- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Aah ahhh rahat rahat takılıo desene insan çok huzursuz oluyo ama küskenIyiyor. Tuvalete gitti bir odaya gitti kapiyi kitledi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aah ahhh rahat rahat takılıo desene insan çok huzursuz oluyo ama küskenIyiyor. Tuvalete gitti bir odaya gitti kapiyi kitledi.
Yeni yila uykusuzluktan, yorgunluktan esneyerek girdim tum yilim da boyle olmaz insallah. Bormalde gozume uyku girmez bugun gozumu zor actim valla
Saol canım sanadaaa
Bende banyoda girdim adetten çıktımmn gusül aldım hahahabh
Olsun iyi bişeyBende banyoda girdim adetten çıktımmn gusül aldım hahahabh
Yaa canim onceden di o gecti bende kafayi dinliyorum. Sen kac yillik evlisinAah ahhh rahat rahat takılıo desene insan çok huzursuz oluyo ama küsken
Ben daha 1 sene 3 buçuk ayYaa canim onceden di o gecti bende kafayi dinliyorum. Sen kac yillik evlisin
Cicim ayları ne zaman bitti peki üç beş ayda mı senede miYaa canim onceden di o gecti bende kafayi dinliyorum. Sen kac yillik evlisin
Hic hatirlamiyorum arada boyle kavgalr olurdu barisirdik.Cicim ayları ne zaman bitti peki üç beş ayda mı senede mi
Ah ya üç fazlaymış biz de en uzun iki haftaHic hatirlamiyorum arada boyle kavgalr olurdu barisirdik.
Yeni yeni bukadar uzun kusuyoruz. Haa bikerde 3 ay kusmustuk .
3 teyzesiA
Ah ya üç fazlaymış biz de en uzun iki hafta
Zamanla öyle oluyodur ilk günki tazeliği gider ama bilio mısun sen anlattıkça düşünüyorum da ne kadar zor gelio Allah yardımcın olsun bakalım zaman ne göstericek kızın kaç yaşında
Canımmm Allah bağışlasın Benin de yeğenim var 2 yaşında yaklaşık teyzesi çok seviyo onu3 teyzesi
Anca geldimASSOSyal orda mısın kız
Hoşgeldin napıosunAnca geldim
Valla uzandim kk da geziyorum canım sen napiyon :)Hoşgeldin napıosun