gelmiş geçmiş olsun canımfıtık canım karaciğeri alınmış dikişler fıtık olmuş sürekli ağrısı var
Uğra uğraa işşş bitsinn gelll twmiz olsun evinnn değilmii hadii hemen yap gell limse yazmıcakk buraya sen gelene kadar
Evet CAnım benim zor iller Allah yardımcımız olsun anlatmadan da olmuyo
24 yaşındayım evliyim 2 adet ponçik kedi annesiyim :)Kızlar kendimizi kısaca tekrar tanitalım
Ben 24 yaşındayım evliyim istanbuldayim ve bir evladım olsun istiyorum
Geçmiş olsun canim kv ne zaman gidecek evinekv yi hastaneye götürdüm birazdan gidip kimliği alıp kv yi gezdirecem yine ayy çok yoruldum biri dur desin
Ooo yasitiz senle bende 24 yasindayim evliyim benimde çocuk yok kocaeli de yasiyorum :)Kızlar kendimizi kısaca tekrar tanitalım
Ben 24 yaşındayım evliyim istanbuldayim ve bir evladım olsun istiyorum
Looooow hepimiz mi 24 yasindayiz:)24 yaşındayım evliyim 2 adet ponçik kedi annesiyim :)
Rabbım inşallah yakın zamanda hayırlı bır evlat nasip eder canısı
24 yaşındayım evliyim 2 adet ponçik kedi annesiyim :)
Rabbım inşallah yakın zamanda hayırlı bır evlat nasip eder canısı
Haydeeeeee :)Looooow hepimiz mi 24 yasindayiz:)
yasaaaakkk ablacım yasaakkkBugün farmasi şubat kataloğu geliyor arkadaşlar yeni indirimli ürünler geliyor. Farmasi online şubat ayı kataloğu 2018 ürünlerini bitirdiğimde yayımlayacağım.
Sizler ne yaptınız?
bugün yoğun geçiyor....
Looooow hepimiz mi 24 yasindayiz:)
iyide kozmetik diye bir alan açmışsınızyasaaaakkk ablacım yasaakkk
Reklam yapıyorsun .iyide kozmetik diye bir alan açmışsınız
kozmetik ile ilgili yazılar yazılmayacaksa forumun ne anlamı var?
BEn 93 yılının aralık ayında doğdumBen yıl olarak girmiş bulunmakdayim 24 ume daha var ama yıl ortası doğum günüm peki senin neden olmuyor bebiş cnm