- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 10.331
- 31
Nerde calisiyor muGelemediiii benim kocaaam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde calisiyor muGelemediiii benim kocaaam
Bu gün uykum yok benimki uyudu bile tek kaldimGelemediiii benim kocaaam
Ahh caanım yanlızları takılıyoruz he:)))) benimkinde balığa gitti arkadaşlarıylaBu gün uykum yok benimki uyudu bile tek kaldim
Ben uzun vermem yaöyle şeylere galiba gerçi zamnida yok ama yalnız olmak kötü yaAhh caanım yanlızları takılıyoruz he:)))) benimkinde balığa gitti arkadaşlarıyla
Ben biliyorum kimlerle gittiğini bide çok şükür eşime güveniyorum oynak değildir pek fazla sık boğaz etmiyorum onunda eğlencesi bir balık vat hem benimde işime geliyor bedavadan balık yiyoruzBen uzun vermem yaöyle şeylere galiba gerçi zamnida yok ama yalnız olmak kötü ya
Oynaklik falan değilde güven de tamam ama ben sevmiyorum oyle şeyleri benimle olsun hepoda oyle yapıyor gitmez bu is ev herşey benimleBen biliyorum kimlerle gittiğini bide çok şükür eşime güveniyorum oynak değildir pek fazla sık boğaz etmiyorum onunda eğlencesi bir balık vat hem benimde işime geliyor bedavadan balık yiyoruz
En güzeli bana kalsa bende isterim amma velakin olmuyor işte ne kadar samanlık evliydin sen canım :))Oynaklik falan değilde güven de tamam ama ben sevmiyorum oyle şeyleri benimle olsun hepoda oyle yapıyor gitmez bu is ev herşey benimle
24 de 2 yıl olcak nasipse insallah senEn güzeli bana kalsa bende isterim amma velakin olmuyor işte ne kadar samanlık evliydin sen canım :))
Anlıyorum ben merak etme bendede oyle oluyor yaBu klavya beni katil eder ben ne yazıyorum o ne çıkıyor :)))))
Oo maşallah benim bir dört ay oldu nice mutlu senelerimiz olsun inşallaaah :)24 de 2 yıl olcak nasipse insallah sen
Amin inşallah dizinde olur daha çok yenisiniz sizOo maşallah benim bir dört ay oldu nice mutlu senelerimiz olsun inşallaaah :)
Çok guzel evli olmak bence eşini bulduğunda rabbim herkesi mutlu etsinOo maşallah benim bir dört ay oldu nice mutlu senelerimiz olsun inşallaaah :)
Amin canım amin cümlemizin Allah herkesin karşısıma hayırlı insanları çıkarsın :)Çok guzel evli olmak bence eşini bulduğunda rabbim herkesi mutlu etsin
Hayırlı bebisler nasip etsin herkese de insallahAmin canım amin cümlemizin Allah herkesin karşısıma hayırlı insanları çıkarsın :)
Ay şnşallah :))Vala olmuyor canım url falan diyor onuda yapamıyorum neyse ne dicem benim şuan akıntım var süt kesiği gibi napıyım ya yumurtluyoruyum acep :))
Amin çok teşekkür ederiz sana da hayırlı cumalar
- İyi geceler kızlar Allah rahatlık versin...
- Hayırlı cumaları bu arada şimdiden rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah(amin)
Ben de sendenim kız :)) deli aşık seni @Hayalimdi gercek olduOynaklik falan değilde güven de tamam ama ben sevmiyorum oyle şeyleri benimle olsun hepoda oyle yapıyor gitmez bu is ev herşey benimle