- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
İnş yaa çok da sorun diilC
Ya benim uyku problemim var gece 4 5 gibi yatıyorum o yüzden geç saatte kalkıyorum maalesef düzene sokmam lazım en kısa zamanda :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş yaa çok da sorun diilC
Ya benim uyku problemim var gece 4 5 gibi yatıyorum o yüzden geç saatte kalkıyorum maalesef düzene sokmam lazım en kısa zamanda :)
bende tombul şişman dut hobilerim yemek yemek , bıda yemek yemek, hep yemek yemek fobilerim yemek yıyeyemek memnun oldumMerhaba ben dropkick
Afiyet olsun canım :)))Evet yemek yicez birazdan
Memnun oldum canım dilaan ben 21 yaşındayım Allah gönlğne göre versin inşallah :)Bende biraz kendimi anlatım tanisalim bu ayın 24 de nasipse 2 yıllık evli olcaz eşim askeri personel boludayiz şimdilik ama evimiz musta kismetse bu ay 12 de bizde geccez bebis istiyoruz kismetse böyle
Ben de çok severim yemekbende tombul şişman dut hobilerim yemek yemek , bıda yemek yemek, hep yemek yemek fobilerim yemek yıyeyemek memnun oldum
Evet CAnım biz tanışmıştık inş hamile kalırsın benek sahibi olursunBende biraz kendimi anlatım tanisalim bu ayın 24 de nasipse 2 yıllık evli olcaz eşim askeri personel boludayiz şimdilik ama evimiz musta kismetse bu ay 12 de bizde geccez bebis istiyoruz kismetse böyle
İyisiyiz şükür senNasılsınız kızlar
Küçültüp ekle
Vala olmuyor canım url falan diyor onuda yapamıyorum neyse ne dicem benim şuan akıntım var süt kesiği gibi napıyım ya yumurtluyoruyum acep :))Küçültüp ekle
Bende iyim sukurİyisiyiz şükür sen
Bende hatice bende memnun oldum canım amin hepimizin insalalhMemnun oldum canım dilaan ben 21 yaşındayım Allah gönlğne göre versin inşallah :)
Amin rabbim her isteyene versin insallahEvet CAnım biz tanışmıştık inş hamile kalırsın benek sahibi olursun