Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız benım yaptıklarım sığmaz buraya annemberilceee ayyy pardon ben de seni hem Cuma yarışmasına hem buraya yazdı sandım bi an
OlsunKız benım yaptıklarım sığmaz buraya annem
Geldim canım ban yedim deClasmaya noldu yahu
Anladim gecmis olsun :) hosgeldin ben iyim ya hasta oldum.iste sonunda dün uyuyordum gec giremedim. Sen nasilsin daha iyi oldnmu:)Geldim canım ban yedim de
Ben de seni merak ettim iyi misin
Nur sen nerelerdesin canim:) valla nabalim gecinip gidiyoruzkizlar napiyonuz ozledim sizi yav
Nur sen nerelerdesin canim:) valla nabalim gecinip gidiyoruz
İyi sevindim ben de iyiyim bu seferAnladim gecmis olsun :) hosgeldin ben iyim ya hasta oldum.iste sonunda dün uyuyordum gec giremedim. Sen nasilsin daha iyi oldnmu:)
İyiyiz şükür sennnnkizlar napiyonuz ozledim sizi yav
Biz asilamaya kaldk artk zateb:) insallah senin olur bu ayy.. kime.sinirleniyorsun tövbee :)İyi sevindim ben de iyiyim bu sefer
Dün erken gebelik testi yaptım tabiki de negatif
Ama iyiyim yaa geçti sinirim
Bebek olmuyo ya ondanBiz asilamaya kaldk artk zateb:) insallah senin olur bu ayy.. kime.sinirleniyorsun tövbee :)
aklim hep buralarda giremedim bi kac gundur sorunlar yasiyorum biraz koca kisisiyle o yuzden canim.Nur sen nerelerdesin canim:) valla nabalim gecinip gidiyoruz
nerde yaptircaksin asilamayi belirli bi yeriniz varmi canimBiz asilamaya kaldk artk zateb:) insallah senin olur bu ayy.. kime.sinirleniyorsun tövbee :)
iyi demek adet olmus ya iyiyim diyelim be clamatisİyiyiz şükür sennnn
Ne dio kocanaklim hep buralarda giremedim bi kac gundur sorunlar yasiyorum biraz koca kisisiyle o yuzden canim.
CAnım benimmmmmmmiyi demek adet olmus ya iyiyim diyelim be clamatis
Ole deme ya. Asilama da olsa ne olursa olsun vakti gelmemisse olmayacak vesile olacaksa olucak sadece.. umudu kaybetmek yok bende kendimi kotü hissediyorum ama iste nabican hüüüüüühüüBebek olmuyo ya ondan
İnş
Ama ben de sıkıldım her ay beklemekten Zaten
Benim de aşılamaya kaldı içten içe istiyorum ama umudum ilk kez bu kadar bitmeye yakın